Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 15:00 - Нужна е спешна либерализация на икономиката и крути мерки още днес, иначе и тоя кабинет ще си отиде
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 4460 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 13.10.2013 03:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Нужна е спешна либерализация на икономиката и крути мерки още днес, иначе и тоя кабинет ще си отиде

Убийството на банкерката изнудвала предприемача е само начало и все още единичен инцидент Светкавица преди бурята! Победените в България не знаят какво е това "милост", защото никога не са я получавали

Ако правителството не отмени до дни много от бюрократичните режими пред бизнеса, ако не приеме в близките 1-2 месеца нов закон за счетоводството - с който да го облекчи за малките компании, ако не приеме закон за бърз и евтин частен фалит, ако не вземе крути мерки за решаване на проблемите с безработицата (не с  измислени програми на метлата и лопатката), а с либерализация, ако не разхвърля всичките си обществени поръчки по повече и по-малки регионални компании, ако не натисне кметовете на общините да сторят същото и да либерализират бързо в рамките на 1-2 месеца местната си нормативна база,  ако не свали още цената на тока, ако не притисне Комисия за защита на конкуренцията да заработи и най-вече по регионален принцип, ако не вкара поне 200 престъпника от държавната администрация и политиката в затвора - може да си иде изненадващо бързо, още в някой от следващите месеци.

imageimage

57-годишният бизнесмен, който застреля шефката на  банкиране към бургаския клон на “Уникредит Булбанк”, е бил изнудван нагло в продължение на месеци от шефове на банката. Всички жалби, които е изпращал търпеливо до различни институции в страната са останали без отговор

Риска от това е огромен, в определени периоди, в които предстоят големи плащания на населението.  Избор на Орешарски е дали да последва Борисов или не! България не е само жълтите павета, населението не се състои само пърхащи от секретарки и журналистки, а от намусени здравеняци, лелки с тигани и озверели вече хора, губещи облик. В задния двор живее звярът описан от поета. Настръхнал, зъл, вбесен и гладен, по-зловещ от Куджо и Баскервилското куче.

Животът – тежък, скучен. –
Живот без маска и без грим –
озъбено, свирепо куче.

Не му ли позволите да се нахрани това чудовище, жална ви майка!  Убийството на банкерката изнудвала предприемача е само началото и единичен инцидент.  Ако нямаше незаконен пистолет, пак щеше да я убие. С брадва, сатър, с каквото му падне! Тя е неговият символ на злото. Ако на улицата има няколко десетки или стотин хиляди такива? Не разчитайте вече на страхливостта и милостта на българина! Те са на привършване. Победените в България не знаят какво е това "милост", защото никога не са я получавали! Няма и да я раздават! В "Изкуството на войната" пише за  "Безнадеждно пространство".  Не преследвайте победения както стори Борисов, защото той в отчаянието си озверява и ще ви поднесе изненади, но тоя път много по-зловещи.  #ДАНСwithme е само пижама парти, PR кампания дирижирана отгоре, след втория си ден! Истински протести още не е имало, а те няма да са с маскаради и голи цици!

Убийства на деца в България
Днес държавната администрация погуби още един българин!
Учтиво предупреждение

image

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ, ОПЦИИ, ОБЛИГАЦИИ




Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 5985123
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031