Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2011 01:42 - Човекът по чиито сигнали закриха най-големите Фейсбук групи, от по 80 000 човека, в подкрепа на хората от Катуница
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 51264 Коментари: 50 Гласове:
51

Последна промяна: 29.09.2011 12:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Човекът по чиито сигнали закриха най-големите Фейсбук групи, от по 80 000 човека, в подкрепа на хората от Катуница

image

Faces of the political police and mafia, appointed to monitor Facebook in Bulgaria??? Censorship??? I don"t know ! 

image

Само за 3 дни във Фейсбук, само в една от групите, която бе в зашита на арестуваните и осъдени за разлика от Цар Киро по бързата процедура българи, се бяха събрали към 80 000 човека от цялата страна.  Една от вече изтритите страници:  В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА 

image

Днес всички групи в които се събираха хора които обсъждат последните събития бяха закрити.  

Лица в мрежата търсят всичко което е свързано с протести, Цар Киро и Катуница и го трият. Триенето на групите против мафията и в защита на хората от Катуница бе извършено само за няколко часа:

Един от тези заради които и които групите със 78 000 човека, за освобождаване на арестуваните от Катунца българи, бяха закрити

image

http://www.btv.bg/story/1863597931-Feysbuk_kontrolyori_zatvaryat_rasistki_stranitsi.html

Георги Стефанов е посочен като Интернет експерт, а в свободното си време бил Фейсбук контрольор, каквото и да значи това.

Дали го прави безплатно? Не зная, но какво казват още от БТВ:

“Това означава, че активно изпраща сигнали на модераторите на социалната мрежа за страници и групи, нарушаващи правилата.
Събитията в село Катуница са родили поне 50 такива групи или фен страници.
Почти във всички такива групи достъпът е свободен и човек може да прочете постовете без да се присъединява. Когато обаче се съберат достатъчно сигнали, Фейсбук затваря страницата. “

 image

Така групите за протести бяха обявени за расистки и закрити.

”Контрольорите като Георги Стефанов вече са създали специална страници (Ето я страницата с техните имена и профили: https://www.facebook.com/groups/bgspam/ ), на които да постват линкове към страници, които нарушават правилата на социалната мрежа. "

image

Аз го разбирам това така - В нарушаване на правилата на Цар Киро и на тия които му помагаха последните 22 години, че и преди това.
Така с група доброволци като Георги Стефанов много бързо се натрупва необходимия брой сигнали и политическите противници на управляващите и Цар Киро, изчезват от Фейсбук и не могат да се организират в протести против реда и спокойствието на властта

БТВ сами пуснаха в Ефир лицето на човека заради когото закриха групите в подкрепа на хората в Катуница. http://www.btv.bg/story/1863597931-Feysbuk_kontrolyori_zatvaryat_rasistki_stranitsi.html

На въпроса има ли  политическа полиция в България,  дали тя наема срещу своя бюджет от над 1 милиард лева,  хора да и вършат мръсната работа, не мога да отговоря.  Вероятно не, а всички ще обявят, че са трили групите срещи престъпленията в Катуница от алтруизъм и любов към етническия мир и българите в страната.  Ето пак групата трила всичко за протестите.  Питайте ги сами:  https://www.facebook.com/groups/bgspam/

Тъй като информацията е много интересна - нека разпространим снимките му в мрежата, Фейсбук, по форуми, за да могат хората да му изразят своята благодарност за възстановеното спокойствие!  


PS: Още един: "Щом не харесваш Цар Киро си нацист" -  Долу се кефи как е прецакал 60 000 свои сънародници "Вземи това 60 000 българи" 

image


Страницата му - http://twitter.com/#!/elenko  Блог: http://eenk.com/



Гласувай:
55



1. tit - Тоя верно се мисли за недосегаем!
29.09.2011 02:02
Но страниците на групите са изтрити - факт!
Ако му плащат, е разбираемо - и то требе хляб да яде! Но ако го прави доброволно наистина....хъм, баси - то фейса на блогбг е замязал!:):):)))
цитирай
2. borsi - НЯКОИ СПОРНИ ФАКТИ ОКОЛО ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ
29.09.2011 02:04
http://liternet.bg/publish19/cv_dikovski/levski.htm
цитирай
3. borsi - Събитията покрай Катуница и в София, през погледа на бг.мама
29.09.2011 02:07
"Цитирам написано от една майка, била с детето си вчера на протеста в една от групите във Фейсбук! Помолих жената да се свърже с телевизия и да разкаже какво е видяла там! Дано го направи! Не съм чела 50 страници, ако е копнато се извинявам!

Янка Ранделова Аз съм точно един от родителите, които снощи подкрепиха децата си с лично участие на площада, по улиците до полицейския капан в тунела. И понеже вярвам само на очите си,а не на манипулациите на полицията и медиите, мога да ви кажа от първо лице - никой от участниците не е търсил физическа саморазправа, каква пролята кръв?!! Нямаше пияни и дрогирани хулигани, ултраси и психопати, а предимно млади хора с национални знамена,пеещи химна. През целия път по главната никой не е пострадал, нито витрините наоколо, нито някой от полицаите от кордоните по целия път. Полицията, предварително подготвена по сценарий, насочи шествието в тунела и го загради от всички страни с коли и 4 автобуса СПООР-аджии с щитове и палки, като цялото улично осветление беше предварително изключено. И тогава по радиостанциите на шефовете им се дадоха команди от някои,стоящи някъде, в някакви кабинети - ВСИЧКО ДА СЕ РАЗЧИСТИ /чух го с ушите си/! Ченгетата започнаха да млатят с палки когото докопат, да събарят на земята и ритат децата без никакъв повод. С бой избутваха по 5-6 деца в тъмните странични улички и ги набутваха в микробуси. Крещяха на момчетата,че имали оръжие и това че не намираха такова не отменя факта,че щом полицая казва,че имаш оръжие - значи имаш! Но бой имаше само за младежите,въпреки че те не смееха да дразнят ченгетата. Всички като нас - по-възрастни и наглед улегнали хора,те не закачаха. Даже се правеха,че не ни виждат когато не изпълнявахме нарежданията им. Ние открито ги предизвиквахме крещейки "Защо биете децата?","Как не ви е срам!","Цар Киро ли ви купи бензин за колите",наричахме ги продажници и еничари...и нищо - не ни закачаха. Открито ги карахме да арестуват нас,за да видим как ще ни изкарат лумпени и хулигани. Нищо!! Нарежданията им бяха много точни - протеста трябва да бъде изкаран като проява на лумпенизирани футболни ултраси и хулигани,които са хвърляли камъни и полицията геройски е спасила мирното население от насилие. Не трябва да се създава впечатление,че това е протест на хора от всякакви възрасти срещу един от най-големите социални проблеми в държавата-циганите,генериращи 80% от престъпността в страната и тероризиращи българите от градове и села.Защото въпроса може да стане политически, а избори наближават....Края оставям на вас!

Днес говорих с още едни възпитани, нормални хора, които са били с децата си на протеста, жандармерията съвсем целенасочето е почнала и пред тях да бие невинни деца, които са пеели химна и нито са хвърляли камъни, нито са чупели!"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612932.1920
цитирай
4. genadi2000 - Шибан боклук!
29.09.2011 02:08
Бахти пропадналият педераст!
цитирай
5. genadi2000 - Педераст
29.09.2011 02:09
Жалък педал
цитирай
6. gothic - Честокръвен духач
29.09.2011 02:22
Но и той ще си намери майстора. Не след дълго ще е клошар, защото едва ли ще има някой, който да го вземе на работа....
цитирай
7. borsi - Но и той ще си намери майстора. Не ...
29.09.2011 02:30
gothic написа:
Но и той ще си намери майстора. Не след дълго ще е клошар, защото едва ли ще има някой, който да го вземе на работа....

Цар Киро може да го вземе?! И престъпниците ползват Интернет.
цитирай
8. borsi - Ал Джазира, доста по-обективна от наши медии по случая в Катуница:
29.09.2011 04:20
Police arrest 127 after Bulgarian riot

http://www.youtube.com/watch?v=6BgOAhy8PZ8&feature=share

Коментарите под видеото са също интересни
цитирай
9. borsi - http://www. btv. bg/videos/no...
29.09.2011 04:36
http://www.btv.bg/videos/novini/video/2052707973-Feysbuk__politsiya.html

http://vbox7.com/play:3f0be5e907
цитирай
10. borsi - http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/09/27/1164310_dnevnik_da_ne_podminavame_rasistkite_grupi_i_komentari/
29.09.2011 05:06
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/09/27/1164310_dnevnik_da_ne_podminavame_rasistkite_grupi_i_komentari/
цитирай
11. borsi - "Катуница - началото на една ...
29.09.2011 05:07
"Катуница - началото на една революция" - също беше изтрита тази вечер
цитирай
12. mitkaloto - АМБРИЯЖ/ляв долен педал/
29.09.2011 08:14
АМБРИЯЖ/ляв долен педал/
цитирай
13. kosara2008 - !!!:(
29.09.2011 09:13
платен нещастник и от толкова много негативна енергия към него не е на добро, в коя ли "църква се кръсти" такъв мърляч - той "ще определя" и ще подава сигнал за това кое е расизъм и кое не:(, !!!комплексар и мръсник
цитирай
14. phoenix2000 - Мутрите са най-горното звено в държавата
29.09.2011 09:43
Държавата се управлява от мутри, измамници и мошенници, те държат може би 99% от парите, може би са 1% от населението, независимо от какъв етнос са. Тези по-горе от тази група служат на тези хора. И понеже мутрите са се срастнали с полицията и властта, мафията е най-горното звено на властта в държавата. Но най-лошото е, че тези хора с парите, не произхождат от интелигенцията, а са едни неграмотници с мръсни душици, които могат да убиват и да ликвидират безнаказано, подкрепяни и поддържани от официалната власт. А групата против спам естествено е подгрупировка на ГЕРБ, които се грижат за спокойствието на хората с джиповете. На мутрафоните не им пука за един двама убити, но от протестите страхуват здраво, затова Борисов каза с твърда ръка срещу демонстрантите. Пука му са няколко убити, но властолюбеца се страхува за властта. Властта е всичко за него, властта е живота му, а двама убити са проблем за него.
цитирай
15. djgator - Приятелю
29.09.2011 09:52
Аз предлагам да им отвърнем със същите методи.......................
цитирай
16. gothic - borsi
29.09.2011 10:12
borsi написа:
gothic написа:
Но и той ще си намери майстора. Не след дълго ще е клошар, защото едва ли ще има някой, който да го вземе на работа....

Цар Киро може да го вземе?! И престъпниците ползват Интернет.



Струва ми се, че Рашков ще бъде даден курбан в скоро време. "Санитарна сеч", така да се каже. А името и лицето на георги стефанов ще ги запомня. Животът често прави странни врътки....
цитирай
17. dorichela - Нещастник....
29.09.2011 10:19
Нещастник....
цитирай
18. chara - Е, добре дошли на всички на борда, както се казва!
29.09.2011 10:44
А кой ви каза, че в нет-а няма цензура?

На 7-ми юни т.г. публикувах моя статия "Тънката “златна” линия на правешките олигарси"
ето тук:
http://pozicii.net/2011/06/tankata-vezlatnave-liniya-na-praveshkite-oligarsi/

На третия част от публикуването Гугъл помоли администратора на позиции.нет да "изчисти" сайта от нецензурно съдържание, понеже има постъпило при него оплакване от ... рекламодател.
Разбира се статията не е "свалена" т.к. в нея няма нищо нецензурно и тя се базира на официален документ, издаден от държавна институция.
Понеже не може да изтрие сайта, Гугъл свали рекламите си от него.

цитирай
19. lubomir33 - Този си е чисто ченге
29.09.2011 10:50
Познавам ги по физиономиите
цитирай
20. bosakov - Но страниците на групите са изтрити ...
29.09.2011 11:02
tit написа:
Но страниците на групите са изтрити - факт!
Ако му плащат, е разбираемо - и то требе хляб да яде! Но ако го прави доброволно наистина....хъм, баси - то фейса на блогбг е замязал!:):):)))

http://www.youtube.com/watch?v=bt2jqzBOXT4
цитирай
21. carmen - знаех си, че това ще бъде най-дол...
29.09.2011 11:04
знаех си, че това ще бъде най-долното правителство
с тоталитарни полицейски методи
моля ви мислете когато избирате, мимикрията на боклука понякога е сполучлива като на хамелеона
цитирай
22. valsodar - Благодаря за линка, предупредих ...
29.09.2011 11:09
Благодаря за линка, предупредих приятелите си във Фейса да внимават с кои доносници споделят стените си.
Подобни хора винаги е имало в историята, ролята им на колоборционисти с тираните винаги е била една и съща.
И за най-лошото дело винаги може да се намери добро оправдание, както е в случая.
цитирай
23. denijane - Хора, като ви трият групите във ф...
29.09.2011 11:18
Хора, като ви трият групите във фейсбук, има туитър, има гугъл+,има блог.бг, има още толкова социални мрежи. Не могат да наблюдават всичко и не могат да имат контрольори навсякъде. Още повече, че въпросните хора, след като се знаят кои са, могат срещу тях да се подадат оплаквания във Фейсбук, за политически поръчки. Може да се направи скандал срещу Фейсбук в медиите и в България и по света. Не се отказвайте заради очевидна полицейщина. Да го видим тоя контрольор как ще се почуства като на него му изтрият профилчето.

Бях против протестите, докато не разбрах, че са били само децата. Това не може да продължава. Не може да живеем в полицейска държава, в която само престъпниците имат право на защита. Просто не може така.
цитирай
24. borsi - http://pozicii. net/2011/06/...
29.09.2011 11:44
chara написа:
http://pozicii.net/2011/06/tankata-vezlatnave-liniya-na-praveshkite-oligarsi/..
...една чудесна статия... Но явно дразни някой хора :)
цитирай
25. mikino - ХАХАХА!
29.09.2011 12:31
Защо си мислят, че само нет-а е начина? Нито телефоните нито мейлите, нито скайпа могат да им помогнат, ако хората наистина решат да се организират. Смешни са тия, които за пари се правят на "контрольори" - нямат шанс!
Това ми прилича на времето когато хипитата са търсили тайни начини да се сдобият с плоча а Бийтълс. Навсякъде следени, гонени и тормозени, но у нас все още си имам първата им плоча! ХА-ХА!
цитирай
26. bigbro - Всичко се помни!
29.09.2011 12:32
Няма да се забрави!
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JoCdSlEAUKQJ:www.facebook.com/pages/%D0%92-%D0%9F%D0%9E%D0%94%D0%9A%D0%A0%D0%95%D0%9F%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%90%D0%A0%D0%95%D0%A1%D0%A2%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%98%D0%A2%D0%95-%D0%91%D0%AA%D0%9B%D0%93%D0%90%D0%A0%D0%98-%D0%92-%D0%A1%D0%95%D0%9B%D0%9E-%D0%9A%D0%90%D0%A2%D0%A3%D0%9D%D0%98%D0%A6%D0%90/262106607162340+%22%D0%92+%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8+%D0%B2+%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE+%D0%9A%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0%22&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg
цитирай
27. borsi - Фенове на руския шампион Зенит изразиха мнението си за събитията, които вълнуват България в последните дни
29.09.2011 13:10
http://www.sportal.bg/news.php?news=327302
цитирай
28. borsi - . . . Изключително благодаря за л...
29.09.2011 13:11
bigbro написа:
...
Изключително благодаря за линка, нека се види кой е нацист и кой какво говори и пише! Ако Левски бе жив сигурно щяха да го обявят за Хитлер
цитирай
29. borsi - ПОЛИЦИЯТА ПРИВИКВА ХОРА ОТ FACEBOOK ОТ ГРУПАТА СРЕЩУ МИРОЛЮБА БЕНАТОВА
29.09.2011 13:12
http://www.blitz.bg/news/article/119192

29 септември 2011, 12:46
София, България



Собственикът на строителна фирма “Коректстрой” в Благоевград инж. Калоян Ерделски е бил задържан във II РУП - Благоевград със заповед за 24 часа заради включването му в една от групите във Фейсбук, сформирала се срещу журналистката на bТV Миролюба Бенатова, с обвинение, че едностранчиво е отразила убийството в с. Катуница и е взела страната на циганския Цар Киро.
В заповедта за ареста на бизнесмена е цитиран чл. 325, ал. 1 от НК, който е “за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото”, пише в. Струма. Наказанието по него е лишаване от свобода до 2 г. или пробация и обществено порицание.

Двама полицаи са открили Ерделски в 13.00 часа в собствения ми цех, единият - Любомир Джоров, ми връчи заповед за задържане и ми обясни, че е за дискриминация срещу циганите.

Докато ме караха в колата към I РУП да давам обяснения дали обичам циганите, или не и къде почасово съм бил през последните 3 денонощия, останах с впечатление, че ме смятат за участник в протеста срещу бруталното убийство на младежа от Катуница, който се проведе в понеделник пред общината в Благоевград.

Аз обаче не бях на протеста, защото следобед бях на боксова среща и до мен седяха кандидат-кметът на ЕКИП Владимир Елезов, Петър Байкушев и Костадин Хаджигаев. Дори предложих на полицаите да ги извикат тримата като свидетели, разказва пред Струма Ерделски.

Полицаите са ходили в дома на Ерделски да връчат заповед за 24-часово задържане и на брат му Георги, който от 10 години живее в Испания. Аз не съм расист и доказателство за това е, че в цеха ми работят 3-ма роми, за мен обаче е недопустимо някой, било то циганин или българин, да прегази на улицата нарочно 19-годишен младеж.

Недопустимо е и прибирането ми в полицията за това, че съм посмял да изразя в интернет гражданската си позиция, разказва благоевградчанинът.
цитирай
30. carmen - какво правиш бе човек, какви неща ...
29.09.2011 13:32
какво правиш бе човек, какви неща изкарваш, в каква държава сме принудени да живеем, направо не мога да повярвам. За нищо на света не трябва да се спира с протести, страници и др., трябва да се алармира Европа. Крият се зад вменени расистки залитания, което е абсолютно невярно, още повече че тъпите цигани не са раса, а етнос и термините за тях са други, но кой да се прецизира, нали трябва легендата да върви, да набира скорост, той Гьоринг си го е казал за лъжата и изричането й. Полицейщина!
цитирай
31. borsi - Животът на Ангел Петров от Катуница бил оценен за 20 лв. Толкова получили хората от микробуса като награда, прегазил 19-годишният Ангел
29.09.2011 13:59
http://www.blitz.bg/news/article/119197
цитирай
32. анонимен - добро утро. А да ни е честито новото ...
29.09.2011 14:45
добро утро. А да ни е честито новото волнонаемно ДС.
цитирай
33. despinida - Хора...ВЛАСТТА Е В ПАНИКА !!!
29.09.2011 15:16
Постъпват хаотично и некоординирано на всяка що-годе масова проява, била тя на улицата, бела в мрежата...
Сега е момента да ги направим кривогледи...поне тези в мрежата, като злополучния редо-пазител...даже не ме интересува името му, че да го търся и чета...
Нека нароим групи и групички...и на всяка ликвидирана, нови две да правим...:))
И като се стигне до масово заличаване, единствено и само на инат ( чувах на скоро един тъпанар да използва това магаре-прилягащо поведенско състояние, за да не свърши едни други негови задължения...или очаквания на хората в Добруджа)...ще се съберем в гражданско сдружение, което да заведе дело срещу ФБ-България...и понеже от сега знам, че българският съд ще си седне на ушите, за да раздаде правосъдие по случая и аааайде у Страстбург...
Ей тъй, интелигентно и мазно ще им го втъкнем...бавно и напоително:)
цитирай
34. borsi - Долой царя! Болгары взбунтовались против цыганских криминальных кланов
29.09.2011 15:44
http://lenta.ru/articles/2011/09/28/kiro/
цитирай
35. borsi - ЕК се въздържа от коментар на последните събития в България
29.09.2011 15:46
На дипломатичен език, това значи - Ще чакаме да паднете от власт и ще се разберем с новите ......

"Нюмън отбеляза, че преди година ЕК е обособила група за проверка на ефективността на влаганите средства в европейските програми за ромска интеграция, която е стигнала до извода, че ресурсите не се използват добре..."

http://svetoven.pogled.info/evropa/news/24088/EK-se-vazdarzha-ot-komentar-na-poslednite-sabitiya-v-Balgariya?utm_medium=article&utm_source=newsletter&utm_campaign=mailinglist-29-09-2011
цитирай
36. hamstera - Между другото да вметна във връзка ...
29.09.2011 16:05
Между другото да вметна във връзка със сигурността - ако някой има нещо за казване по темата - забравете нет-а, телефоните, мейлите и всичко, което минава по мрежа!!! ГОВОРЕТЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ И САМО С ХОРА, КОИТО ПОЗНАВАТЕ ДОБРЕ И СА ПРОВЕРЕНИ!!! Настъпиха времена, които са равни на комунизъм!!! ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ! КОЙ КОЙ Е, ОТ КЪДЕ Е И Т.Н.!
цитирай
37. borsi - Поредния полицейски провокатор на властта които избесня като ми видя блога
29.09.2011 17:46
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/310806_2042889720073_1479243269_31800180_420972440_n.jpg

А "станах член на ДПС" защото тази измекярска политическа откачалка ме попита защо не одобрявам днешната власт! Ами какво да ви одобря, като или биете хората, или ги триете, или ако не можете - ги обвинявате в това което сте самите вие
цитирай
38. kasnaprolet9999 - в този постинг http://mikino. b...
29.09.2011 17:56
в този постинг http://mikino.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/09/27/do-vsichki-bylgari-vajno
се даваха много ценни съвети как да бъдат организирани правилно протестите, жалкото е, че те не намериха приложения и сега ближем рани!!!
ето някои от тях:
kikowsky написа:
Добре, да поставим проблема не на етническа, а на криминална основа. Дори при това положение 60-70% от въпросния етнос имат достатъчно заслуги, че да влязат по затворите. Това е масово явление при тях.
locke

Мишле, искайте разумни неща - моментален затовр за всички с по над 3 висящи дела например! Не искайте обяснение! Ние знаем и причините и всичко. Издигнете искания за законови промени!
Изкарайте разрешения за протестите! Определете лидери! Помолете полицията да ви охранява (тя е длъжна) и я карайте да арестува всеки, който издига етнически лозунги или пречи на нормалното провеждане на протеста. С други думи - използвайте полицията да отстрани лумпените, внедрили се между вас! Знам, че действате емоционално и нямате опит, но не правете като хамстера - стойте до последно и елиминирайте лумпените!
Шествия, оратори, искания!
Искания за законодателни промени - точни и конкретни, а не мъгляви от сорта на справедливост или равенство!
Искане за референдум за тези промени!
10 дни на протести и ще са събрани достатъчно подписи, че референдум да има! Кой няма да се подпише? Аз ли? Мишлето ли? Ти ли? Дори аполитичните ми приятели ще сложат подпис!
Това е начинът да се реализира гражданската демокрация с мирни средства!

mt46 - Съгласен съм, Микино...
27.09 13:50Но само с призиви не става... Нужна са организация, адекватни лозунги, конкретни искания... Група граждани, която да говори официално от името на протестиращите... Иначе се получава стълпотворение, какафония...

hamsteraЕдиномислие може да има, но заедно с това трябва да има и разум! В случая хората, които отидохме на портести имахме една цел, което е похвално. Проблемът е, че разни особи се възползваха от това и измениха тази цел с надеждата да си стартират предизборната кампания с вандалщина
цитирай
39. nkf - Тези са жалки помияри, дори чисто ...
29.09.2011 18:50
Тези са жалки помияри,дори чисто визуално.
цитирай
40. wasteland - Имам предложение ! Хайде пък ...
29.09.2011 20:01
Имам предложение !

Хайде пък ние да докладваме тази "Анти-спам група", както и Фейсбук страницата на Дневник...

Явно е, че имаше неприятни изрази, но целта на групите бяха протестите и така пак убиха всичко...

А този и другите помияри докладвали страниците, са по-лоши и от мангалите...
Ей затова сме и скапан народ и дори не можем да бъдем единни...
цитирай
41. blubalu - Добре де, а не може ли
30.09.2011 11:27
и против тяхната група да се направи такова организирано подаване на сигнали, както те правят, и тях да ги изтрият?
цитирай
42. phoenix2000 - Мутровизъм, най-тежката форма на комунизма
30.09.2011 11:43
Приятелю постингът ти е резнат да не излиза на първа или в линковете на днесбг. Е тоя член на ДС, които днес де казват ДанС, но по нищо не се различават, се е обадил вероятно да ти резнат статийката. Комунизма се завръща, под тжката си форма на мутровизъм.
цитирай
43. box - Георги Стефанов
30.09.2011 17:59
Моето изявление по случая http://goo.gl/UCcIF
цитирай
44. borsi - Подпалиха колата на юристка, защитавала ромската фамилия - Бащата на Анастасия Будакова – Димитър Будаков, е бил дълги години адвокат на фамилия Рашкови.
30.09.2011 20:17
http://www.dnes.bg/crime/2011/09/30/podpaliha-kolata-na-iuristka-zashtitavala-romskata-familiia.130076

Има доста интересни коментари за връзките на фамилията - някой съвсем интересни...



цитирай
45. borsi - До Георги Стефанов - http://box.blog.bg/
30.09.2011 21:01
Гражданино Георги Стефанов. Цялата ваша защита издиша:

1. Вие сте давали сигнали (както се изразявате), не към тези писали расистки лозунги, а към цялата група!

2. Какво расистко или опасно /освен за Цар Киро и мафията която застана зад него/ има в името на групата "В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА" групата със 71,564 симпатизанти която изтрихте? Това е населението на един цял български град, а тази група не бе и единствената изтрита група!

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JoCdSlEAUKQJ:www.facebook.com/pages/%D0%92-%D0%9F%D0%9E%D0%94%D0%9A%D0%A0%D0%95%D0%9F%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%90%D0%A0%D0%95%D0%A1%D0%A2%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%98%D0%A2%D0%95-%D0%91%D0%AA%D0%9B%D0%93%D0%90%D0%A0%D0%98-%D0%92-%D0%A1%D0%95%D0%9B%D0%9E-%D0%9A%D0%90%D0%A2%D0%A3%D0%9D%D0%98%D0%A6%D0%90/26210660716

3. Напротив, в тази група се защитаваха близките на убитото по престъпен начин момче, арестуваните възмутени от беззаконията граждани и прегазените - ранени от хората на Цар Киро полицаи! Ранени при изпълнение на служебните си задължения, за което срещу тях е извършен опит за убийство.

4. Помоли ли някой от вас, да се смени името на някоя група? Не! Вие направо сте трили.

Имаше расистки лозунги в някой групи да, но във вашата група за политическа полиция има над 500 члена, огромна част от тях с фалшиви и скрити профили. Дали точно вашата политическа полиция не е пускала провокативни, расистки лозунги, за да може после да се трият групите?
Последното е риторичен въпрос тъй като едва ли ще кажете истината.

ПС: Напрежението е страната го нагнетяват не критичните коментари в нета, или децата по улицата, а властта с това, че вместо да арестува още преди години един престъпник го толерира.
Ако тези които защитавате срещу пари или доброволно, си бяха свършили работата, то протести нямаше да има.
Лично аз, не мога, а и не желая да проумея как някой дори за много пари може да заеме позиция като вашата, но всеки сам отговаря за деянията си пред хората и България.


"Който щади престъпниците, той вреди на честните хора" - Сенека
цитирай
46. borsi - Закриха Facebook страницата на Миролюба Бенатова. Потребители на социалната мрежа я докладвали като вредна и обидна
01.10.2011 22:51
Закриха Facebook страницата на Миролюба Бенатова. Потребители на социалната мрежа я докладвали като вредна и обидна

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/10/01/zakriha-facebook-stranicata-na-miroliuba-benatova.130128
цитирай
47. borsi - На 11 септември 2001 г. Миролюба на висок глас и в екстаз повтаряше “ Е, сега им се е.а майката на американците”! Беше дяволски щастлива и засмяна от гледката н
01.10.2011 23:03
Миролюба Бенатова. Най-добрата за десетилетието!
На 11 септември 2001 г. Миролюба на висок глас и в екстаз повтаряше “ Е, сега им се е.а майката на американците”! Беше дяволски щастлива и засмяна от гледката на апокалипсиса в Ню Йорк! Сцената се развиваше в нюзрума на Би Ти Ви на фона на кадрите, които показваха в реално време срутването на небостъргачите в Ню Йорк и летящите от прозорците на небостъргачите все още живи хора, опитали се да откраднат няколко секунди живот.
Не очаквам да бъда подкрепен от свидетели, макар мнозина колеги да бяха такива в зала 12 на НДК. http://ivo.bg/2010/11/18/%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE/
цитирай
48. emilman - Да споделя една мисъл само...
02.10.2011 17:25
Хората са се навили и самообявили за редактори, цензори и пазители на българския фейсбук, а вие, останалите, тези, които страдате от това, че ви трият групите според това как му изглеждат нещата на г-н Стефанов и компания, защо, питам ви аз, не му докладвате групата, като зловредна и петняща свободата на словото в глобалната мрежа? Докладвайте тая тъпотия и да изчезва. Искам да ви кажа, че за тях - Стефанов и сие - това е като игра - кой ще затрие най-голямата група :) Айде ударете ги вие сега ;) "Докато има телета, ще има и касапи!"
цитирай
49. borsi - Днес и снощи са закрили още няколко групи за Катуница
05.10.2011 10:21
..........
цитирай
50. borsi - Циганин посече случаен гражданин пред Бизнесцентъра
05.10.2011 15:59
Циганин посече случаен гражданин пред Бизнесцентъра http://www.haskovo.net/news/88647/%D0%A6%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BD_%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%87%D0%B5_%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0%D0%B5%D0%BD_%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BD_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4_%D0%91%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B0

На тях не само не им пука, напротив дори се поощряват от това, че държавата ги пази и са убедени, че вече могат да правят всичко безнаказано. Сигурен съм, че само до броени дни ще има едно, а може и повече преднамерени убийства, ей така за кеф, над българи, които властта най-вероятно ще се опита да прикрие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 5984212
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031