Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2013 19:41 - Една престъпна вълна Автор: kostas
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2500 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Информацията, която ви предоставяме излиза от самата престъпна групировка на ТИМ. Директно от вътре, от сърцето на вируса. За някои тази информация не е нищо ново, но за повечето тя ще е едно въведение във сърцето на народния враг. Пишем “враг”, защото става дума за тези зловещи комунисти и престъпници, тези които всички сочите с пръст и викате безпристрастно “комунисти, комунисти”. Е нека ви разкажем какво се крие зад всичко това по един начин определен като едно въведение просто, за да не ви усложняваме разбиранията на първо лице.

image

От ляво на дясно: Иво Каменов, Марин Митев и Тихомир Митев

Много от вас сте виждали тази снимка, някои ги наричат “белите якички” . Сега ще ви се изясни доста, само следете текста.  Относно трите лица “отгоре”, знайте, че това са чисто и просто “светлите” лица. Под определението “светлите лица” се крие зловещата истина, която разкрива ролята на тези тримата – известни като босовете на ТИМ. Светлите лица са само публичната страна на една престъпна държава създадена по облик и вижданията на престъпни тъмни сили, кукловодите. Цялата тази групировка е създадена от бивши висши “държавници”,  бивши хора от ДС, и най-вече от прокурорът Николай Колев и “Генерал” Никола Дамянов.

image

Прокурорът Николай Колев

Прокурорът Николай Колев беше застрелян една вечер на 28.12.2002 близо до дома си в София. Той бил уцелен в гръб с 10 куршума от пистолет със заглушител. Един от куршумите е попаднал в главата. Близо до тялото е намерена и невзривена ръчна граната. Николай Колев е застрелян на тротоара срещу жилището му на пресечката на ул. “Пенчо Славейков” и ул. “Абоба”, най-вероятно от засада, като се е връщал от пазар, облечен в анцуг и маратонки. Според сина на Колев, баща му излязъл да купи батерии за дистанционното устройство.

image

Никола Дамянов

Бившия служител на Държавна сигурност ГЕНЕРАЛ Никола Дамянов “починал” на 8-ми октомври 2007 г. Според прокуратурата Маргините са наели хора да го убият заедно с генерала от запаса Любен Гоцев и известния контрабандист Иван Тодоров – Доктора. После известиха всички, че умрял от инфаркт, “официално”.

Почти всичко, което имат ТИМ е “наследство” от Мултигруп и убитият вече Илия Павлов – масон от най-висока степен и най-големият бос на мафията в България. Естествено и той е бил дърпан на конци от “кукловоди”.  Наследени са особенно схемите, начина на работа, хората в групировката и т.н. не само финансово богатство. На кратко може да се определят схемите като българския вариант на “Разделяй и владей”.

image

Илия Павлов

 

Между другото, единствената по сериозна “интервенция” и престрелка, която са имали ТИМ във Варна, е именно с хора на Маргините. След намесата “отгоре” повече такива “проблеми” нямало.

Тримата господа от най-горната снимка (босовете на ТИМ) са само инструмент на “скритите” хора, които управляват процеса. Ако някой ще “изгори” то това са именно тези тримата. Това е много стара схема, актуална от много години насам. Особенно актуална е за ционистите подобна система тъй като произлиза от тях, но това е друга тема.

image

Иво Каменов

Иво Каменов – (роден в Кричим, 22.09.1969 г., Предполагаемо състояние 197 000 000 лв) няма нищо общо с Тихина нито с манталитета на тези хора. Започнал е като шофьор на Марин Митев, но директно вербуван и подкрепян от Дамянов (въпреки, че е „вкаран” от Колев). Води се за “мозъка” на групировката. Отдава му се, особенно след като Дамянов го е научил на всичко “от-до”.  Да не забравяме, че Химимпорт  на времето е било едно от най-печелившите български предприятия, а Дамянов е бил основният фактор там. След промените ТИМ взимат курс към САЩ (чрез Марк Рич) и не без подкрепата на ционистки капитали трупат слава, пари и имидж. Всяка една по сериозна “схема” минава през Каменов. Почти всички международни контакти също.

Иво Каменов е известно на голяма част от гражданите, че си “умира” по момичета близначки и тризначки, това му е слабост, колкото и глупаво да ви изглежда. Дори може да се каже, че е болен на тази тема. След като “минат” през него обича да им подарява по една кола за да си затварят устите (след “срещите” им разбира се).

Участия във фирми Химимпорт инвест, ЦКБ, ЦКБ асет менаджмент, Зърнени храни- България, Проучване и добив на нефт и газ, Българско речно плаване, КРЗ одесос, ТИМ, ТИМ кар, Ариел ТВ, Мустанг холдинг, ИКГ ЕООД, ТИМ клуб, ЗПАД Армеец, и много други
Участия в публични компании Химимпорт – непряко притежава около 24% на стойност около 138 500 000 лв.
image

Марк Рич – мултимилиардера с американско, израелско и испанско гражданство.

ТИМ имат сериозен бизнес в Македония. Имат редица големи проекти там. Основната причина за тези проекти беше “Генерал”  Дамянов, защото самият той е бил лично обвързан по някакъв начин с Македония. Точно чрез Дамянов е започнала връзката на ТИМ с Марк Рич – химичните далавери, нефта, финансови потоци и т.н. И до ден днешен например, сина на Дамянов няма НИКАКВА ПРЕДСТАВА кой точно е бил баща му. Толкова много е засекретено всичко около този човек!

image

Марин Митев

Марин Митев – (Роден във Варна на 10.05.1957 г., женен, Предполагаемо състояние 194 000 000 лв)  силовата фигура. Отговаря за Варна и региона. Всички глупости и “схеми” в региона са негово дело. От изнудвания, побоища, рекет, до заведенията и хотелите в региона. Не случайно когато “купиха” (отивайки с “чета” от 30 джипа с “добре сложени момчета” – разбирайте мутри) най-големите зърнопроизводители (слагайки ръка на ключов сектор) в Добричко, никой дори и не посмя да им се противопостави. Просто защото “показно” бяха решени някои проблеми на местно ниво – разбирате как нали?. Питайте някои хора от този регион за ТИМ и гледайте реакциите им. Като цяло този индивид е изключително нагъл и безскрупулен. Масов убиец още от времето на Тихина. Дори и охраните му го мразят, но имат огромен респект от него – разбирайте под това, че ги е страх от него. Той просто не е човек като всички вас, но е идеален за силова фигура в такава престъпна групировка. Нищо, ама нищо важно и значимо не се случва във Варна без негово знание и “благословия”. Естествено те не се занимават на дребно ….. за магазинче на пазара никой нищо няма да ви каже (естествено трябва да се охранява от ТИМ СОТ), но за нещо по-сериозно нормален човек няма шанс да се развие и успее финансово в живота.

Участия във фирми Химимпорт инвест, ЦКБ, ЦКБ асет менаджмент, Зърнени храни- България, Проучване и добив на нефт и газ, Българско речно плаване, КРЗ одесос, ТИМ, ТИМ кар, Алея Първа, Мустанг холдинг, Черно море Варна, ТИМ клуб, и много други
Участия в публични компании Химимпорт – непряко притежава около 24% на стойност около 138 500 000 лв.
image

Тихомир Митев

Тихомир Митев – (роден Варна на 10.10.1958 г. Предполагаемо състояние - 133 000 000 лв) той е най-подценяваната личност от тримата в групировката. Изключително важен факт е, че този човек е един от най-важните в Тихина на времето. Участвал в безброй топ секретни акции. Доказан “тюлен”. От създаването на ТИМ той отговаря за разузнаването. Огромен по значимост сектор. ТИМ са нищо без него и информацията му. Той е човека в основата на ЦКБ. Ходи с 1-2-ма души охрана, дори и без бронирана кола. Най-голямата “лисица” от всички е точно той. Никой нищо не говори за него, а той дърпа множество лостове и контролира огромно влияние и интереси. Привидно най-маловажната личност от тримата – реално, един от най-важните. Относно финансовата част той е по-безскрупулен и от Марин Митев (между другото те двамата нямат абсолютно никаква роднинска връзка, както пишат американците в техните доклади – най-вероятно е била една от грешките на техните шпиони).

Участия във фирми Химимпорт инвест, МИ-5 ООД, Елпромтрейд, ВИ ТИ СИ АД,Порт Балчик, Хемус еър, България Еър, Българска корабна компания, Химимпорт-Петрол Варна, ТИМ, ТИМ кар, ТИМ клуб, ЦБА асет мениджмънт, Маяк КМ и много други
Участия в публични компании Химимпорт – непряко притежава около 18% на стойност около 104 000 000 лв., ЦКБ, Проучване и добив на нефт и газ. Българско речно плаване.

Историята на ТИМ за възхода им, така както е написана в различни сайтове я има написана и ще я сложим и ние на страницата скоро.

image

Ивелина Шабан

Ивелина Шабан (ПРЕОТСТЪПЕНАТА ДЪРЖАВА), мъжът и Ерджан Шабан е тясно свързан с ТИМ. Той е бивш техен телохраител от 90-те години, върнат е във Варна от родната си Турция и му е поверен местен пост. Също както е станало и със шефа на Армеец….за благодарост….типична тяхна тактика, мутри охранители след години получават “вярна” служба на даден някакъв пост в някоя фирма. Същия този Ерджан Шабан (мъжът на Ивелина Шабан), започна да бие футболния съдия Антон Генов преди време след един мач на техният отбор Черно море – отбор на ТИМ. След това пребиване разбира се нямаше нито замесена полиция, прокуратура, следствие и въобще никакви законни действия  не се предприеха – досещайте се защо!

Между другото да знаете, че Бойко Борисов началото на миналата година направи “подарък” на ТИМ кръщавайки най-голямата спортна зала на София с името “Арена Армеец“,  погледнете им сайта и отгоре името. Застрахователната компания “Арме­ец” (респективно ТИМ) сложи името си с големи букви върху най-голямата спортна зала в София срещу нищожната сума от 1,08 млн. лева спонсорство за година. Това са нищожни пари за такава грандиозна реклама, изчисляват възму­тени експерти. Те при­помнят, че залата е погълнала над 90-те мили­она лева от бюджета, но въпреки това не носи името на известен бъл­гарин, а на “застрахователите” от Варна.

image

Бойко Борисов

Нека пак се върнем на Шабан. Господин Шабан се води и един от директорите във “ФК” Черно Море. Черно Море е единствения “български футболен клуб” – участвал в договорки, доказано е от УЕФА. Друг няма. Това е и начина на издръжка на “отбора”. Отделно този “отбор” е параван за великата измама Спортен комплекс Варна. Измама идентична като тази в стила на Алея Първа. Общината им подари стадион Юрий Гагарин + мнооого декари около стадиона (това са ТОП места в града). Те ги продадоха, усвоиха парите, събориха стадиона, спечелиха от тоновете инертен материал (всички знаем как се строеше по времето на коминузма). Това са все неща, за които никой не говори (само феновете на Спартак Варна). Отделно с Черно Море вървят около 112 декара земи на други места във Варна. Сега всички тези земи (с много малко изключения) са оползотворени от ТИМ. Дума не се е чуло по темата НИКЪДЕ.  Отделно обещанията за нов “грандиозен” градски стадион на Варна са пълни глупости. Първо – обещават ВСЯКА година, а резултата е един гьол. Второ там НИКОГА не са имали желание да правят стадион. Измамата с “намирането на подпочвени води” беше замислена още в самото начало с цел да се появи “непреодолим проблем” и мястото да се използва за друго, но НЕ за стадион. Странно как, особенно по времето на комунизма, този стадион се пръскаше по шевовете и никога никакъв проблем не е имало. Още една малка подробност. Със закупуването на Черно Море , пардон подаряването (защото този отбор е бивша собственост на предшествениците им от Мултигруп, ТИМ го взимат за 0 лева), те си осигуряват половин Варна (фенска маса). Другата половина, а именно Спартак Варна, те напълно и тотално унищожиха за няколко години. Всичко е една добре замаскирана схема с хора, които им се отчитат постоянно. Отделно, измамата Спортен комплекс Варна е още по-нагла, понеже те присвоиха изключително емблематичен стадион и периферия, която е на ВАРНА. Не е нито на Черно Море, нито на Спартак. Този стадион, както и земите около него никога не са били с клубна пристрастност. НИ-КО-ГА. Но те като “милеещи за варненският футбол“, собственици на ЕДИНИЯТ футболен отбор, откраднаха стадиона и земите. Друго по темата. Реновираха с ЕВРО ПАРИ, стадиончето в Младост. Обаче типично в техен стил и лакомията им, сега който иска да си направи и едно кросче там, плаща……лев на час!!!!

image

Ерджан Шабан

През 2009-та година ТИМ бяха в много тежко финансово положение, породено от кризата. Колкото и невероятно да ви се струва драги читатели това е ИСТИНА, която никой няма да ви каже, нито пък да напише някъде. Трябваха им свежи пари, които те нямаше как да намерят. Нито от БНБ (с които са в тесни връзки), нито от Русия, нито от ционистите. От никъде. От там тръгнаха и част от проблемите им. Знаете ли какво стана? Те получиха огромен кредит от BNP Paribas. Същата тази банка която “кредитира” нашата държава по атомните проекти. Става дума за огромни пари. Лицето което преговаряше с ТИМ се казва Георги Христосков (изминал цялата стълбичка в тази банка – от най-ниско ниво до ген. директор на банката). В този момент този човек НЕ беше на длъжност в тази банка, но отговаряше за всички договорки с т.н. “тъмни субекти“. Интересна връзка нали? Същата тази банка, която дава пари за “легалното крадене” чрез схемата БГ АЕЦ, кредитира и ТИМ!!! След няколко такива сделки и “доказване на лоялност”, този човек от няколко години е на най-високо ниво в офиса на тази банка в Женева!!! Странно нали? За Георги Христосков  се намира лесно следната информация: (магистър по международни икономически отношения). Външен консултант по инвестиционно банкиране. Той отговаря за проектното финансиране на проекти свързани с възобновяеми енергийни източници. Притежава 14 години опит като висш банков служител в 2 от водещите световни банки ING и BNP Paribas. Работил е като старши банкер енергийно финансиране в BNP Paribas и ръководител работа с клиенти в ING. Има специализации по проектно финансиране на енергийни проекти, експортно финансиране, стокови кредити и др.

Юрген Рот наистина разследваше ТИМ. При това много сериозно и истински. Имал е ПОНЕ ТРИ срещи с Иво Каменов. А Тихомир Митев му е изпратил още на времето “предупреждение”.  ТИМ имат информация за Рот и негов корупционен скандал, потулен от немците много отдавна. Това още повече е насъскало Рот, но са се разбрали някак си.

image

Юрген Рот

В заключение което искаме да ви споделим е, че тези тримата от ТИМ, “босовете” са просто подставени лица, “пионки”. Във всеки един момент ако бъдат убити, премахнати, “уволнени” и т.н. чакат ДВЕ ГРУПИ от по ТРИМА ДРУГИ, които са напълно наясно със 100% от схемите (защото и те работят паралелно по тях) , и по този начин всичко ще си продължи по старо му.

Ами нека завършим този малък разказ, но не за последно да ви предупредим да го копирате, да го разпространите на всякъде където можете, защото всички (може би) знаете, че ТИМ плащат доста големи суми на много места, за да не се пише против тях, където и да било. Кеворк Кеворкян им е една от връзките с медиите,  той им е и съсед, както знаете мнозина.  Венелина Гочева също е получавала куфарчета с парички, както и ужасно много други журналисти. Има много не-вярна информация в Интернет, която именно е продиктувана от ТИМ и техните “отряди” журналисти, тролове и т.н., затова можете да видите как ги защитават някои и да им се чудите, защо по-дяволите някой ще защитава престъпна организация? Да, ТИМ контролират този процес от много отдавна, всичко е с цел “объркване” на общественото мнение. На времето, за да си осигурят медийния контрол над Варна, посредством проекта им М-Сат, ПОКАЗНО, на центъра на Морската градина, отрязаха ухото на единственият човек, който им се опълчи. Сравнително възрастен, изключителен професионалист и човечен, журналист на висок местен пост …… отзвук почти нямаше, всичко се покри, човека едвам се възстанови!!!

Копирайте този текст и го разпространете, защото както знаете ТИМ плащат на много хора за да не се публикува против тях.

bulgaria.wordpress.com


Тагове:   България,   мафия,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. grigorsimov - Мафията, групировките, банките, рекета, измамите, спекулата и задкулисното всевластие са юдейско дело
25.03.2013 22:21
Измежду всичките тези, и подобните им, хора, неевреи няма и не може да има.
Светът е монопол на едноличната световна еврейска мафия. Нееврейска мафия няма и няма как да има. Разбира се, че между отделните клонове на мафиите им има конфликти, но всичко е под контрол и по диктовка - от горе, и най-от горе! И да е още по-ясно: при евреите, а от там - и в света, няма разлика между финанси, бизнес, мафия и политика. Защото всичко се върши от един център и по един план, чиято крайна цел е - абсолютна централна световна сатанинска юдейска власт. Както е казал през тридесетте години на двадесети век, висшият съветски ръководител, диктаторът на Украйна, евреинът Кръстьо Раковски (Хаим Рейковер), – "Те и сега имат пълна власт над света, но "Те" искат АБСОЛЮТНА ВЛАСТ, такава, каквато е сега у Сталин, но над целия свят!"
цитирай
2. nikikm - Съгласен!
26.03.2013 13:56
Спомням си за един материал за руската престъпност,жестоката "руска"мафия и пр.Че една журналистка става и казва пред аудиторията-Съгласна съм да ми удрите шамар за всеки един мафиот с етнически руски произход! До колкото знам,не е изяла нито един шамар!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19700981
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031