Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2017 18:34 - ЧЕРНАТА ДУПКА
Автор: hristogagov Категория: Други   
Прочетен: 1721 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 ЧЕРНАТА  ДУПКА

Черна дупка,според  астрофизиците е място във вселената,където материята /времето търпи гигантско свиване и изчезване в нея.С други думи ,нищо потънало в нея ,не може да се върне.

По този въпрос сериозно се мисли от 200г, но практически изводите му се ползват от много векове.Историците особено добре го знаят и така обясняват липсата  на информация за народи, култури,религии и т.н.Но този закон беше опроверган,както от теориятаq така и от практиката.Намериха се много арте факти доказващи исторически истини, старателно укривани от хора искащи да докажат властта си не само над материалното,но и на цялостното развитие на човечеството.Двама от най -силните на човечеството ни теоретици –физици,се обединиха около  извода на по.стария/квантовата механика/,опровергаван до скоро,от по-младия/торсионните полета/,а той е :информацията не се губи в черните дупки,а само се раздробява и разхвърля на различни места.От тук следват според мен  два извода:Първият- информацията/духът/е много по -силен по важност от материята и вторият-информацията винаги може да бъде възстановена-стига да бъде търсена.Няколко примера:

А/от близката история-ИСТИНАТА ЗА АТЕНТАТА „СВ.НЕДЕЛЯ”,т.е. участието на офицерският съюз-КОНВЕНТА в унищожението на не само преките виновни,така и на всички инако мислещи и прогресивни хора,/ по това време/Така те постигат комфорта през следващите години да правят преврати и да въртят кормилото на държавата без участието на народа си.Това продължава и след 9-ти септември/1-ви мин председател Кимон Георгиев-член на Конвента,ген.Иван Вълков р-л лично метежа 25 год. С лична вина за повече от 5000 убити по тези събития ,до 1951 г е непотърсен за отговорност и живее в Пловдив работещ, като учител по физкултура в І ва мъжка гимназия.Умира добре обгрижван в дълбока старост в СТ.Загорскя затвор през 70-те години..През това време е посещаван от министри и др. лица,които са черпели  управленчески опит приложен днес,а не от интерес към майсъла му-основна тема на разговорите му с останалите затворници. Нека си спомним колко хора са унищожени по време на този „преход”и за какво и до къде ни доведе този опит.С УКРИВАНЕТО  НА ИСТИНАТА ЗА АТЕНТЯТЯ „СВ Неделя” до сега не се коментира и липсата на гражданско общество в България,както и КОЙ управлява страната т.е. причино следствената  обвързаност на явлението КОЙ.

Б/Парите на КТБ Парите са в ЧЕРНАТА ДУПКА,но информацията?

3-то важно качество на Черните дупки е,че те се поглъщат и стават все по големи.ДОКОГА?За една държава на черните дупки,докато изчезне държавата,остава спомена за нея разпръснат като звезден прах.

За борба с черните дупки остава само един начин:ДА ВАДИМ ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ТЯХ,КОЯТО Е РАПЗРЪСНАТА В НАС.Ние ще преценим дали това са фалшиви дупки.То друса, та не се трае!

 

 

                                                                                                            ХРИСТО ГАГОВ

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hristogagov
Категория: Други
Прочетен: 310369
Постинги: 34
Коментари: 193
Гласове: 194
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031