Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 17:06 - Варна има нужда от ново лице
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 5027 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 23.05.2013 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Варна има нужда от ново лице

Когато интересите на гражданите се разминават с тия които се предлагат от партиите е нужно нови начало с нови лица, необвързани с управлявалите града ни последните години. Само за броени години градът ни загуби заради лошото си управление, колосална корупция на местно ниво, поради източване на икономиката му от страна на централното правителство, не само своя вид на проспериращ на фона на общото положение в страната, но и своята чисто визуална привлекателност.  Отливът на пари в момента и визията за бъдещето му са осезателни накърнени и въпреки това Варна има плюсовете, ако съумеем да ги видим и ако успеем да променим стила на досегашното му управление.

Ясно е, че ставащото в общината последните месеци е срамен театър, с който партиите се опитват да замажат очите на варненци. Варна има нужда от промяна, но не от тази бутафорна сцена на която се сменят само декорите, нужна е смяна изцяло и нови лица - както на кметския стол, така и в общинския съвет който се наложи да подкупва кой ли не, за да оцелее от протестите и да продължава да разиграва омръзналата на всички ни и вредна за нас и Варна пиеса. Не сериозно да се твърди, че ако Варна няма партийна кандидатура, зад която да се "обедини" града, няма кой да храни “дечицата и социално слабите"! Без да сме юристи, спокойно може да кажем, че след евентуална оставка на бившия ни кмет и може би в бъдеще оставка на Общинския съвет, няма да се случи нищо съществено! Напротив, партиите издигали досега кандидатура са проблем за Варна, не липсата на партийни пионки  в общината.

image

Какво бъдеще ще изберем за Варна, зависи от нас


image

Когато някой започне да ни плаши с хаос, беззаконие и т.н. и започне да ни обяснява за "по-малкото зло" или “необходимост” със сигурност или обслужва нечии партийни интереси, или някакви други, но искането няма нищо общо с "доброто за обществото" или всякакви такива фрази, прикриващи досегашното статукво! А точно него е необходимо да променим. Хаосът и беззаконието ги има сега и в наш интерес е да ги спрем и да видим начело на града ни лица които ще оставят хората свободно да дишат, няма да работят за, а против монополите, ще спрат строителството в зелените площи и Морската градина и ще съживят икономиката на града, но не за малко на брой фирми и лица, а като цяло, за да се реши проблема с голямата безработица във Варна. Във Варна кризата е катастрофална. Само една разходка из улиците оставя видимо впечатление за случващото се и тук почти единствените търговски помещения в града, не-засегнати от икономическата криза, на витрината на които няма нито един надпис; "Голямо намаление", "Разпродажба", "Тотална разпродажба", "Ликвидация" и "Дава се под наем", са партийните клубове, които са се нароили почти на всеки ъгъл. На всеки дошъл в града ни да прави бизнес, да се засели тук, да работи или в качеството си на гост - "Добре дъшъл, приятелю!", но на всички които са крали и разсипвали е време да посочим вратата!

Във Варна е време за промяна и тя рано или късно ще настъпи. Убеден съм в това! Искаме си града, нашия град, да се усмихваме когато ходим по улиците, а не действащите тягостно разбити плочки, празните магазини и тъжните лица на хората, млади хора без бъдеще, възрастни и деца без настояще и сигурност.  Време е за промяна, не утре, не в бъдещето, след 3-5-10-20 години, а още днес, защото ние живеем в настоящето и тук! 

Въпросителни пред Алея 1 – Варна 
Имоти, цени и прогнози – Варна / България 
 
image

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ, ОПЦИИ, ОБЛИГАЦИИ




Гласувай:
8



1. dimat - borsi,
19.05.2013 21:18
Имаме много близки виждания по този въпрос.Ако имате желание и търпение,може
да надникнете в "dimat.blog.bg.Ако...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 5984347
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031