Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2017 18:20 - Путин: Русия и Иран Ready For световна война 3 С НАС
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1273 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Путин: Русия и Иран Ready For световна война 3 С НАС
09 април 2017 Шон Адл-Табатабай Новини , Свят

image


 Руският президент Владимир Путин е издал пряка заплаха за президент Тръмп, като го предупреди, че Русия и Иран са напълно готови да отидат на война със САЩ след стачката на САЩ в Сирия в петък.


В изявление, публикувано в неделя от съвместен команден пункт на руски и ирански сили, двете страни казват, че напълно подкрепя сирийския президент Башар Асад, и ще отговори с "пълна военна сила", ако Тръмп ангажира никакви "по-нататъшни действия на агресия."

Това, което Америка води в нападение на Сирия е преминаване на червени линии. От сега нататък ние ще отговорим със сила и да е агресор или всяко нарушение на червени линии от който и да е и Америка знае нашата способност да реагира добре ", казва в изявлението.

Independent.co.uk доклади:

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че стачката на Ал Shayrat авиобаза, близо до Хомс, с някои 60 Томахоук е ", представляваща света". Твърди се, че базата е била използвана от сирийските сили за провеждане на атаката, при които загинаха над 70 души.

В неделя министърът на отбраната на Великобритания, сър Майкъл Фалън, настоя Русия овладеят Асад, твърдейки, че Москва е "отговорен за всяка гражданска смърт" в Кан Sheikhoun.

Сър Майкъл заяви, че атентатът се е случило "на часовника им", и че Владимир Путин сега трябва да живеят до предишните обещания, че химическото оръжие на г-н Асад са били унищожени.

Експертите са отхвърлени претенциите на Русия, че един бунтовник химически оръжия съоръжение, предизвикал смъртта.

Великобритания, САЩ и Франция обвини режима на Асад е на обгазяването цивилни в град опозиция, които се държат, но Дамаск твърдят, че е унищожена неговите токсични запаси след международно споразумение удари през 2013.

Руското министерство на отбраната изнеса конкурентна версия на събитията, претендиращи законни сирийски въздушни удари срещу "терористи" е ударил склад използва за производство и съхранение на снаряди, съдържащи токсични газове, които се твърди, че са изпратени в Ирак.

Съвместната команден център също заяви в неделя стачка ракети няма да го разубеди да се "освобождаващо" Сирия, както и че присъствието на американската армия в северната част на страната възлиза на незаконен "окупация".

Путин и ирански лидер Хасан Рухани призоваха за обективно разследване на химическата атака.

Държавният секретар на САЩ Rex Tillerson, каза в неделя, че Москва не е успяла да извърши съгласието 2013 да осигури и да унищожи химическото оръжие в Сирия.

"Провалът свързани с неотдавнашната стачка и скорошната ужасен химически оръжия нападението в голяма степен е провал от страна на Русия да изпълни ангажимента си за международната общност", каза той на тази седмица на ABC.

Г-н Tillerson се очаква в Москва през идните дни за разговори с руските власти.

Той се спря на обвини Русия, че са пряко ангажирани в планирането или извършването на атаката.

Но той заяви, че САЩ се очаква Русия да предприеме по-твърда позиция срещу Сирия чрез преосмисляне на съюза с г-н Асад, защото "всеки път, когато някой от тези ужасяващи атаки се случи, тя привлича Русия по-близо в някаква степен на отговорност."




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. haralanov - ....
08.05.2017 18:27
Знаем, че болшевишка Русия и нацистка Германия са подпалвачи на Втората световна война. Знаем, че по-късно тези съюзници-разбойници застават един срещу друг. Но с какво едните са по-добри от другите след като философията им е една и съща: еднопартийна тоталитарна власт и потъпкване на свободата и демокрацията?
цитирай
2. zahariada - Да
08.05.2017 18:33
С никаква. Едни и същи са.
цитирай
3. apostapostoloff - Готови са да им го начукат.
08.05.2017 19:06
Целия, барабар с макарите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39937128
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930