Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2011 13:57 - Магистралните жрици на “демокрацията” в България - Медиите и журналистите отразяват събития само ако им се плаща!
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 15641 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 19.06.2012 13:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Магистралните жрици на “демокрацията” в България - Медиите и журналистите отразяват събития само ако им се плаща!

Вълна от изгладнели жрици на любовта залива големите градове. Със завоевателски хъс, проститутките пришълки са готови да завладеят териториите на колежките си. Очертава се истинска война за клиенти!

Не, не говорим за проституцията, а за журналистическата гилдия и от двата пола!

Във връзка с последните скандали в България покрай участието на кандидата за президент Светослав Витков в предаването “Референдум” на БНТ, скандалите покрай Софиянски и Люба Кулезич и тия в сутрешните блокове на Б(Босфор)ТВ изплува скриваното до сега, а именно:

image

Журналистки в подготовка за сутрешен блок ...

Медиите излъчват в така наречените си “дискусии” и “сутрешни блокове” само тези политици и експерти които си платят за участие!  Ако си платите попадате в новините, ако не.... Всички останали мнения, са осъдени от “независимите и безпристрастни журналисти” на мълчание!  Точно за това, обществено значими събития остават не-отразени от медиите, журналистите “забравят” за тях, а на общественото мнение се показва под масата един среден пръст. Един вид е**** си м***, щом не си плащате.  И дали заради пликовете раздавани открито, или под масата, огромна част от журналистическата гилдия не застана зад убиецът от Катуница Цар Киро и в защита на своята представителка Киролюба Бенатова, която навярно също е вземала пари, че така се разтреперa за имотите му?

bTV - Протестиращите са келеши: http://www.youtube.com/watch?v=k2-Bo0SttXs

Дали само защото протестиращите срещу мафията и корупцията не си плащат, се представят като лумпени и келеши в сутрешните блокове? Дали само защото пачките ще намалеят, групите граждани във Фейсбук и Интернет се представят като пияници, наркомани, фашисти и лумпени?  В същото време журналисти и полици с охота трошат в жестоката криза парите на данъкоплатците за порнографията наречена избори. Предизборни кампании спонсорирани с парите от данъци на пеленачета и пенсионери, които плащат ДДС дори за памперсите си, журналистически “разследвания” и “дискусии” по поръчки.  Една “национална” телевизия като БНТ – за която в тази жестока криза се плащат милиони годишно от бюджета, която ни се представя като уж “независима” и “безпристрастна”. "Скандали" и "разкрития" които не биха видели бял свят, освен ако не са платени.

image

България - Тарифи за дискусии, като в публичен дом – Анален секс в новините – 4200 лева – Орални ласки в сутрешен блок 3000 лева – “Устно” интервю – 1200 лева – Групов секс в “дискусионно” студио, 1 час – 2500 лева.

Гнусно нали?! За съжаление тарифите са в сила, а който не си плати няма достъп до публичните домове наречени български медии. Одобрение, желания на зрителите и на обществото – О-о-о-о! Това няма никакво значение, дори за самата БНТ в чиято анкета - “За кого ще гласувате на президентските избори?”  убедително пред всички така рекламирани платени кандидати води същия тоя Светослав Витков, който не е поканен само защото от БНТ смятали, че няма да си плати (Не знам да се смея ли или да плача на това оправдание).  И се чудя, не им ли омръзна на нашите журналисти да ги чукат едни и същи хора от 22 години насам? Уважава ли някой беззъбите курви на българската демокрация и къде свърша пътя си една одъртяла проститутка? Ритиричен въпрос ... На всички с малко по високо IQ е ясно къде. 

image

В същото време, какво ни се предлага

Както писа някой техен колега, явно от тези 5 %  “В безпрецедентна пародия се превърна кандидат-президентският дебат по БНТ в сряда вечер. Събраните в студиото агенти на ДС, политически ренегати, маргинални политици, мйекащи в извращение на българския език и на нормалната мисловност, доказаха, че трябва да се забранят платените дебати, защото отблъскват зрителите от участие в изборите и дават воля на цинична анти-гражданска извратеност.... http://www.blitz.bg

И ако политиката ни се рекламира като прах за пране и салон за масаж, а журналистиката в 95 % върти задник само в посока на банкнотите и си отваря устата само срещу заплащане, то по какво се различават българските “телевизии” и “вестници” от WS Teleshop?  Всичко за вашата кухня, здраве и красота. Рендето Бьорнер, а след него Плевнелиев, Калфин и Кунева в “истински дебат”....  Виц, но за съжаление истина. Продават ни продукти, които не искаме и на всичко отгоре ни ги представят като новина или дискусия!

Изниква следния въпрос

image

Дали се плаща ДДС върху тарифите за така наречените  "предавания" и "репортажи"? Едва ли ...

След като подобни предавания се заплащат, смятам, че е редно под тях да пише, че са платена реклама, за да не се подвеждат зрителите. Така както се изписва това под платените репортажи. Всичко останало, което се излъчи до сега от цялата кандидат президентска кампания е манипулация и лъжа!  Не може и не бива да се крие, че тия предавания които са представяни като "дискусия" или че уж някой някъде има избор са си всъщност платена реклама. Така както се плаща за реклама за сапун или прах Бонукс.

За финал ще пусна една статия от Кеворкян! Тя няма нужда от коментар

"Размириците са едно от израженията на провала на българската кауза. И този провал минава главно през медиите. Те нямат никаква кауза – освен да припечелват нещо. Те нямат очи за важното, те са готови да приемат всеки политически дребосък, дори да е измамник и да му кадят тамян." http://www.kevorkkevorkian.com/plugins/news/plugin.news.view.php?article_id=4976

image 

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ


 



Гласувай:
9



1. bgjunak3 - БРАВО!!!
20.10.2011 15:16
А ДАНО СВЕТЛЬО ВИТКОВ ДА СТИГНЕ БАЛОТАЖ И ДА СЕ ХВАНЕТЕ ВСИЧКИ ПСЕВДО-ПОЛИТИЦИ, -МЕДИИ И -СОЦИОЛОЗИ ЗА ПАЛЦИТЕ!

http://bgjunak3.blog.bg/
цитирай
2. borsi - Никога не съм се имал за голям мор...
20.10.2011 15:30
Никога не съм се имал за голям моралист и не съм и такъв, но подобна помиярщина като последните 1-2 месеца и събитията покрай тях, предизвиква погнуса.. Да се навреш в казана с боклук и да плюскаш като свиня от там, или за 50 стотинки да въртиш свирки на някакъв чобанин с черно под ноктите само защото е политик ... бля.. Човек явно наистина трябва да е бил неспасяема мижитурка и отрепка за да си избере тази професия. И най-веселото, че се имат за власт. Ха, 4 власт .. Магистрални труженички и власт, все едно свиня и космос... Най-много сутеньорът и да и избие зъбите..
цитирай
3. borsi - ...
20.10.2011 17:38
Ройтерс: Кадафи е заловен и убит в Либия.
РИА Новости: Кадафи е заловен в Либия по поръчение на Путин.
БТВ: Бойко лично залови Кадафи.
цитирай
4. strannica - ...
20.10.2011 17:46
Освен че са продажни, са и безкрайно тъпи. За Светльо Витков отначало официално заявиха, че наистина не са му са се обадили, че ще има дебати, защото да му намерят мейла щяло да отнеме много време, а да му се обадят по телефона щяло да им бъде много скъпо!?!?!?! Пък и нали веднъж отказал участие в сутрешния блок, значи явно няма да участва и в дебатите /логика?!?!?!/. След няколко часа излизат с още по-официално съобщение, че Светльо се опитвал да направи скандал на гърба на данъкоплатеца))))) Е няма такава простотия и цинизъм!!!
цитирай
5. mamkamu - Шибана работа му викат на това :)
20.10.2011 21:15
Шибана работа му викат на това :)
цитирай
6. mamkamu - Абе това "авторът да го одо...
20.10.2011 21:17
Абе това "авторът да го одобри" ми се вижда голям тъпизъм :)
цитирай
7. otempora - Ииии бравос на автора, много ху'ави ...
21.10.2011 00:00
Ииии бравос на автора, много ху'ави снимки е публикувал... Абе исках да питам тая русата как е?
цитирай
8. otempora - На крив...
21.10.2011 00:32
На калпавия кандидат, медиите му криви.
цитирай
9. alchemist - Излиза,
21.10.2011 12:01
че истинските проститутки живеят по-достойно от медийните.
цитирай
10. bigbro - Сегашните управляващи хвърлиха ...
21.10.2011 13:21
Сегашните управляващи хвърлиха много усилия в магистралите и резултата е налице
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 5984069
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031