Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2017 19:37 - Политкомисарите на ЕС не искат свободна търговия с враговете на народно-демократичния евро-халифат
Автор: borsi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 766 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 06.05.2017 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Германското правителство предлага англичаните да плащат ""такса достъп"" до пазара в Европейската народно-демократична република (ЕС).

С подобни ""такси за достъп"" до търговските си площи работят и големите супермаркети в България, освен, че прибират и печалба от продажбите, както ЕС събира и в момента данъци от продажбата на британски стоки, без да се свени за да ги раздава като еврофондове на корумпираните си, крадливи приятели политици и в Източна Европа. 
  Това казано от тези, които уж защитаваха либерализацията на търговията и свободния пазар, звучи цинично и иронично.

И отново доказва, че ЕС не е икономически и свободен пазар, а основан на квоти, дотации, субсидии, забрани, директиви и толериращ корупцията (виж за пример България), ръководен от троцкистко-джихадистки политически комисари, не-пазарен, политически, тоталитарен, ляв проект. Нещо като образа на държавата изрод (""социална"" и ""народна"" иначе) в антиутопията, много наподобяваша днешните лицемерни времена, ""Атлас изправи рамене"".

Съмнявам се англичаните да се съгласят и на това (държат по-силни козове), както се изсмяха, когато политкомисарите на ЕС преди дни им казаха, че ще ги ""пуснат да си отидат"" само ако им платят откуп от (!) € 100 милиарда.    По-скоро биха сключили споразумение със САЩ и отново (все пак те са основали организацията) със страните членки на EFTA, в която днес членуват Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Швейцария. Или политкомисарите смятат да изнудват и тези страни, да си плащат за достъп до великия пазар на новия ляво-либерален, народен халифат?   Скоро от ЕС ми забраниха тютюна Domingo - Vanilla, като неполиткоректен, прекалено хубав, противен на част от имамите на една религия (трябвало да сме толерантни) и следователно прекалено греховен за да го пуша!

☞ Защита на компании при кризи и икономически рецесии



Гласувай:
2



1. borsi - Цензурираха ме отново
06.05.2017 20:11
:D Вероятно заради този и предния пост, изчезна изведнъж от ''Най-четени'' - ''Как философията и науката донесли пари на един древен мъдрец'', заменен с такъв с двойно по-малко прочитания.

От Блог.бг макар внимателно отново цензурираха неполиткоректните субекти (тоя път поне не ме изтриха), като мен, мръсни капиталисти, неподдаващи се на дресировка и социална ангажираност. Сакън, някой да не вземе да прочете еретичните ми, неполиткоректни мисли. Всъщност аз отдавна се чудя не на тях, а на ТИМ-аджии, които дадоха един куп пари, за политически, вместо за икономически, носещ печалба комплект от сайтове.

И смятам да попитам при удобен случай, някого от корпорацията (когото засека), дали подобно поведение носи повече приходи от реклами, има ли спад на импресиите през последните години или не.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 6014574
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930