Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2018 16:23 - Никога не е твърде тясно за гардеробна!
Автор: maistorica Категория: Хоби   
Прочетен: 2475 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Може би ви се е случвало да гледате предавания за звезди с огромни имения или онези симпатични предавания с куповачи обикалящи имоти. Вероятно сте забелязали и колко е хубаво да имаш гардеробна или наричана по друг начин walk-in-closet. Но за да се сдобиете с подобна екстра е необходимо място и може би голяма спалня? Съвсем не! А ето и един пример, който ще ви накара да се замислите.

Интериорният дизайнер Джулия Хани Монтанез живее в съвсем малко студио в Манхатън, но въпреки това е намерила начин да сбъдне мечтата си за гардеробна. Шкафът минава по една къса страна на правоъгълната стая и се отделя само с две малки стени. Отворената врата между стените позволява на Джулия да влезе в своята гардеробна, която е широка едва един метър. 

image

Домът на дизайнерката е голям едва 37 кв. м., което е сравнително близо, та даже и по-малко от обикновения български апартамент. Съвсем не е драматично да прежалите 1 метър разстояние от някоя стена и да затворите пространството с гипсокартон, например. Ако се замислите, ще разберете, че един нормален гардероб ще ви отнеме повече място, защото трябва да оставите отстояние за вратите му или не можете да си допрете плътно спалнята за него. Тази идея съвсем не е за пренебрегване, тъй като накрая ще се окаже, че даже пестите място.

image

Трябват ви около 40 сантиметра, за да може да си приберете дрехите спокойно, така че ако отделите метър за пътеката и 40 сантиметра за рафтове, то е постижимо да си изградите гардеробна на едва метър и половина от стаята.

Разбира се, подобно решение има и своите минуси. Сметката  ще ви излезе по-скъпа от тази за гардероб. А също така проектът ще е специфично направен за вашата стая. Така това помещение завинаги оставя спалня. Гардеробната също така не може да се мести и слага в друго жилище. Така, че преди да вземете окончателното решение е добре да имате предвид и тези обстоятелства.

А ето и няколко идейки:

image

image

image

image

image

image

image

image

По идея на Clever

http://1kam1.com/nikoga-ne-e-tvarde-tyasno-za-garderobna/




Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: maistorica
Категория: Хоби
Прочетен: 2776583
Постинги: 391
Коментари: 547
Гласове: 12381
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031