Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2013 09:33 - ГЕРБ-крайната фаза от унищожението на България
Автор: arih Категория: Политика   
Прочетен: 5962 Коментари: 4 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Има ли по-лошо отношение към обществото каквото е сегашното управление на политическа партия ГЕРБ? От началото на демокрацията досега никой друг не си е позволявал така директно да обижда,мачка  и манипулира народа  така както го правят  лидерите на гореспоменатата партийка. Тяхното отношение към хората не е отношение човешко,не е отношение като към хора,не е към граждани,не е дори като към поданници.Тяхното отношение е като към роби,тяхното управление е деспотично и безкрупулно,тяхното отношение към нас,хората,е като към бездушни предмети,които те притежават и с които могат да правят каквото си искат. Управлението на тази партия по нищо не се различава от средновековния феодализъм и крепостничеството,а най-правилната характеристика на това управление се съдържа в една единствена дума-робство.Да,робство!И ако допреди векове робството е означавало да бъдеш с вериги на краката и въже на вратът,то днес,в светът на един античовешки и престъпен глобализъм,където дори въздухът,който дишаме струва пари ,това да нямащ пет лева в джоба и да храниш семейство си е абсолютно робство.Не е  ли робство това селяните да не могат да обработват земята си и да печелят от нея,не е ли робство това гражданите да нямат право на глас,не е ли робство това учителя да работи за по-малко пари от европейския чистач,не е ли робство това интелигенцията на този народ да бъде смазана и унижавана,не е ли робство това работниците в заводи и цехове,които са собственост на хората от тази власт , да работят на ангария или за пари достатъчни само за да си платят сметките и да се нахранят с ГМО?Не е ли робство това,че в България можеш да живееш само,ако теглиш кредити от банките,които пак са собственост на тази власт,не е ли робство това,че е единствената перспектива да не си роб в България е да си роб в чужбина?Не е ли робство това да те грабят и колят,а в същото време медиите,отново собственост на тази власт,да ти говорят как всичко е наред,как сме член на европейското семейство,как вървим напред,как се правили магистрали и т.н.? Да,робство е и,ако другите партии и те досега са ни заробвали и мачкали,то поне са го правили тайно,правили са го хитро,правили са го невидимо. Политическа партия ГЕРБ е крайния резултат от един пъклен план целящ унищожението на нашето мило отечество.Един план преминал през нежни революции и икономически рецесии,един план замаскиран зад понятията демокрация,пазарна икономика,европейско развитие,благоустройство и т.н.Един план,който за съжаление е в своята последна фаза и тази фаза днес си има своето име-Граждани за европейско развитие на България!

 

Та дойде година 2013 и наближи време за голямата лъжа наречена избори.Не,че има някакво значение коя от познатите ни партии ще е на власт,те самите може би си знаят вече,но тука сега разглеждаме в момента действащата такава. Започна раздвижване сред мъртъвците в гробищата,на циганите им се доядоха кебапчета,журналистите ги досърбяха ръцете,зер,нали трябва да си заслужат заплатките,а нашенските чорбаджии започнаха тънко да намекват на робите си какво трябва да се прави,ако искат хляб,че да не би някой да се излъже и да донесе допълнителни главоболия на любимата ни власт.

Тази власт в момента се е бетонирала зад абревиатурата ГЕРБ- гастро-езофагеалната рефлуксна болест,която се асоциира с наличието на хиатална хернияпростете,ровейки се в аналите на политиката отидохме до медицина,имам в предвид-Граждани за Европейско развитие на България.Та... спря ли тази власт да обижда обществото и предложи ли някаква  реалистична, изпълнима и коректна визия за следващия си мандат или просто залости достъпа до публична информация за хората и започна пак да бръщолеви в своите си медии своите си лъжи?Каква предизборна пропаганда провежда?С подслушвания и заплахи за уволнения? Да,знаем за лъскавата телевизионна показност на гербаджийчетата,знаем и за това как те били дарявали,благоустройвали,развивали и напредвали,но реално истината я прочетохме толкова,колкото прочетохме досега досиетата на ДС. За тези близо четири години тази партийка  напълно запечата входа пред достъпа до обществено значимата информация, включително и тази за изхарчените държавни пари, дошли от данъците на всички нас.Колко заплата взели миньорите от Перник или работниците от Сопот не се казва,казва какви прекрасни закони се градят и как сме били с  най-ниския корпоративен данък в Европа.Нека да преразгледаме управлението на тази партия,кои са те и какво направиха.В сегашния ни съвременен свят,където процесите на глобализация превзеха светът е логично и това да се отрази на нашата родина и България да намери своето място в тях.Ето защо през 2002 г.бе създадено едно ново сдружение именно с тази цел,наречено „Глобална България“. Още тогава неговите учредители  заявиха,че организацията няма да има лобистки характер и негова единствена цел ще е да отговори на новите предизвикателства пред българското общество.За това сдружение много се пише и говори вече и тук само ще обобщим накратко какво представлява то.

Играчите в „Глобална България", въпреки умело афишираната скромност, не могат да избягнат някои резонни въпроси. Например как се получи така, че в сдружението участват най-сериозните финансови институции като СИБанк, Уникредит Булбанк, Българо-американската кредитна банка, „ЛУКойл, „Овъргаз", „Газпром", медиите bTV, „24 часа", „Капитал" , „Дневник", ,,Труд”, ,,Стандарт” ,рекламна агенция „Крес", фондацията  „Отворено общество" и структурите на Център за изследване на демокрацията, Институт за регионални и местни изследвания, Института за пазарна икономика и Центъра за либерални стратегии.Ролята на кръга „Глобална България” като финансово-икономическа основа на държавно-монополистическото  управление на ГЕРБ е повече от ясна така,както е повече от ясно как свободата в България си отива.Политическите цели на този октопод от политици,медии,банки,бизнесмени,социолози,политолози и т.н. е  концентриране на икономическа, финансова и медийна власт в един кабинет,който превърна родината ни в колония на  една глобална империя и неизчерпаем  източник на ресурси,а хората в безропотни роби,които не могат да бъдат нищо друго освен евтина работна ръка.Ако със самото си създаване това сдружение бе характеризирано като неясен политически субект,а целите и намеренията му трудно дефинирани,то днес всичко е ясно – целта е да се навлезе в последната фаза от унищожението на България.По долу ще разгледаме какво сториха тези хора в последните четири години или по точно-управлението на ГЕРБ.Но нека видим първо това сдружение кои свои политически пионки избра да постави на власт и какво представляват самите те.

 

ГЕРБ излизат с тезата,че комунистите били техния най-голям враг.Но нека видим откъде идват те и защо миналата година беше отхвърлен закона за лустрацията.

 

Росен Плевнелиев-първи секретар на общински съвет на ДКМС

Бойко Борисов- приет в БКП отдел Държавна сигурност

Цветан Цветанов- син на шофьора на началника на ДС Григор Шопов

Цецка Цачева-партиен секретар на Окръжен Съвет в Плевен

Николай Младенов- син на служител на ДС от засекретено ниво

Сергей Игнатов- син на секретар на ОК Видин

Аню Ангелов-партиен секретар,делегат на 14-тия конгрес на БКП

Нона Караджова- дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП

Лиляна Павлова- внучка на партизанин от бригада,,Чавдар”,по-късно с пост в БКП

Вежди Рашидов- получил приз от Илия Павлов ,,Главен мултак”

Ивайло Московски-първа щатна работа в Мултигруп

Диана Ковачева-дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП

Дончо Барбалов-син на генерала от ДС Петър Барбалов и т.н.

 

Както се вижда избора на водачите не е случаен,всички те са деца на висши партийци по времето на комунизма,а през демокрацията са били обвързани с престъпни групировки и престъпна дейност.Освен партийни членове в ГЕРБ присъстват и служители на Световната банка,които отлично изпълняват заповедите на Запада.такива са стипендиантът от школата на Людмила Живкова-Симеон Дянков,Кристалина Георгиева,Душана Здравкова и пр.Играчите в ,,Глобална България” също не са случайни:

Цветелина Бориславова -Шефката на СИбанк,банката създадена през 97г. след умишленото събаряне на българския лев и държавните банки с цел подписването на договор с МВФ и Световната банка.СиБанк е банката,която приватизира фалиралите банки и откъдето минаваха държавните плащания по време на прехода

Светослав Божилов- на УС на финансираното от Джордж Сорос „Отворено общество”,организацията подкрепяща интеграцията на малцинствата

Левон Хампарцумян - шеф на Уникредит,.Зам. министър на икономиката при Костов, председател на Агенцията за приватизация.

Франк Бауер – шеф на Българо-американския инвестиционен фонд,основан през 1991 г. от Конгреса на САЩ по силата на закона за подпомагане на демокрацията в Източна Европа и доскоро директор на Българо-американската кредитна банка.

Иван Кръстев, Красен Станчев и Огнян Шентов – директори на либералнодемократични центрове в България.

Стефан Попов – актуалният шеф на „Отворено общество” – България.

Валентин Златев, Сашо Дончев, Красимир Гергов и Иво Прокопиев –медийни и газови магнати и олигарси и т.н

 

Както се вижда избора за управление на страната ни не е случаен-целта на всичките тези хора е една-да проведат крайната фаза от унищожението на България.Деца на партийци от висшите кръгове,по време на прехода са били с всякакви постове във всякакви партии и сдружения.Минали през ситото за да завършат това,което се цели от години-заличаването на нашето Отечество.

 

Да видим какво направиха те,като това,което ще си припомним не е филм на ужасите,а реалност произвеждана от ГЕРБ:

 

През юни 2011 г. тихомълком бе прекаран закон,който позволява на американската компания Шеврон да извършва проучване за наличие на шистов газ у нас.Залежи на шистов газ има и те незнайно как се оказаха не къде да е,а именно в житницата на Майка България-Златна Добруджа. В много европейски и други държави проучването и добивът на шистов газ са забранени,та хората решиха,че България е идеалното място затова. Добивът на шистов газ е  свързан с използването на химически вещества при процеса на хидравлично разбиване. Невиждано по размера си ще бъде замърсяването на пластове с прясна подпочвена вода. Ще бъдат нарушени и увредени дългосрочно селскостопанското производство, традиционната стопанска активност, социалният живот и битът на местното население и в крайна сметка единственото,което печели народа е това,че  животът на няколко поколения ще бъде подложен на невиждан никъде екологичен катаклизъм. . След граждански протести срещу проучванията за находища на шистов газ в България, през януари 2012 г. Народното събрание наложи мораториум върху такива проучвания. Това решение веднага бе критикувано от бившия американския посланик в България, Джеймс Уорлик и още в края на февруари се заговаря за премахване на мораториума.Точно тогава бе и посещението в България на американския държавен секретар Хилари Клинтън и съветника по енергийните въпроси на САЩ, Ричард Морнингстар заедно с директора на ,,Газпром” Алексей Милер, който уж бил идвал  за да договори ново дългосрочно споразумение за доставки на газ.Оказва се ,че именно "Газпром" ще разработва находище на шистов газ в Румъния.

През февруари 2012 г. Министерския съвет, издава разрешение за проучване на земните недра и за съхранение на въглероден диоксид.Законът бе приет на второ четене като с глоба от 50 000 до 100 000 лв. ще бъде наказан всеки, допуснал нарушението му.Законът регламентира съхранението на въглероден диоксид в подходящи геоложки формации на територията на страната. .Улавяне и съхранение на въглероден диоксид в земните недра е новата експериментална технология, която застрашава здравето, екосистемите и климата. Съхранението на въглероден диоксид под високо налягане да предизвика сеизмични дислокации.Трансфер на енергия съответства на земетресение от степен 6,2 по скалата на Рихтер. През юни 2012 г. правителството въведе поправки в Закона за горите водещи до разграбване на един от последните обществени ресурси у нас,а именно  по-лесното и по-евтино застрояване на защитени територии и изсичане на гори в България. Това стана, след като Народното събрание прие на второ четене консенсусния законопроект за изменение и допълнение на Закона за горите. За първи път от Освобождението насам държавата позволява на трето лице да строи в чужда собственост, без да има съгласието на собственика и без необходимото обезщетение. Закона предвижда ,че крайречните гори няма да се водят вече гори и ще могат да се изсичат без никакъв контрол от собствениците им,както и.че ще даде възможност на частни лица и компании да строят в защитените територии държавна собственост. През март 2010 г. Парламентарната група на ГЕРБ  внесе искане в деловодството на Народното събрание, с което оттегля проекторешението за налагане на петгодишна забрана за отглеждане на генно модифицирани организми на територията на страната, което означава, че на практика се отварят вратите за отглеждане на генни мутанти на територията на България. Така се позволява ГМО да има навсякъде в храните, като на етикетите не е обозначено какви са съставките и какви са процентите им в общото съдържание.С идването на ГЕРБ в България започна разпръскването в атмосферата на химически аерозолни съединения Chemtrails, съдържащи много алуминий, барий и стронций и други токсични тежки метали.Самолетите, заредени с химически резервоари разпръскватели оставят трайни следи след себе си, които вместо да изчезнат за 2-3 минути, както е при гражданската авиация, се задържат в небето с часове, като постепенно набъбват до размера на продълговати перести облаци, които след време се превръщат в сива мъгла, спускаща се над главите ни. През декември 2011г. парламентът гласува закон за поставянето на ваксини против рака на шийката на матката на 12 годишни момиченца.Ваксините идват от корпорациите "Мерк & Ко" (САЩ) и "ГлаксоСмитКлайн" (Британия), които причиниха умствено изоставане, паралич, автоимунни заболявания на над 20 000 жени по света.Ваксината на "Мерк" носи търговската марка "Гардасил" (Gardasil), а в Европа се разпространява под името "Силгард" (Silguard). Патентованото изобретение на "ГлаксоСмитКлайн" пък е печално известно като "Церварикс" (Cervarix).Имунизацията се поставя на три пъти като ценовата стойност на инжекциите е към 800лв. и това е задължително за всички.През ноември 2009 г. Министерството на здравеопазването започва да обсъжда концепция за преструктуриране на болничната помощ,според която от съществуващите 111 общински лечебни заведения едва 34 могат да останат като болници за активно лечение. Oт началото на правителството на ГЕРБ са открити десетки частни болници, които се ползват с помощ от държавата за сметка на държавните и общински здравни заведения, които са в тежко състояние в коя да е община. Нито един сектор в здравеопазването не може да бъде посочен, който да е в по-добро състояние и това е главно заради антинародното решение на ГЕРБ да спре държавната субсидия за общинските болници, както и да въведе необосновано високи стандарти, за да може да се работи по клинични пътеки,като лекарите нямат право да определят цените на тези клинични пътеки поради въведения от НЗОК лимит.

За капак на всичко измислиха Проектометодика,която открито застрашава животът на населението,защото в нея се решава колко пациенти да постъпват за лечение планово, колко – по спешност за месец все едно пък се знае колко хора ще заболеят днес или утре.А може би знаят? ,,Разчетено ще е колко ще заболеят от рак, колко ще направят инсулт или получат инфаркт”, обясни шефа на НЗОК Пламен Цеков,лицето,което бе уволнено от поста заместник-председател на здравната комисия в парламента, поради замесване на името му в скандалната наркопоправка в Закона за контрол на прекурсорите и контрол на наркотичните вещества, публикувана в Държавен вестник през 2010г.и станал по-късно шеф на НЗОК.

Депутатите от ГЕРБ решиха да забранят сключването на сделки за продажба на имоти и автомобили за неплатени здравни вноски. Забраната засяга около 1.3 млн. неосигурени българи, част от тях трайно безработни.

 

 

Следва….

 





Гласувай:
17



1. apostapostoloff - Един е нашият девиз днес:
08.04.2013 11:38
От детето да старика-
всички срещу болшевика!
От копача до артиста-
скачай срещу социалиста!
цитирай
2. skarif - Всичко е така, за огромно огромно ...
08.04.2013 22:32
Всичко е така, за огромно огромно съжаление... България си отива. Ще заприличаме на гробница, ако не започнем да мислим по друг начин.
цитирай
3. zaw12929 - Вашите постинги са реални и трябва ...
11.04.2013 12:41
Вашите постинги са реални и трябва да се прочетат от мнозина- да се четат лесно, защото имате красив лек изказ, защото има нужда от осмислени теми в момента
цитирай
4. arih - Благодаря
14.04.2013 09:50
благодаря :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: arih
Категория: Политика
Прочетен: 184115
Постинги: 68
Коментари: 38
Гласове: 66
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031