Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2011 21:12 - Олигархията която управлява България иска гражданска война
Автор: borsi Категория: Политика   
Прочетен: 19533 Коментари: 36 Гласове:
51

Последна промяна: 21.05.2011 23:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Олигархията която управлява България иска гражданска война

Divide et impera!  - Разделяй и владей!

Острите сблъсъци между псевдо-националистите от „Атака” пред джамията в столицата, с представители на мюсюлманската общност, са прелюдия към това което готви управляващата от 22 години човеконенавистна хунта на останалите граждани в страната.

image

Плахата и символична намеса на полицията само показа на целия свят какво се подготвя. Същата тази полиция която не се поколеба да арестува и пребива деца и младежи, да бие протестиращи фермери или студенти, да заплашва всеки който пуска в Интернет мрежата истината за управляващата шайка, стоя и гледа докато се вършеха безредиците пред джамията като извърши 3 символични ареста. 

image

В същото време премиерът на страна удобно отсъстваше точно когато станаха събитията, което му позволи да не дава изявление за ставащото в столицата на България. Властта се държи все едно нищо не е станало, а реакциите на останалата част от шайката престъпници е почти символична.
Използвайки изострящите се отношение и негативизма към част от мафията управляваща страната и наречена ДПС от няколко години се разпалват предумишлено религиозни и националистически страсти. 

image

Доказателство за готвеното и за готовността да запалят война в страната е факта, че почти нито едно дете на политиците управляващи в момента, не се намира в България, а управляващите страхувайки се за живота на своите наследници са ги изпратили в чужбина. 
Дъщерята на управляващия в момента Бойко Борисов се намира в безопасност в чужбина, в чужбина се намират и децата на Ахмед Доган, Румен Овчаров, както и на повечето български политици.
В същото време се толерират всякакви религиозни и националистически партии и лица, като се създават цигански партии, нови турски партии, а лица като братя Юзеирови, Дон Цеци и национални предатели като лицето и доносника на бившите служби Волен Сидеров, се ползват с протекциите на упраляващата хунта, съд и прокуратура. 

image

Убийствата от извършени от циганската общност, грабежите и изнасилванията, насилието над българите, които преднамерено се оставят безнаказани, както и нарочното толериране на циганите които имат повече права от българите допълнително изострят обстановката. 

image

Преднамерено полицията, прокуратура и съд, не само не преследват крайните изяви, а под обществен натиск започват симулация на дейност, но толкова бавно и с нежелание, че дори на страничен наблюдател би станало ясно, че властта реално подстрекава християни, мюсюлмани и цигани нарочно, към кървав конфликт, след като изнесе в периода 2007-2010 основната част от своите капитали окрадени в страна в чужбина, за да се предпази от това което се опитва да започне.
А именно, изтребление и междуособици сред населението лумпенизирано от контролираните от престъпната управляваща шайка медии, от мизерия, глад и болести. 
За 20 години симулация на реформи, чрез глад, болести, абсолютно всякаква липса на държавност, защита на частната собственост и правосъдие в страната са убити, прогонени или просто умрели от мизерия над 2 000 000 човека, като явно хунтата се стреми за последен удар, докарвайки до хаос и война страната, да заграби и малкото частна собственост изплъзнала се от контрола и. 

image

Подпалвайки гражданска война управляващата престъпна шайка се стреми и да отклони общественото внимание от себе си и да осигури собствената си безопасност, като насъсква гладните и лумпенизирани граждани на страната един срещу друг. 

Така омразата към управляващите се насочва в желаната от тях посока, която би ги спасила от линч, ако случайно все по освирепяващата от мизерия нация насочи поглед към истинските виновни и техните копелета укрити в чужбина. 

image

За бизнес климата в страната нещата стоят зле. Спадащия индекс на борсата, въпреки рекордната за ЕС инфлация в България, само показва, че се мъти нещо не добро, а етническия и религиозен конфликт в София само ще отблъсне туристите в началото на идващия туристически сезон. Което може би е и целта. Събитията в София излязоха на първа страница в много чужди медии, което допълнително ще отблъсне бягащите от страната чужди инвестиции и рискува да съсипе туризма в идващия летен сезон.  
Колкото по-зле за бизнеса и населението, толкова по-добре за управляващата от 22 години шайка престъпници. Доказано е, че в тази страна нищо не става случайно!  

image

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ



Гласувай:
51


Вълнообразно


1. galinabg - Знаеш ли
21.05.2011 21:34
колко си прав....?
цитирай
2. borsi - колко си прав. . . . ? Дано не съм, ...
21.05.2011 22:59
galinabg написа:
колко си прав....?

Дано не съм, но .... всичко води в една посока ..
цитирай
3. kpandjarova - Браво и поклон! Трябва да положим ...
21.05.2011 23:20
Браво и поклон! Трябва да положим усилия да насочим отприщващата се обществена енергия в правилна посока.Този материал трябва да намери колкото се може повече страници вмрежата.Но все пак съм оптимист-народът вече е наясно кой е истинският му враг и няма да се поддаде на провокации.Поздрави и пожелания за успех!
цитирай
4. alhimik1 - браво, моето момче, не е лъжа, истина ти казвам! :)
22.05.2011 01:18
!!!
цитирай
5. penchoan - След като "Проектът Борис...
22.05.2011 01:26
След като "Проектът Борисов" върви на провал, остава последният коз - създаване на хаос в държавата и нов ред от хаоса. Само че новият ред може да се обърне срещу тях в непредвидима посока.
цитирай
6. neudobnia - И аз така мисля
22.05.2011 05:08
Отдавна се опасявах, че се подготвя планиран конфликт в нашата страна. Единствено не съм съгласен с теб кой го подготвя. Постоянните размирици на Балканите се подготвят далче отвъд нашите граници и политиците ни са инструмент за реализирането му. Да поживеем и да видим.
цитирай
7. apostapostoloff - "Олигархията" управлява
22.05.2011 06:12
на баба ми хурката.
цитирай
8. darcy - Най-после едно адекватно мнение по темата
22.05.2011 09:41
Вече се чудех има ли трезвомислещи и осъзнаващи целия цирк българи... Пречели им тонколоните на джамията. А не ви пречи да ви правят на маймуни вече двайсет и кусур години... пфф..
цитирай
9. анонимен - Вече се чудех има ли трезвомислещи и ...
22.05.2011 10:21
darcy написа:
Вече се чудех има ли трезвомислещи и осъзнаващи целия цирк българи... Пречели им тонколоните на джамията. А не ви пречи да ви правят на маймуни вече двайсет и кусур години... пфф..


На мен тонколоните не ми пречат, но ми пречи да ме правят на маймуна двайсет и кусур години!
цитирай
10. phoenix2000 - Няма логика олигархията да иска ...
22.05.2011 10:26
Няма логика олигархията да иска гражданска война, интерес могат да имат само Турция и САЩ. В Европа и Германия е забранено да има молещи се извън джамиите, високоговорителите също са забранени. Ако ходжата посмее да пее по високоговорител, където и другаде да било в Европа, ще последва същото което се случи в бг.
цитирай
11. nerazzurri - Къде се намираме?
22.05.2011 10:39
Не ми харесва да ни правят на маймуни 22 години, но и не ми харесва някакви си да се гъзурчат отвън джамията и въздухът да се раздира от маанета. За какво се е борил Апостола - за да пеят в центъра на София от минарето та да огласяват навсякъде ли?!? Това да не е Турция тук?!? Я да се съобразяват къде са. Като не им харесва да заминават. Много българи заминаха, тия какво чакат???
цитирай
12. vmir - Управлява, ама нашенската простотия и всезнайковщина,
22.05.2011 10:49
която е така обсебена от себе си, че не схваща колко е лесна за манипулиране.
цитирай
13. dolsineq - Логично е да го иска. Нали вече няма ...
22.05.2011 11:08
Логично е да го иска. Нали вече няма откъде да краде?...
цитирай
14. chavdar01 - ПАРИ НЯМА В ДЪРЖАВАТА И СЕГА Е МНОГО ИЗГОДНО НА ВСИЧКИ ДА ИМА КРАМОЛИ.
22.05.2011 11:33
ТАКА НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ТОВА.
цитирай
15. buba4ko - управниците и полицията спят!!
22.05.2011 11:58
Дам, точно така е...
Управниците 22 години не намериха сили да накарат джамията да не надува уредбата си, което нарушава конституционните права на хиляди хора наоколо...
Както и не можа да ги накара да не се кланят на тротоара, когато може вътре...
Това е най-добрият пример че ако си толерантен към някой които извършва престъпление, това винаги води до крайни мерки.
цитирай
16. darcy - Браво за този коментар
22.05.2011 13:53
анонимен написа:
На мен лично това, че някой изповядва друга религия или е с различен цвят на кожата не ми пречи. Престъпните посегателства, плащането от моите пари за издръжка на други, несигурността да излезеш вечерта обаче ми пречат. Волен не съм го видял да направи нито 1 стъпка в посока на решаване на истинските проблеми - да му дам малък джокер, според Конституцията законодателната инициатива принадлежи на МС или на отделен народен представител, нали? Като такъв може да прокара закон, с който да уреди малко пунктовете за покупко-продажба на метали, да се описва произход, да се попълват лични данни, солени административноправни санкции за невярна информация... Нещо направил ли е обаче в насока?


Какво да направи когато единственото, което го интересувало винаги, още от времето, когато списваше една сбутана колонка в "Монитор", е как да се докопа до власт и пари?!... И е готов да го постигне на всяка цена! С всякакви средства. Включително и това да работи против интересите на народа, умело завоалирано чрез псеевдонационалистическите си номерца. Но народът си е овче стадо и не мисли, когато го сръчкат да върви в желаната посока.
Пречи им джамията, но че с подобни актове на насилие не само че няма да се реши въпросът, но и ще се усложни, няма кой да проумее... Или поне недостатъчно като брой са тези, които го проумяват.
Същата история като с ВМРО и сектантите. Какво постигнаха - едно голямо нищо!
цитирай
17. polopot - Divide et impera! - Разделяй и владей!
22.05.2011 14:18
Виждам, че много правилно си го написал още в началото на поста. Но тук преди всичко не става въпроса за нашата "олигархия". ХРИСТИЯНСТВОТО (С ПРЕДНА ЛИНИЯ ЦИОНИЗМА) СРЕЩУ ИСЛЯМА - ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА...Ето това според мен е голяма картина на събитията, която ви се губи. Покачването на напрежението по оста християни-мюсюлмани тепърва ще се превърне в ключов фактор на световните събития. Точно в този контекста трябва да се разглеждат и последните събития в Близкият Изток. Там бяха отстранени диктатори, които преследваха крайният ислям. Така, че това което се случва в България не е нищо повече от едно бледо отражение на една тенденция... И колкото и да не ви се вярва то няма да отшуми скоро. Именно на този фон трябва да се разглеждат и провокациите на "Атака" и Сидеров, които страхувам се, в опитите си да спасят собствената си партия нямат ни най-малка представа по колко тънък лед стъпват.....А едно подобно поведения може допълнително да влоши нещата, като това няма да дойде от страна на българските турци. Навлизането на различни емигранти от ислямски страни у нас може да послужи, като катализатор на тези процеси. Така, че подобни провокации са изключително опасни....

"Слабите се подчиняват на реда, а силните владеят хаоса"....
цитирай
18. asthfghl - ?
22.05.2011 14:24
Лек въпросТ. И как ще стане тази война, след като почти всичкото оръжие е иззето от хората? Това не е Америка. С пръти ли ще се млатим пак? Малко е трудоемко така...
цитирай
19. polopot - Лек въпросТ. И как ще стане тази в...
22.05.2011 14:35
asthfghl написа:
Лек въпросТ. И как ще стане тази война, след като почти всичкото оръжие е иззето от хората? Това не е Америка. С пръти ли ще се млатим пак? Малко е трудоемко така...


Не съм споменал, че тази война ще е в България. Казах, че покачването на напрежението тук е бледо отражение на една тенденция....А тази тенденция е глобално противопоставяне на християни и мюсюлмани. Като ключова роля в това играе и международният тероризъм...
цитирай
20. haralanov - Щом искат война...
22.05.2011 14:48
Ще си я получат!
Аз не съм на страната на Олигархията и никога няма да бъда!!!
цитирай
21. asthfghl - 33.
22.05.2011 15:18
Новинка: България не съществува отделена на остров някъде в Тихия океан. Ако има война наоколо, то ще има война И в България.
цитирай
22. jivko1128 - Болните на съд , за да БЪДЕ излекуваН
22.05.2011 17:58
Най напред простия българин трябва да прогледа първо кой e Волен Сидеров, какъв е бил през 1989 г. какво е писал тагава като кореспондент, и какви интервюта е давал в радио Свободна Европа при покойната Румяна Узунова. И тогава може сам да прицени що за стока е болния за влат шизофреник Сидеров. Този който иска сега да подпали чергата на българина. Ако погледните ще разбирете че на магистрала Тракия той беше главното пристъпно лице ,а не Чернев и това се доказа но прокуратурата което е главното прекриващо лице за случая. Да ви припомна полета в самолета над Германия пак е той, но власта го потули защо на Бойко щяха да му се разклатят краката. В Батак направи следващото шоу, а пред джамията го довърши. Това е болен човек за власт и е шизофреник, единствено болеста му се лекува когато има катърен прокурор. За това прокурора Велчев да му отнеме имонитета и да го даде на кадърни съдии да му изликуват мечтите за власт в затвора. Сега е крайно време прокурора да си влезе в роляна като независима влас и да бъде изправен пред съда.
цитирай
23. dolce - :)
22.05.2011 18:54
Предполагам че коментарите за непречещите никуму високоговорители на джамиите са писани от хора които никога не са живели в смесени райони.
Е аз живея в такъв и трябва да ви кажа че напрежението ескалира и заради "сидеровци" и заради наглоста на така нареченото "турско-циганско" малцинство.
ЕРдва ли някой изпада във възторг в 5 сутринта да чува виене кат на умряло и това е всяка сутрин!!!!!!!!!!!!!
цитирай
24. mt46 - Поздрав -
22.05.2011 22:21
за гражданската позиция!...
цитирай
25. asthfghl - 24.
22.05.2011 23:25
Камбаните като бият, някой писка ли срещу това? Май проблемът не е в шума. Определено не е в шума.
цитирай
26. krizata - В момента се върви към налагането на ...
23.05.2011 12:33
В момента се върви към налагането на фашистки режими в цяла Европа.
И в това отношение случващото се в БГ не е изключение.
Причината е, че стандартът на по-голяма част от населението по света ще продължава да пада.
Световната олигархия (и начначената от нея местна клика) няма никакво желание да се разделя с позициите, отвоювани за вековете "тежка" работа по тяхното придобиване.
По време на ВСВ полегнаха десетки милиони, какво ни се готви днес скоро ще разберем!
От години предупреждаваме за предстоящото!
Но всеки се е затворил в черупката си от страх да не загуби и последната скъсана риза на гърба си!

N.B. А за местните началници винаги е било обида да държат децата си тук в България, редом до "простаците от народа". Техните отрочета винаги са заслужавали само "най-доброто" според собствената им извратена логика!

Поздрави за постинга!
цитирай
27. schumpov - Гледах новините по разни БТ. Слушах ...
23.05.2011 14:20
Гледах новините по разни БТ. Слушах "Всяка неделя", прочетох и горните коментари. Навсякъде се заклеймява ВС и Атака, и съвсем тихо, под сурдинка, или никак АД - ДПС. Чинно без прекъсване и вметване Конакчиев изслуша Местан. Всяко второ изречение на ВС бе прекъсвано. Позволи Атака да бъде определена като нацистка и фашистка партия, но за ДПС ни дума.Джамията е молитвен храм, да влезат вътре и да се кланят колкото искат, но не ми харесва да ми се дупят на тротоара и да ги заобикалям. Тази демонстративна молитва е предизвикателство към цялата държава, но това не се коментира от медиатори и интелектуалци( и двете думи са мръсни). Няма да забравя Буново, нито думите на Доган, че ако бъде осъден Роко, ще се наруши гражданския мир.След това трудно и с години не можеше да се намери съд, в който да се гледа делото. Всичките тези медиатори и интелектуалци, колко време отделиха за дейността на братя Юзеирови, за пазарджишкете ислямисти. Между фотосите горе не видях не видях агента Гоце до турския терорист. Кокинов щял да разследва действията на Атака и да я забрани. Защо не разследва и АД-ДПС.
цитирай
28. borsi - Бабаити от "Атака" вилнеят в Студентски град
24.05.2011 17:11
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/05/24/babaiti-ot-ataka-vilneiat-v-studentski-grad.119447

Читател на Dnes.bg сигнализира за инцидент с привърженици и симпатизанти на "Атака".
В ранните сутрешни часове хора на Сидеров са се опитали да се саморазправят с посетители в заведение за бързо хранене в Студентски град.
Ето какво пише в писмото си до редакцията ни Юлиян Ненчев:
Към 2,30 часа решихме да отидем да хапнем. Избрахме заведение "Лападунди", което се намира в центъра на Студентски град. Придвижихме се с моя личен автомобил. Паркирах го в реда на Закона за движение по пътищата, без да пречи на никого. Влязохме в заведението и си поръчахме сандвичи.
Въпросната групичка влезе в заведението малко след нас и започна да се държи арогантно с персонала, въпреки че изглеждаше да се познават. След няколко минути излязоха навън. Ходеха до моята кола и се връщаха. Накрая един от тях ме попита дали това е моят автомобил. Отговорих му утвърдително.
След което започна да ми обяснява как трябва да си поместя автомобила, защото му пречи.
Заповеднически започна да настоява да си преместя колата с думите: "Аз съм човек, който може да ти каже какво да правиш и ти заповядвам да го направиш".
Попитах кой точно е той. Не ми отговори, но едно от другите момчета в групата гордо заяви, че въпросният човек е председател на Младежката организация на партия "Атака" (нямам представа дали на районната или столичната, или националната, тъй като не съм добре запознат с тези неща).
Казах им, че колата не пречи на никого и няма да я поместя, и тръгнах обратно към заведението.
Въпросният председател, подпийнал, обаче се засили да ме удря с думите: "Боклук смотан".
Обърнах се към него и той се спря. Отидох до него и го помолих да си тръгне. Това обаче предизвика реакцията на един от приближените му, който се засили към мен с юмруци.
С мен беше Емил Искренов Красенов - председател на Студентския съвет на Техническия университет – София. Когато разбраха този факт, започнаха да сипят хули - да си разкара турците от университета. Боклуците там нямали място.
След това се качих в колата си, а те побягнаха, приятеилят ми Емил тръгна след тях.
Докато бях в колата, се обадих на 112, за да подам сигнала. Персоналът от заведението пък извика СОТ, който пристигна до 2-3 минути. След 30 минути полицейския патрул все още го нямаше. Реших пак да се обадя на 112, оттам разбрах, че те въобще не били подали сигнал в полицията или по-точно на 7-о РПУ. Прехвърлиха ме към тях, обясних им и до 5 минути патрулни полицаи бяха на мястото. Разказах отново за случая, записаха показанията ми и ме изпратиха в 7-о РПУ. Отидох там и подадох жалба, която я предоставям (снимка).
При подаването на жалбата не ми беше даден входящ номер, тъй като нямало деловодство!!!
Оттам отидох до студентската поликлиника, за да си извадя медицинско, тъй като имам хематом на лявата ръка – съответно не работеше. Отидох в Окръжна болница в Младост – оттам пък ми казаха, че не мога да си извадя медицинско, тъй като нямало съдебни лекари и това трябвало да стане на следващия ден.
Искам да заявя, че по време и преди инцидента не съм употребявал алкохол, наркотици или други упойващи вещества. Аз съм политически необвързан и нямам никакво намерение да го правя! Не защитавам ничии интереси, а само моите. Надявам се МВР и компетентните органи да открият извършителите час по-скоро.
Препоръчвам на партия "Атака" да направят собствено разследване по случая, тъй като ако въпросният младеж е наистина председател на тяхната младежка организация, то тогава това поведение е недопустимо, но ако не е техен представител, нека и те го намерят, за да разберат защо се представя за такъв.
Имам и няколко въпроса към институциите:
Към Министерството на здравеопазването: Нормално ли е в квартал, в който живеят над 50 000 души, да няма работещо здравно заведение?
Към Министерството на вътрешните работи: Нормално ли е телефонът за спешни случаи 112 30 минути да не подава сигнал до 7-о РПУ и да няма никаква обратна връзка?
Към Народното събрание: Ако това са представители на партия "Атака", нормално ли е хора, обвързани с политиката, да проявяват такива своеволия?
И последно, искам да отбележа, че всичко това се случва в навечерието на един от най-хубавите празници – 24 май. Не търся собствена реклама или удовлетвореност, а да се разкрият извършителите и да бъдат подведени под отговорност!, завършва Юлиян Ненчев.
цитирай
29. анонимен - Ана Кутузова
25.05.2011 16:56
Ех,вече наистина не знам за кой да гласувам,ама как да знам като май няма нито една добра за народа партия-поне нека да изберем по-малкото зло..но кое ли е това се питам вече...
цитирай
30. mikino - Дам...
26.05.2011 12:11
За съжаление, етническата поносимост стана мит, благодарение та такива като Волен Сидеров и Ахмед Доган. В парламента се чуха разни мнения, да се забрани Атака, като политическа партия... Аз бих попитала друго: Кой ще забрани ДПС?
Тази партия от 20 години е в политиката, че и в управлението... Как може една незаконна партия да участва в държавното управление? Кой позволи това? Отговорът за мен лично е ясен - бившата БКП, виждайки, че губи доверието на хората, реши, че чрез фалшифициране на избори, може да остане на власт. Олигарсите - отново бивши БКП-исти. За 20 години нищо не се е променило, освен, че много млади хора избраха да работят другаде...
Поздрави, Микино!
цитирай
31. анонимен - Горко, Горко !!! След няколко бр...
28.05.2011 15:36
Горко, Горко !!! След няколко броени години, така нареченото (ТЪПО ЖИВОТНО българин) ще бъде на изчезване! и рядко срещнат екзепляр !!! ДА, но историята ще говори че техните управници са ги предали на жертвопринушение ..пуфф...абе ганйовска работа
цитирай
32. hamstera - Такива станаха народоизбранни...
31.05.2011 16:48
spasymyr написа:
Такива станаха народоизбранниците.Хората отдавна узряха и прозряха, а те с една и съща илюзия искат пак да спечелят изборите.
А пигмея Сайдеров трябва да отнесе колеца за страх и назидание на всички останали мераклии, решили да си играят с народната любов.

Абе щом спят още, едва ли са прозряли да ти кажа...
На тия им трябва Пиночет! Само това е решението!
цитирай
33. анонимен - QsZBVtaHpbfhOm
30.06.2011 20:26
Great stuff, you hpeled me out so much!
цитирай
34. анонимен - RLAhnXYMqNpTyxg
01.07.2011 10:10
xqw3A7 <a href="http://ggqbqqvdfyzp.com/">ggqbqqvdfyzp</a>
цитирай
35. анонимен - qMwdxSaalp
01.07.2011 14:27
nOaQrl , [url=http://kmkuyfqxhuib.com/]kmkuyfqxhuib[/url], [link=http://pqidnvjnsmie.com/]pqidnvjnsmie[/link], http://wsnbkornxkdi.com/
цитирай
36. анонимен - ofwhuhOiqMSGWXXZ
02.07.2011 13:14
c4G3Rg <a href="http://vnpnztxdtcmq.com/">vnpnztxdtcmq</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 6019776
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930