Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2014 15:17 - ДУША - ДУША ДА НЕ ПОРОБВА. ДУХ-ДУХ ДА НЕ ПОДВЕЖДА
Автор: azblagara Категория: Политика   
Прочетен: 3983 Коментари: 0 Гласове:
1



Тъй като Българинът Васил Левски изказва добре известните ни негови слова за равното съществуване между различните етноси в една република, но с допълнение, АКО ЖИВЕЯТ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ, ето заради това бе обесен. С неговата смърт бе прекъснат българския модел за братското съжителство между народите, нямащо нищо общо с перверзията, към която ни поведоха после и до която човечеството стигна днес. Българският Левски път беше продължението на древния български принцип на държавност и управление: „Душа - душа да не поробва. Дух – дух да не подвежда“

Преди хилядолетия, този принцип бе задушен
„Когато Господ Бог твой те въведе в земята, в която ти отиваш, за да я завладееш и изгони отпреде ти многобройните народи...и ти ги предаде Господ, Бог твой, и ти ги разбиеш-тогава предай ги на заклятие, не влизай с тях в съюз и ги не щади...Но постъпете с тях тъй: жертвениците им разрушете, стълбовете им разбийте и дъбравите им изсечете и истуканите им с огън изгорете; защото...тебе избра Господ, Бог твой, за да бъдеш Негов собствен народ...и ще изтребиш всички народи, които Господ, Бог твой, ти дава: да ги не пощади окото ти; и не служи на боговете им, понеже това е примка за тебе...“(Втор.,Гл.7 : 1,2,5,6) „...разорете всички места, дето народите, които ще завладеете, са служили на боговете си, по високи планини и хълмове и под всяко клончесто дърво; разрушете стълбовете им, изгорете с огън дъбравите им...затрийте и името им от онова място...“ (Втор., Гл. 12:2,3) „...Кога приближиш до някой град, за д аго превземеш, предложи му мир. Ако се съгласи на мир с тебе и ти отвори порти, целият народ, който се намира в него, ще ти плаща данък и ще ти работи. Ако пък се не съгласи на мир с тебе и воюва с тебе, обсади го и когато Господ, Бог твой, го предаде в ръцете ти, погуби с острието на меча всичко мъжко в него; само жените, децата, добитъка и всичко , що има в града, всичката му плячка вземи за себе си .....Но в градовете на тия народи ...не оставяй жива нито една душа...“ (Втор. Гл.20: 10-14,16) Важно уточнение: „не оставяй жива нито една душа“ – означава всичко живо, не само хората.

Да видим какво казват текстове не от Стария завет, а от преди само, приблизително , 200 години.

*** Пиколо – Тигър, евреин масон (основал тайната ложа на карбонарите): 18.01.1822 г., Торино -
„....Върховната Вента (ложа) желае вие, под един или друг предлог, да въвеждате в масонските ложи възможно най-голям брой принцове и богати хора. Всеки принц, лишен от законната надежда да получи трона с Божия помощ, се стреми да го завземе с революция......Ласкайте тези трърсачи на популярност, гответе ги за масонството.... Нека те служат за примамка на глупците, интригантите, пошлите граждани и всякакъв вид гешефтари. Те ще работят за нашата кауза, вярвайки, че ще работят за своята..... Италия е покрита с религиозни братства и каещи се грешници от всякакъв вид; старайте се да внедрявате наши в тези стада, управлявани от глупаво благочестие.... създавайте или по-добре накарайте другите да създават различни съюзи и общества, имащи за цел търговия, промишленост, музика, изкуство. Събирайте своите невежествени стада в определени места (може дори в храмовете и параклисите), поставете начело на тях някой благочестив, но доверчив свещеник, който лесно може да бъде измамен; след това на малки дози впръсквайте отрова в избраните сърца....Главното е да отделите човека от семейството му и да го накарате да забрави семейните обичаи..... когато окончателно го отделите от жена и деца и му покажете цялата непоносимост на семейните задължения, внушете му желание да промени начина си на живот.....внушавайки на определени души отвращение към семейството и религията ( едното неизбежно следва от другото ), предизвикайте у тях желание да встъпят в най-близката ложа. Принадлежността към някое тайно общество обикновено до такава степен ласкае тщеславието на обикновения  гражданин, че всеки път изпадам във възторг от човешката глупост. ....“

***
Гарибалди, в отговор на писмо до него от Феликс Пиа: „...Политическото убийство е секретът за сполучливо извършване на революция. Монарсите наричат приятелите на народа убийци... истинските убийци са прелатите, които с помощта на кладата са убили отначало прогреса, а сега с помощта на лъжата убиват човешката съвест. В Сибир е мястото не на другарите на хартман, а на християнското духовенство!   Стискам Ви ръка, предан вам, Гарибалди“ (През 1879 година евреинът Хартман се опитва да взриви царския влак, недалеч от Москва. Масонството му помага да избяга в Англия и там той влиза ложата на „филаделфите“)

Днес, 21-ви век, промяната е само в „опаковката“,но не и в същността. Под един или друг предлог, в масонските ложи влизат възможно най-голям брой хора, стремящи се към властта (политици), към министерските и шефските кресла, бизнесмени, владици, всички те - трърсачи на популярност, власт, пари, лукс. Такива продажници, например, създадоха държавата Македония и откъснаха завинаги парче от тялото на Майка България. Наред с измислицата за социализъм и комунизъм, еврейството създаде и атеизма и така „произведе“ държавни управници (глупаци неевреи ), лишени от вярата в Бога и напълно зависими от алчността си за власт и сребролюбието си. В храмовете се поставят алчни за патриаршеската корона или за митрополитските места свещенници, които лесно може да бъдат измамени, купени, дрогирани, изпедерастени. Резултатът – изоставени морални устои, родови връзки и битови народни обичаи; дрога; порнография и др. под., снижаващи духовността  и унищожаващи чувството за принадлежност към земя, родина, род, семейство.

Проституцията бе създадена от Сатана ЧРЕЗ еврейския народ, за да се оскверни свещеността на жената - организма, който дава живот на творението между мъжкия и женския принцип (върнете се в историята и ще видите къде са вкарвани еврейките и с каква цел) Гей-движенията са плод на Сатана ЧРЕЗ евреите, за да се прекъсне във времето ВЪЗПРОИЗВОДСТВОТО на богоподобните човешки същества. В днешната т.н. образователна система мозъците и вниманието на децата буквално се насилват с теми за гейове, лесбийки, мастурбация, еднополови бракове; в някои страни се узакони инцеста (сексът между родители и деца) и тези неща се насаждат в умовете на децата като нещо нормално, като „толерантност“ и т.н. Всичко това се прави с цел отклоняване на децата от творческите дейности, от стремежа към изкуство, от стремежа към разкриване на истинската природа на човека. Фокусирайки чрез тези неща вниманието на децата в енергията на втора чакра, се развива само, ПРЕЖДЕВРЕМЕННО, сексуалната функция на организма, а се затваря творческата, за чието отключване отговаря също втора чакра. Разбрахте ли, че Сатана открадна ДЪГАТА (цветовете и подредбата им, отговарящи на нашите чакри) и „облече“ с нея гейовете. Случайно ли е този избор? Естествено – не е. Съвременната система за „модерен мегаполис“ и „отиване на работа“ е създадена от Сатана и се прокара чрез еврейството, за да се отклони човекът от земята – източника на естествена храна, въздух, прекия контакт с другите същества, които също имат своята душа (растения, животински свят). Вижте еднотипния модел, който насажда в умовете на хората американския филм:семейството е многодетно, но сутрин децата бързат за  училищния автобус и тичайки, грабват закуската от ръката на майка си и изхвърчат.  А бащата? Тича по стълбите от втория етаж на къщата – костюмиран, с вратовръзка, с куфарче....хапва един залък от закуската, целува жена си и изхвърча. КЪДЕ ТУК Е СЕМЕЙСТВОТО? ЗАКУСИХА ЛИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО? А за вечеря?
Същата схема се прокара и в българското общество, прокара се навсякъде в Европа и стана една от „европейските ценности“. Да виждаме модел на подражание за живот в природата, за РАБОТА В ПРИРОДАТА? Няма!


Нашият Създател не ни е определил сертифицирано семе за житото или чушките, нито налог за въглеродния двуокис, нито десятък или лихва, с които да се отчитаме в банка. ТОЙ НИ Е СЪЗДАЛ СВОБОДНИ, но не за разврат, за разрушения, за извращения с природния ДНК-ресурс, а за еволюция на ЧОВЕКА.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: azblagara
Категория: Политика
Прочетен: 118345
Постинги: 36
Коментари: 81
Гласове: 85
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930