Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2013 02:19 - Плевнелиев започнал кариерата си като гадател
Автор: borsi Категория: Политика   
Прочетен: 7298 Коментари: 9 Гласове:
12

Последна промяна: 10.02.2013 02:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Плевнелиев започнал кариерата си като гадател

Ако човек се разрови добре в биографията на Росен Плевнелиев може да открие много интересни и забавни факти. Президентът на България в началото на своят професионален път и биография не бързал да се хвърли на нещо сериозно и изнурително. В началото на професионалното си развитие Плевнелиев, къде завършил студентските си години, къде- не, започнал да прави хороскопи на желаещите да се хванат на някоя фантасмагория.

Това бил бизнесът, който той започнал с приятеля си, преди да замине за Германия. Всичко това ставало през 1990-1991 г., в началото на прехода в България. Двамата наели едно малко помещение в центъра на града и си намерили една компютърна програма, с чиято помощ да правят „сериозни“ хороскопи на изкушените от това да имат свой хороскоп и да им се предсказва бъдещето.

image

С помощта на съчиненото софтуерче или без него Росен Плевнелиев вещаел на хората това, което искали да чуят, като целта била да се развие печелещ много пари бизнес. Така бъдещият президент на България решил да работи това, което му носи пари, като обещава светло бъдеще на тези, които искат да научат какво ги чака, какво ще им се случи в близко или в по-далечно бъдеще. Двамата гадатели не спрели дотук, като срещу заплащане правели и анализи на миналите и бъдещи прераждания на хората, които ги посещавали. Сега това, че е тръгнал като гадател и е правел хороскопчета, на президента Плевнелиев му се вижда като един весел факт, но вероятно по времето по което са идвали желаещи да си платят за гадаенето им, двамата бизнесмени са си давали най-сериозния възможен вид, за да отговорят на тревожните и сериозни очаквания на вярващите в надничането в бъдещето.

Предполагаме, че е шанс България да има за президент човек като Росен Плевнелиев, който може да вижда бъдещето и да знае хороскопа на България, защото сигурно така той ще води страната в онази добра посока, която обикновените хора не могат да прозрат. Кой знае дали това е весел или тревожен факт?

Източник: kluki.info

image

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ
 



Гласувай:
12



1. solinvictus - Е, и? Може би е по добре за разни ...
10.02.2013 02:49
Е, и?
Може би е по добре за разни дебили да е получил един милион безлихвен заем и да направи една застрахователна компания ...напр. "Орел" ,а?
цитирай
2. olivie - Любопитно
10.02.2013 08:39
Навремето на този "бизнес" му викаха измама. Явно може да се окаже наистина полезен на разследването за атентата в Сарафово.
цитирай
3. borsi - vmir - Бойко е късметът на България.
10.02.2013 17:15
vmir - "Бойко е късметът на България. Невинаги съм съгласен с него, но не мога да отрека, че е много е умен и отворен към проблемите. Останалите са задръстени с предразсъдъци или тарикатлъци. Бойко има страхотен нюх. В сравнение с него, останалите не са кадърни на почти нищо друго, освен да маскарят. Много ми е интересно да гледам как безумно тъпи хора, неспособни да формулират и малък проблем без да прибягват до конспиративни твърдения, започват да оценяват Бойко. Хора без елементарна самокритика, няма как да оценят качествата му, нито поне да ги забележат."

vmir Категория: Политика - “Казвал съм го, ще го повторя за кой ли път – не членувам в ГЕРБ, нямам идея, нито съм се интересувал някога къде се събират членове или симпатизанти на тази партия”

:))))))))))
цитирай
4. kostadin - Вмир, както винаги е искал да каже, ...
10.02.2013 18:52
Вмир ,както винаги е искал да каже ,че Бойко е имал късмет да се роди тук и да го откърми БКП.Без БКП и протекциите на партиините членове нямаше и пожарникар да стане.

По повод на забранения за коментарии посл. пост от Вмирчо:
Типичен пример за груповщина бе трикратната промяна на Бойко за АЕЦ Белене и смешното положение в което постави 72 депутати от собствената си партия.
Смешна бе и причината поради която отстрани Сергей Игнатов.
Това се разбра както от собствените му думи така и от разговорите днес във всяка неделя при Кеворк

Много добър нюх имат вълците.Това не означава ,че са вредни когато се вмъкнат в кошарата.Но Б.Б. няма такъв верен нюх тъй ,като сменя мненията си според вятъра .По скоро прилича на млада лисица която се обърква от следите които оставят предните му дейсвия или говорене.
Плевнелиичето е започнал кариерата си ,като комсомолски секретар.Магазинчето предкоето срещу 5 лв ти се правеше хороскоп е истина.Но от този бизнес не вярвам да е спечелил нещо.Както казват прогнозите не бяха вкусни за хората.
цитирай
5. borsi - . . vmir като всички бивши членове на ...
10.02.2013 19:31
kostadin написа:
..
vmir като всички бивши членове на БКП преминали сега в ГЕРБ умее само да пръска лайна около себе си. Плъхокът обаче дори не смее да излезе от своята анонимност, зад която си мисли, че се е скрил - сякаш, не знаем кой е, какво точно работи и откъде пише.
цитирай
6. анонимен - Ама поне се е развил.
10.02.2013 20:14
Ей го Апостолов - и той започнал като гадател и до там си останал.
цитирай
7. borsi - Ей го Апостолов - и той започнал като ...
10.02.2013 20:53
balevindia написа:
Ей го Апостолов - и той започнал като гадател и до там си останал.


Апостолов може да е бил президент в предния си живот ;), а тоя комсомолски мекокитков, така се е развил, че е станал посмешище дори за жена си. Но след ловеца на козли Гоце е нещо като свеж полъх. Все едно, Евгени Минчев в казарма. ;)
цитирай
8. kostadin - Ей го Апостолов - и той започнал като ...
10.02.2013 22:20
balevindia написа:
Ей го Апостолов - и той започнал като гадател и до там си останал.

То комунистическото клъбце се развива за да ни покаже кирливите си петна ,само когато отделните секции на БКП се скарат по между си.
Сега е един такъв момент
цитирай
9. ok3223 - Те това е глупост в амер.стил...
11.02.2013 19:01
Където и да срещна това мекотело ВМИР ми се заповръща.
То бива, бива влечуго, ама ТЕ тоя бие сичките рекорди.
Ти го плюваш, а оно дума, тамян му кадиш.
Не било влечугото върл ГЕРБЕРАСТИН ...
През ден кади тамян на Боко ТикВАТА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 6019956
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930