Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2011 14:05 - “Националната” стъкмистика в опит да скрие геноцида в България
Автор: borsi Категория: Политика   
Прочетен: 23266 Коментари: 40 Гласове:
52

Последна промяна: 05.04.2011 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Току що слушах поредния зловещ виц на управляващата от 22 години страната престъпна и кръвожадна шайка дегенерати.

Според НСИ от 9 милиона преди 20 години сме спаднали не на под 7 милиона, а на 7 351 234, като вероятно тези 234 са броя депутати в парламента добавени за повечко цвят в тази национална лъжа.

Според НСИ - "Отрицателния прираст се бил дължал не на емиграция!"

И това при условие, че от 100 студента учещи в чужбина, се връща само 1 обратно, а от младите хора които познавам, около 50 % искат да заминат в чужбина за да работят и живеят, ако не нормално поне не мизерно.

Това преброяване е абсолютна измислица, но не това е страшното, а това как управляващата от 22 години човеконенавистна и мразеща българите хунта съставена от дегенерати, престъпници, убийци, техните семейства и наследници се опитват да прикрият престъпленията и геноцида си срещу цял един народ.

Дори от НСИ признаха с половин уста, че много от българите живеещи в чужбина са броени за местни жители.  

Данните за градовете също според мен не са верни по няколко причини.

Слабото население което според стъкмистиката ни имаме в големите градове на страната, въобще не съответства на обезлюдените селища в страната и жителите които те са имали в края на 80 те и началото на 90- те години!
Много интересно, как според стъкмистиката едни хора ги няма вече във Видинско и Плевенско, а в същото време не се появяват в София или Варна, но не са и заминали за чужбина, а се намират явно някъде по пътя, за да се измъдри тази цифра над 7 милиона. Къде са тези хора според статистиката на дегенератите-убийци така и не става ясно!
Цялата работа ми смърди на защитата от Нюрнбергските процеси;  "Избихме не 4 милиона, а само 2 ...", или нещо такова. 

Истината е; Мъртви и прокудени от родината си българи!

Интересно и как са борени и така любимите на политическата шайка - цигани в страната, при условие, че много от тях нямат дори лична карта, а тези които имат такава, се водят по регистрация по 50-100-150 човека на един адрес по изборите?!
Като жители на кой град или селище се водят жителите на гетата в големите ни градове и кой всъщност е правил преброяване в тях?!

Все въпроси на които “националната” ни стъкмистика няма да отговори, едно по липса на каква да е компетентност и второ като слуга на управляващата страната ни човеконенавистна псевдо-аристократична   прослойка .

 

Тия са уникални идиоти: http://borsi.blog.bg/novini/2010/01/15/tiia-sa-unikalni-idioti.473017


Тагове:   България,   българи,   геноцид,   нси,


Гласувай:
52



1. borsi - Не мисля, че ще дадат етническа к...
05.04.2011 15:06
Не мисля, че ще дадат етническа карта, или поне няма да е истинска. Защото докато турското население не би било проблем да го обхванат и преброят при желание, то при циганите това е невъзможно, а и едва ли ще искат точно за това да кажат истината.
цитирай
2. borsi - ПС: Тук ме навяваш и на някой мисли. . ...
05.04.2011 15:08
ПС: Тук ме навяваш и на някой мисли.... Как ли са броени и дали са броени изселниците в Турция, с какво местожителство и адресна регистрация.
цитирай
3. borsi - Към администраторите:
05.04.2011 15:12
Хайде ако обичате не трийте коментарите. Току що виждам, че зададен към мен въпрос изчезна!
цитирай
4. bapha - здравей...
05.04.2011 16:01

преди няколко години приятел използва статистиката за жителите в големите градове в България за дипломна работа... И попаднал в някаква логическа клопка, защото сборът на населението само на 10-те най-големи града в държавата бил по-голям от цялото население. Когато попитал професора си, оня му отговорил:
- Това се дължи на факта, че общините получават пари според населението и естествено, всеки лъже... Изкарват ни много преди избори, а населението в големите градове се увеличава драстично преди местни избори. Осигуряват си поле за фалшификации.Винаги е било така.
Може би няма много общо с темата, но какво ги кара сега да изкарват тези цифри? Така или инъче никой не им вярва, а тези които биха повярвали, не се интересуват или не могат да четат...
цитирай
5. lado - Баси простите админи !!! Позд...
05.04.2011 16:19
Баси простите админи !!!
Поздрави! (ако стигнат , добре!) Подкрепям изводите!
цитирай
6. borsi - От темата "Fuck You, Fucko...
05.04.2011 16:27
От темата "Fuck You, Fuckoil!" изчезнаха някой коментари и приемам, че е грешка, но от тук и сега стана множко и вече подозирам, че някой служител се престарава, сякаш ще му връчат орден "Стара планина", а всичко това някак не ми се връзва със свободен пазар и акционерно дружество, така, че ръководството в Инвестор.бг би било разумно да позволява на работещи в дружеството да го злепоставят по подобен нелеп начин.
Не смятам да коментирам повече това и го приемам като неприятен инцидент който следва да остане в миналото.
цитирай
7. lado - Аха, колкото моят бан остана в ми...
05.04.2011 16:52
Аха, колкото моят бан остана в миналото...А днес чета,че и баймомчил са го изрязали. Говеда!
цитирай
8. borsi - Сериозно разминаване в данните на ...
05.04.2011 17:21
Сериозно разминаване в данните на НСИ с тези на ЦРУ;
BULGARIA - Population: 7,093,635 https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bu.html
цитирай
9. borsi - Както ме подсетиха "Ако се ...
05.04.2011 17:25
Както ме подсетиха "Ако се доверим на CIA излиза, че за 10 год. населението е намаляло с близо 900хил."
цитирай
10. vmir - И срещу мен се извършва геноцид от тъпанари, които не си правят труда да проверят какво
05.04.2011 17:46
означават понятията, които използват, ама както виждате, си мълча, нали?
цитирай
11. demonwind - Мога да отговоря единствено с това:
05.04.2011 18:42
"Магазин Бай Ганьо: българската столица в Париж"
За ролята, която един търговски обект може да играе в живота на гурбетчията, разказва любопитен текст в “Монитор”.
Магазинчето се намира в десети квартал, на улица Rue des Petites Ecuries /“Улица на малките конюшни“/. Населението е интернационално, но българската реч преобладава. Защото това е точката, в която нашенецът може да получи достоверна информация за живота под чуждо небе. Да си намери работа на черно или евтина квартира. Да си напазарува храна, за която се е затъжил: луканка, “Пещерска”, кисело мляко, чубрица. Търговският обект “Бай Ганьо” е собственост на семейство Тошеви от Плевен. Въртят го трета година, посрещат всяка седмица по самолет родната стока. Най-много от всичко се харчи чубрицата. Българинът идва тук за кофичка кисело мляко по евро и 50, но може да се наприказва, да получи кулинарен съвет или да си поръча книга и вестници. Най-четени от българските издания в момента са книгите за Ванга, сборници с рецепти от националната кухня и произведенията на Георги Стоев и Иво Сиромахов. Че името “Бай Ганьо” ще действа като магнит на нашенеца, е ясно като бял ден. То обаче става все по-популярно сред формиращата се балканска общност във френската столица. Оттам започват да пазаруват араби и французи, последните – заради вроденото си кулинарно любопитство. Но който опита веднъж, обикновено става редовен клиент.
На метри от “Бай Ганьо” е популярният бар “Топу”: държи го турчин, барманката е румънка, а всички посетители – българи. Обикновено вътре и на улицата се навъртат по 30-40 мъже: хората, които си търсят работа на черно.
Народът мъдро коментира, че трябва час по-скоро да влезем в Шенген – тогава ще е по-лесно с припечелването от тежък труд, обичайно в строителството. На неофициалната борса от време на време пристигат големи групи мъже – цели села, останали без препитание. Общността се е самоорганизирала и се знае кой работи честно и кой лъже. Да бачкаш нелегално в Париж е хубаво: надниците са високи, за данъци и осигуровки не се бъркаш. Е, рискове има и гастарбайтерът е наясно с тях. Но стиска зъби, защото тази пиаца му осигурява средно 10 000 евро годишно – пари, които влизат в България за издръжка на семействата, за строеж на нови къщи и за обучение на децата.
Повечето работници идват за малко, но остават повече. Живеят скромно и затворено, почти не научават езика и не виждат забележителностите на този световен град. А вечер ходят да се хранят в трапезарията за бедни. Там им сипват първо, второ и трето. Преглъщат всичко с мисълта за бъдещето, когато ще се върнат в България и ще бъдат богати.

(Цитирано от www.razkritia.com)
цитирай
12. divak - Пространство
05.04.2011 19:19
Раздрано небето проплака по тръгнали хора,
отивали хляба да търсят за себе и свои,
отдавна подкарана песен, а тя зад стобора,
стои и очаква хабер, не намира покоя.

Години браздили лицето и, черна мотика,
сама на баира картофите сее, да има,
че виж са се върнали всичките, чута молитва,
сълзите поливат земята поредна година.

Раздрано небето, раздрани и родове пусти,
комини тъгуват, забравили мирис на пушек,
в зандани превърнати дните, а майчини устни,
молитва редят, за да има на мъката свършек.

Такава си, майко Българийо, чужди те гледат,
а твоите внуци ще радват велможи по странство,
духът ти остана във празното нашенско село,
но скоро и то ще е само балканско пространство.


Петко Илиев

12.2010
http://stihovedivak.alle.bg/
цитирай
13. borsi - Четири пъти изтриват поста ми. . . Не ...
05.04.2011 19:40
13. анонимен написа:
Четири пъти изтриват поста ми ...

Не са само твоите - както виждаш въпросът е поставен и не е от днес.. Изчезват анонимните мнения, въпреки, че съм дал опиция да се пишат такива в коментари.
Може и да е технически проблем, защото това става, поне по мои наблюдения, само с анонимните.
цитирай
14. urilozev - Добре написано и
05.04.2011 19:40
тезите ти споделям.Също се чудих, като,какво ли ще се пръкне след преброяването.Етои няколко добавки: дали ще се отчете свободния жилищен фонд, подозирам че има такъв и е поне за 2,5 мил човека.Колко ни са хората навън, подозирам, че са над 2 мил.Колко ли са приходите отвън и колко от нашите сънародници нямат осигоровки с години, ит. н.
цитирай
15. borsi - . . . Баща ми бе шеф на статистиката в ...
05.04.2011 19:56
15.анонимен написа:
...

Баща ми бе шеф на статистиката в областта, та ако не аз поне той малко да вдява от материята ;) А и ако се налага да вярвам на ЦРУ или НСИ то американците дори да грешат, нямат полза да лъжат в сайта си, докато НСИ определено ни е лъгал, лъже и пак ще лъже.. А относно методологията му, то прочети "Тия са уникални идиоти" http://borsi.blog.bg/novini/2010/01/15/tiia-sa-unikalni-idioti.473017
цитирай
16. dorichela - Това броене си беше жива пародия. . . ...
05.04.2011 19:59
Това броене си беше жива пародия... Искаха да видят кой как живее, какви екстри има в дома си и с какви пари е купено... Преброих се онлайн, като дойде преброителката дадох й номера, на другия ден дойде и ми каза, че ми го е изгубила, междувременно почна да ме разпитва за неща, които съм попълнила, гледах я лошо и о, чудо.. Листчето с моя номер се появи от чантата й.. Ааааа, ама това вие ли сте? Аз мислех, че е за съседите над вас". Жалко, че над нас няма съседи, с които да се оправдае!
цитирай
17. godlieb - НЯКОЙ СЕ ОСЛУШВА - ПРЕБРОЯВАНЕТО ЗАВЪРШИ НА 28.02.2011,
05.04.2011 20:12
НА ПРЕБРОИТЕЛИТЕ - ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПЛАТЕНО.
цитирай
18. borsi - НА ПРЕБРОИТЕЛИТЕ - ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПЛ...
05.04.2011 20:17
godlieb написа:
НА ПРЕБРОИТЕЛИТЕ - ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПЛАТЕНО.

хах - Вярно ли :)) Утре ще питам един познат, той 100 % ще знае :)
цитирай
19. tit - Говори ми!
05.04.2011 20:20
godlieb написа:
НА ПРЕБРОИТЕЛИТЕ - ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПЛАТЕНО.

Същевременно не взимам и от борсата, щото НОИ чака да види какви пари ще ми платят от НСИ! Караме я на мускули от февруари!:(
Страхувам се, че това е последния път в който влизам в трудово-правни отнашения с държавата!
Извинявай, Борси!
Исках самио да вметна, че не беше заложено да се следи миграцията. Хванат е броя само на официално работещите в чужбина. За другите трябваше да се попълва огделен хформуляр, който не бе предоставен. Като свърши преброяването, се оказа, че вписаните като временно оцъстващи трябва да попълват друг - ама как ще го попълват, като ги няма?
Изобщо - нямам думи! По мои наблюдения, като отчитам района си, поне с още 300 000 трябва да се увеличи бройката на мигриралите навън. А за малките села не ми се мисли...
Приятна вечер!:)
цитирай
20. borsi - . . . Няма за какво да ми се извиняваш. ...
05.04.2011 20:36
tit написа:
...

Няма за какво да ми се извиняваш.. И като си мисля, че тези пари уж казаха, че са отделени, няма да се учудя да са на депозит в някоя банка, а докато хората си чакат парите някой чиновник да се облажи с лихвичката им.
цитирай
21. gothic - Май е време да се грабне сопата. М...
05.04.2011 20:56
Май е време да се грабне сопата. Миролюбив човек съм, но това не се трае вече. Искам седемгодишният ми син да живее и да се развива в България!
цитирай
22. zaw12929 - Жестоко сте прав. . . или данните са ...
05.04.2011 21:14
Жестоко сте прав... или данните са убиващи
цитирай
23. borsi - Май е време да се грабне сопата. М...
05.04.2011 21:36
gothic написа:
Май е време да се грабне сопата. Миролюбив човек съм, но това не се трае вече. Искам седемгодишният ми син да живее и да се развива в България!

И на мен миролюбието ми се изпарява! Тия ни взеха съвсем за мезе! А днес като капак, наглите тъпи парчета ни излизат пак с някакви постановки като от филм за добро и лошо ченге - Искат по-скъп ток до 14%, дават до 5% http://dnes.dir.bg/news/tok-dkevr-8354613?nt=10
Писал съм в групата във Фейсбук дали да не излизаме вече на улицата и ние!
цитирай
24. borsi - "Тази сутрин" на БТВ и "Референдум от Канал 1" - току що цензурираха на страниците си във Фейсбук разминаването на данните между ЦРУ и НС
05.04.2011 21:59
"Тази сутрин" на БТВ и "Референдум от Канал 1" - току що цензурираха на страниците си във Фейсбук разминаването на данните между ЦРУ и НСИ ...
цитирай
25. borsi - Май проблемът с цензурата се реши и ...
05.04.2011 22:16
borsi написа:
"Тази сутрин" на БТВ и "Референдум от Канал 1" - току що цензурираха на страниците си във Фейсбук разминаването на данните между ЦРУ и НСИ ...

Май проблемът с цензурата се реши и при тях. Да се надяваме всичко е било случайно и грешка.
цитирай
26. borsi - Е как така сме 7 милиона? Нали бяхме 7 ...
05.04.2011 22:36
анонимен написа:
Е как така сме 7 милиона? Нали бяхме 7 милиона избиратели?! Всички ли гласуваха???!

:))
цитирай
27. dolsineq - Анонимните коментари се трият а...
05.04.2011 22:38
Анонимните коментари се трият автоматично в сайта. И при мен е така.
цитирай
28. iskren74 - Поздрави за чудесния постинг! ...
06.04.2011 06:12
Поздрави за чудесния постинг!
Вчера като чух данните ако щете ми вярвайте вие които ще прочетете моя коментар, но ми стана лошо...4 часа ми бяха нужни, за да дойда на себе си, мисля, че и кръвно вдигнах особено като чух за бейбибума в Сливен. Такъв цинизъм, такава воня, такъв нихилизъм, такава слепота...гледах този районния кмет на циганския квартал как се радва и как отчита резултати, че в квартала му бил с най-големия демографски ръст в ЕС!! Гледах доволната усмивка на Гена Трайкова по време на репортажа...и се питах българка ли си!? Човек ли си!? А една циганка се кеври пред камерата и вика "15 искам какоу, фамилия да направя".

Унищожихте България мръсни масони, предатели, и вие платени правозащитни нещастници. За ваш ужас все пак църквата канонизира жертвите от Батак като мъченици!
цитирай
29. andrei - Поздрав за поста Борси!
06.04.2011 06:40
Лъжата,като форма на управление,се шири в България повече от половин век.Даже няма управление,а властване на шайка безродници и дегенерати,все пръкнали се от комунистическо-милиционерският полог.Добре е да се поучим най-сетне от чуждият опит,който всеки ден е пред очите ни,вместо да стоим,като овце пред кланица!
цитирай
30. mirachopi - Данните на Евростат/комисия,която прави статистическите данни за ЕС/,
06.04.2011 11:04
се разминават много сериозно с нашето преброяване.Е,ама тия европейци хем вземат повече пари от нас,хем и по-некъдърно броят....
цитирай
31. nesstor - Прав си!
06.04.2011 11:08
Аз не от вчера съм нарекъл този 22 годишен период Геноцид! И винаги го изписвам именно като такъв. Еба си и "демокрацията", еба си и "пазарната икономика".Целта на занятието обаче е точно тази, да ни няма , нас българите на този белий свят. Поне така е заложено в програмата "Ран-Ът" в списването , на която участват и такива "експерти" като Хърсев, Тодор Вълчев, Венци Коня, Костов , Стою Дулев и т. н. То заради това, я напечатаха навремето само в 600 екземпляра, колкото да бъде раздадена на депутатите от ВНС и на още някой и друг. После я скриха. Оттогава та до ден днешен всеки най-пазарно ни "редуцира", независимо от политическия десен. И за радост на МВФ и СБ, на които жидо-масона Луканов ни продаде още през 1991г.
цитирай
32. borsi - РАЗМНОЖАВАНЕТО НА ФАНТОМИТЕ
06.04.2011 11:28
http://www.reduta.bg/?p=470

Цветозар Томов




ФАКТИТЕ

Ще цитирам по памет. Едва ли бъркам много. Който иска – да провери.

На първите избори след падането на Живковия режим – през юни 1990 година – в избирателните списъци фигурираха около 6,9 млн. имена. Бяха отчетени около 6,3 млн. действителни гласове. Бившите комунисти спечелиха с близо 3 млн. гласа. СДС взе около 2,3 млн. гласа. В страната живееха, по данни на статистиката, около 8,9 млн. българи.

Същата тази статистика отчита, че към края на 2009 година в България живеят 7 563 710 души. Към 5 юли, когато се проведоха последните парламентарни избори, те са били максимум 7,6 млн. Броят на регистрираните избиратели на 5 юли 2009 година е 7 129 965.

За 19 години, съгласно официалните данни на две държавни институции, населението на България е намаляло поне с 1,3 млн. души, а броят на избирателите се е увеличил поне с 200 хиляди.

Тези дни НСИ ще обяви резултатите от преброяването на населението, което току-що завърши. Очакваният резултат е около 7,3 млн. души. Наесен предстоят местни и президентски избори. Няма да се учудя, ако броят на вписаните в избирателните списъци надхвърли населението, регистрирано на преброяването.

Да припомня ли, че не всички българи имат право да гласуват? Трябва първо да навършат 18 години.

Нека припомня още нещо, което много хора са забравили. След изборите за ВНС през 1990 година излязоха поредица публикации, в които не без основание се твърдеше, че в избирателните списъци е имало близо половин милион фалшиви имена. Един от най-активните автори беше проф. Михаил Константинов, който и сега е член на Централната избирателна комисия, но вече не вижда достатъчно основания да пише на тази тема. Доколкото си спомням, той въведе израза “избиратели-фантоми”. Той пръв изрази съмнението, че наличието на “фантоми” в избирателните списъци е един от основните инструменти за манипулирането на изборните резултати.

Ако през 1990 година е имало 500 000 фантома, през 2009 година те са били поне 1,7 милиона – повече, отколкото са гласовете, които партията-победителка ГЕРБ взе на изборите.

През годините съм срещал много нелепи обяснения защо не могат да се изчистят фантомите в избирателните списъци. Няма да ги цитирам, тъй като изчистването им не е никакъв проблем, то просто не устройва политическия картел, който управлява България през тези години. Достатъчно е да има процедура на предварителна регистрация за участие в изборите – може и по Интернет. Нерегистрираните се изхвърлят от списъците. Който не го е направил – се дописва в изборния ден. Такава процедура има и в момента. И фалшиви имена няма да е възможно да има.

ФАЛШИФИКАЦИИТЕ

Мисля, че през 1990 година проф. Константинов беше прав – “мъртвите души” в списъците се използваха, за да се дописват гласове за БСП. Самият факт, че суровите данни от тогавашните избори изобщо не се публикуваха, подкрепя тази хипотеза. Дали 500 000 – не знам, този е теоретичния максимум. Но достатъчно много, за да има основание твърдението, че първите свободни избори бяха опорочени.

А по-нататък? През годините “фантомите” се размножаваха неравномерно, на талази. Извън това, БСП лека-полека загуби пълния си монопол върху фалшифицирането на изборни резултати. По мои оценки, на последните избори бяха фалшифицирани минимум 500 000 гласа, главно в полза на първите три партии – ГЕРБ, БСП, ДПС. Съотношението между тях ми е трудно да определя, но вероятно в по-голяма степен са се възползвали предишните управляващи партии.

Убеден съм, че ако някой тръгне да проверява изходните резултати от избори в България, ще трябва да ги касира всичките. Затова, струва ми се, и никой никога няма да го направи. Утешителното е, че лека-полека партиите се научиха да се конкурират и на този терен. По този начин фалшификациите изкривяват по-малко изборните резултати, отколкото ако една партия има монопол върху тях, както беше при изборите през 1990 година.

Не твърдя, че всички “фантоми” пораждат фалшифициран вот. Те създават предпоставките за такъв вот. Останалото зависи от съотношението на силите в секционните комисии по места и договарянето на секционни “коалиции”. Не твърдя също, че това е единственият инструмент за фалшифициране на избори в България. Той е твърде опасен, обаче, защото поддържа политическото статукво, независимо от разместването на пластовете вътре в него. Особено опасно е използването му при мажоритарни избори.

Мисля, че фалшифицираните гласове на избори в България са се колебаели между 5% и 15%. Тенденцията е към увеличение, и размножаването на “фантомите” поддържа тази тенденция. Наесен очаквам нов рекорд.

“ЖЕРТВИТЕ” НА ФАЛШИФИКАЦИИТЕ

Досега това не са били партиите-победителки. Като цяло, “ефектът” от фантомите е в изкуствено повишаване на избирателната активност. Най-честите жертви са партии, “потопявани” под 4-процентовата бариера. Убеден съм за едното БЗНС и СДС-център през 1991 година, ДАР през 1994 година, Гергьовден през 2001 година. През 2001 година НДСВ не получи абсолютно мнозинство в резултат на фалшификации, но там основна роля изиграха партиите-ментета, които подведоха над 200 000 избиратели. Това – за парламентарните избори. При мажоритарен вот нещата миришат много повече. Внимателният оглед на данните от 1990 година ще покаже, че БСП е сграбчила 15-тина парламентарни мандата за сметка на СДС и по този начин стигна до самостоятелно парламентарно мнозинство. На местни избори случаите са неизброими и сигурно няма да бъде пресилено да се твърди, че поне всеки пети кмет в страната е избран благодарение на фалшификации.

Нека обърна внимание, че тук не разглеждам другите манипулативни техники, които се използват при избори – купуване на гласове, “производство” на недействителни бюлетини, различни форми на насилие върху избирателите и др. Ако прибавим и тях, картината ще е доста мрачна.

УПОРИТАТА СВЕНЛИВОСТ НА ВЛАСТИТЕ

Нека решим, че живеем в страната Хиксландия. От 20 години тя се управлява от политически банди, които се карат помежду си, но зорко охраняват общите си интереси. Икономиката се владее от шепа олигарси, които дърпат конците на политиците или се споразумяват с тях. Системата се охранява от огромна полицейска стража, още по-огромна армия от чиновници, които преливат от пусто в празно, и войска със затихващи функции. Маса народ се храни от престъпна дейност, а престъпните босове са дупе и гащи с властта. Опозицията се състои от отряди от същите кариеристи, чакащи своя ред да се намърдат във властта. Останалите сме плебс, който изнемогва все повече и повече, защото икономиката загива, а онези там прибират за себе си все по-голяма част от нашия труд.

В Хиксландия обаче се провеждат демократични избори (по някаква причина няма как без тях) и ние, плебса, сме прогледнали достатъчно, за да искаме да махнем тези, които ни управляват.

Всичкият народ (и ние, и те) сме 5,4 милиона. ТЕ – 250 000, окупирали държавната и местната власт, поне още 250 000 в семействата им, още 250 000 чакащи в опозиция, поне още 250 000 в семействата на чакащите в опозиция. Общо – поне милион, пряко заинтересовани от статуквото. Още 500 000 игреци, вярващи в Аллах, които си гласуват за техните хора в същата тази власт. Още 500 000 наши мургави братя, които за парче хляб са готови на всичко. Всички тези, без вярващите в Аллах, не произвеждат нищо. Само завличат произведеното от нас.

Станаха 2 милиона. Ние – 3,4 милиона. Още ги бием, ако сме единни. Но повечето от нас не вярват, че нещо изобщо може да се промени в Хиксландия.

Нека да си представим и чудото – някои, наистина от нас, успяват да ни убедят, че има смисъл всички заедно да им се противопоставим. Е, те тогава ще извадят от ръкава още 1,7 милиона фантоми. И пак ще ни бият.

Тъй като ние няма да се обединим, а и няма да има защо, те просто ще се ръфат като кучета, за да си разпределят фантомите или част от тях. Почувстват ли се заплашени обаче – ще видите какви дружки могат да станат.

Искам да кажа, че пълните с фалшиви имена избирателни списъци гарантират съхраняване на статуквото дори при изненадващо единна акция срещу него, която няма как да се случи. А където се случи на местни избори, ще се вземат мерки.

Затова всички свенливо заобикалят тази тема или обясняват, че няма как да се опишем по-точно – мобилни сме станали, не се регистрираме адресно навреме, всъщност какво като има фалшиви имена, нали сме от различни партии в комисиите и се контролираме взаимно. И така нататък.

Всичко това – за да не може да им се отнеме властта с бюлетини.
цитирай
33. apollon - v momenta ima 5, 5 miliona horica
06.04.2011 13:22
v momenta ima 5,5 miliona horica
цитирай
34. alexs - Е не ни отива Хиксландия ставаме нещо като Булгаристан
07.04.2011 12:02
а по стандарт на живот и икономика отиваме към нивото на Пакистан и Авганистан а пък "Нашата полиция" пази нашта система 4 4 2... другото си е точно така

"УПОРИТАТА СВЕНЛИВОСТ НА ВЛАСТИТЕ
Нека решим, че живеем в страната Хиксландия. От 20 години тя се управлява от политически банди, които се карат помежду си, но зорко охраняват общите си интереси. Икономиката се владее от шепа олигарси, които дърпат конците на политиците или се споразумяват с тях. Системата се охранява от огромна полицейска стража, още по-огромна армия от чиновници, които преливат от пусто в празно, и войска със затихващи функции. Маса народ се храни от престъпна дейност, а престъпните босове са дупе и гащи с властта. Опозицията се състои от отряди от същите кариеристи, чакащи своя ред да се намърдат във властта. Останалите сме плебс, който изнемогва все повече и повече, защото икономиката загива, а онези там прибират за себе си все по-голяма част от нашия труд"
Е какъв е изхода да имигрираме ли ???....
http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs&feature=related
цитирай
35. borsi - Само в Милано има 50 000 българи
08.04.2011 19:35
Току що съобщиха по БТВ - Само в Милано има 50 000 българи, а дори според външно министерство те пак са над 30 000

Само в Европа градовете над 1 милион жители като Милано е над 20.
В САЩ - също някъде толкова..
40 града с над 1 милион жители в САЩ и Европа, с по 50 000 българи средно във всеки = 2 000 000

Ако добавим и по-малките градове - само в Европа и САЩ и вземем за всеки от тях и само половината или 1/3 от българите живеещи в Милано какво става? Ами Канада? Ами Австралия? ....
цитирай
36. borsi - Доказателство за лъжите ! Или изборите са фалшифицирани, или НОИ лъже!?
10.04.2011 20:08
"Според НСИ от 9 милиона на 7 351 234," a в избирателните списъци за парламентарните избори в 2009 г., по данните на ЦИК и протоколите, които ЦИК е изнесла, избирателите са около 7,2 млн. Разминаването в цифрите не е само между ЦРУ и НСИ, а и нещо се губи между НСИ и ЦВъК.
цитирай
37. borsi - Брой на избирателите в основния и допълнителния избирателен списък - 7 129 965 - Източник ЦЕНТРАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
11.04.2011 01:47
borsi написа:
"Според НСИ от 9 милиона на 7 351 234," a в избирателните списъци за парламентарните избори в 2009 г., по данните на ЦИК и протоколите, които ЦИК е изнесла, избирателите са около 7,2 млн. Разминаването в цифрите не е само между ЦРУ и НСИ, а и нещо се губи между НСИ и ЦВъК.


Намерих нещо - Брой на избирателите в основния и допълнителния избирателен списък - 7 129 965 - Източник ЦЕНТРАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ http://rezultati.cik2009.bg/results/proportional/rik_00.html
цитирай
38. lambo - Тая сутрин Божо Димитров по БНТ
11.04.2011 12:52
Та той каза, че емигриралите българи си остават пак българи, даже и да не се върнат. Имат училища, църкви, гледат БНТ по сателита
Та ... българите не били намалели, циганите не са се увеличили

Но факта е. че по селата останаха училища само там, където има циганчета
Че и по градовете вече ... Тези снимки са от Карлово :

http://lambo.blog.bg/politika/2010/09/15/vsiaka-godina-nad-20-000-cigancheta-spirat-uchilishte.605863
цитирай
39. borsi - Разминаването между старите избирателни списъци и данните от завършилото преброяване на НСИ вече е повече от 1 милион души
18.04.2011 20:23
Разминаването между старите избирателни списъци и данните от завършилото преброяване на НСИ вече е повече от 1 милион души http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3741231
цитирай
40. borsi - Колко е броят на избирателите при ...
18.04.2011 21:15
Колко е броят на избирателите при положение, че населението е 7 351 234?
Това в България буквално и преносно е "въпрос за 1 милион".
Ако извадим от броя на населението всички до 18 години (15,9% от общия брой на населението) получаваме 6 182 388 – толкова би трябвало да са приблизително хората с право на глас на парламентарни и президентски избори, живеещи в страната. Броят на избирателите в основния и допълнителния избирателен списък на парламентарните избори 2009 г. включваше 7 129 965 души, т.е с 1 милион повече – излиза, че избирателите започват да се изравняват с броя на населението, което е невъзможно. http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=23146
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 6023694
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930