Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 01:13 - Правителството забрани носене и издигане на българското знаме във Варна!
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 45834 Коментари: 47 Гласове:
53

Последна промяна: 08.10.2011 12:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Правителството забрани носене и издигане на българското знаме във Варна!

image

Правителство и медиите му подпалиха гражданска и етническа война за да защитят мафията управляваща от 22 години 

След като вчера хунтата на на коалиционния кабинет на Борисов, Цар Киро и мафията изтърва информация за протестите организирани във Фейсбук мрежата и едва не изпусна събитията от контрол, днес почти във всички групи в мрежата бяха инфилтрирани представители на управляващата партия, на други партии и на МВР, ДАНС, които да призовават за “мирно” решаване на проблема.  
Тоест, българите да се примирят със съдбата си и с геноцида на който са подложени.

Да си плащат и от време на време да дават по някоя девойка или младеж курбан за да задоволяват жадния за кръв нагон на изродите на власт в държавата.  Защото в България не само може да изнасилваш безнаказано момичета на 13-14 години, но може да убиваш и хора абсолютно безнаказано, ако си близък с властта и я подкрепяш на изборите както правят циганите и техните босове.

image

Кирил Рашков е агент на Държавна сигурност и на Криминална милиция още от 1973 г. Дюкяните на Цар Киро също са открити по заръка на службите и са подпомогнати финансово от МВР още в 80 те години, когато на простосмъртните и на българите бе забранена каква да е частна дейност.
Говори се, че при евакуацията му с помоща на полицията Цар Киро е отнесъл  350 килограма злато. Колко пари и злато още са останали в тайници, скрити или заровени покрай имотите му, не се знае.  Цар Киро е приятел с всички партии

image


Над 1 милиард лева от бюджета дадени на МВР, вместо за борба с престъпленията  отиват за охрана на  близките до властта престъпни кланове и групировки. На снимката, жандармерията охранява фамилията на престъпния цигански бос. 

Над 50–60 000 човека, в някой от най-големите групи възникнали за ден-два във  Фейсбук, бяха молени, заплашвани (включително и моя милост – с концлагера в Белене, със заплахи, че такива  пишещи срещу властта, ги хвърляли за храна на прасетата), обиждани, отново молени, само и само протестите да бъдат отменени или отложени.  На някой като мен, публикували нелицеприятни за властта неща, бе позвънено и по телефона, от скрити номера отново със заплахи.  Над 1 милиард дадени от бюджета за МВР намират своето приложение, явно в това. 

Тъй като това не се получи, ето какво се случи във моя град Варна. 

Към 17-18 часа сблъсък на около 300 цигани с ножове с българи пред фестивалния комплекс във Варна. Сблъсъкът е ликвидиран бързо от полицията. Няколко българи са арестувани.  За разлика от вчера районът около катедрала бе отцепен от жандармерия още около 18 като жандармите са разположени на 1 метър един от друг. Всеки носещ българското знаме е нападан от групи от по 10-15 жандармеристи. Отново се арестуват и прибират в камионетките на жандармерията хора които са носили флага.

image

За носенето на подобни дрехи във Варна, полицията на циганския приятел Борисов ще ви пребие от бой, арестува и изправи пред съд по някое измислено обвинение!

Носещите националния български флаг са бити, арестувани, заплашвани от полицията да свалят и скрият веднага българското знаме. 
2000 човека тръгнали на протест бяха отклонени и разбрали за арестите и репресиите срещу всеки носещ знамето бяха принудени да се събират на други места. 

Шествието им се насочи към фестивалния комплекс където Бареков и ТВ 7 на живо щяха да водят дебат с кандидат кметове от Варна.  

Полицията във Варна не допусна хиляди варненци до участие в "ТВ7 България.  Мисия: Твоят избор

За да не допускат попадането на множеството понесло български флагове пред камерата на ТВ 7 и Николай Бареков, жандармерията и полицията около ФК, атакуваха мирното шествие и закрещяха да се свалят българските знамена веднага. Хората биваха спирани на около 200 метра от мястото където щеше да се излъчва живото предаване, отново имаше арести на патриоти, а всеки носещ българското знаме бе или арестуван или гонен от полицията, като само бързината позволи на някой българи да се спасят от арести и побои. 

image

Протестиращите във Варна срещу убийството в Катуница и ромския произвол бяха спрени от жандармерията да гледат на живо шоуто на Николай Бареков, което се излъчва на живо от входа на Морската градина. Полиция и жандармерия спираха всички през "Хепито" до ФК, за да не влязат в кадър на камерите и за да не освиркат кандидата на  управляващата партия ГЕРБ Кирил Йорданов. Някой, най-вероятно полицията бе изгонил и дядото с пуканките, емблематична фигура за нашия град.  Снимка  - "Бареков под обсада във Варна" от www.bnews.bg

Единствените на които полицията даде право да носят българското знаме и да се доберат до трибуните където щеше да се осъществи предаването бяха представителите на политическите партии отиващи към трубуните където щеше да се води предаването. За всички останали това бе забранено.  Например, групата на БСП, тръгнали да подкрепи своя кандидат Борислав Гуцанов и носеща червени и български знамена, не бе спряна. 

Всички останали дори тези носещи фланелки с българското знаме бяха, заплашвани, гонени от мястото, приканвани да си идат в къщи или арестувани. 

image

Полицията спира протестиращите във Варна миг преди да ги нападне. Снимка - www.bnews.bg

Към 21:30 на площада пред катедралата се развиха нови събития. Тъй като там нямаше протестиращи шайките от жандармеристи и полицаи, на групи от по 5-10-15 човека атакуваха всяка група младежи, по-голяма от 3-4 човека, тръгнали на дискотека или просто на разходка. Недоумяващите момчета и момичета бяха просвани, бити оковавани в белезници и товарени на жандармерийски камионетки пред погледа на изумени чужденци разхождащи се и питащи всеки с недоумяващ поглед, защо полицията бие децата.
Продавач на книги – човечец не повече от 50 кила с мокри дрехи, които със сергийката си изкарва прехраната на площада, бе нападнат от около 12 полицаи проснат на земята, ритан и бит жестоко, а после окървавен качен на свой ред в камионетка – само защото, изръкопляска на рокер на мотор, развяващ националния трибагреник профучал през площада. 

image

Част от приятелите на Цар Киро, заповядали война срещу българите и техния флаг за да го опазят.  Министър председателят на България, нейният президент и нейният вътрешен министър. Първанов като бивш агент на ДС предупреди своя колега от службите Цар Киро да внимава

image

Борис Велчев, главен прокурор на Цар Киро. Така не намери време през всички тези години, за нито едно дело, не вкара нито един престъпник в затвора, но от вчера нареди всички протестиращи срещу  Цар Киро да се съдят по бързата процедура! 

Най-вероятно и в момента арестите продължават, за това ако сте в града не се движете в големи групи, защото това предизвиква агресията от страна на полицията и вместо в къщи или в някое заведение може да нощувате в ареста, а справедливия и винаги бърз български съд да ви лепне на бързо някоя присъда, както става от 3 дни в цялата страна. 

Не носете и в никакъв случай националния флаг. Предполагам утре Борисов ще разпореди чие знаме да се вее над Варна. Вероятно това на неговият приятел и съпартиец Цар Киро. 

image

Всичко това е обяснимо. Властта освирепя, защото българите поискаха техен човек да бъде разследван, за всички безчинства и убийства, а тя никога не би позволила да падне и косъм от главата на циганския бос, защото ако той се почувства заплашен ще извади всички компромати които има срещу  Борисов, главния прокурор Велчев, президентът Първанов, Доган и знайни и незнайни политици, съдии,  прокурори, висши и нисши полицаи. 

Сред документите открити в тайниците при плячкосването на къщата на приятеля на властта и съдебната система Цар Киро са намерени над 500 жалби пуснати срещу него! Всички те са препращания на приятелят на властта, прокуратурата и съда Цар Киро, за да може той да си отмъщава на жалбоподателите срещу него.

image

Журналистът Николай Бареков размахва издание на вестник в което в обширно интервю Цар Киро се заканва, че ще реже главите на българите и че ще подкрепи на идващите избори партията на своя Велик везир - Борисов, ГЕРБ 

Сред жалбите има такива пуснати и до главния прокурор на България. Защо нямат входящи номера и защо висши ченгета и магистрати са препращали тия жалби на наркобоса и сводника Цар Киро не е ясно, но това обяснява настървението с което кабинетът и политическо-мафиотската хунта нападат нацията, българския флаг и всеки дръзнал да каже дума срещу тях. За това и Филчев, вместо да разследва убийствата заповяда днес да се арестува всеки патриот излязъл на улицата. 

image

Въоръжени до зъби с огнестрелни оръжия ченгета в София. Срещу кого ще ги ползват? Снимка - www.dnevnik.bg

Те по-скоро ще потопят страната в кръв. По скоро утре ако протестите продължават ще извадят картечници срещи народа си, но няма да предадат Цар Киро, който им е кръвен брат във всички мръсни убийства, кражби, корупция и далвери в която са намесени лицата на прехода и партиите.  

Няколко думи към полицаите

Знам, че и сред вас има некорумпирани, чести и патриотично настроени българи, защото познавам и съм срещал такива. Знам, че ви заповядват и се подчинявате на дисциплина, което не позволява самостоятелни действия. За това ви моля само за една минута - Погледнете нашивката която носите на ръкава си. Вижте трибагреника, българския лъв на нея, които ви казват да сгазите, а като се прибере в къщи погледнете спящите си деца, съпругите, майките, приятелките си, братята и бащите си и си спомнете кои сте.  Срещу престъпника опитал да сгази и осакати ваши 3 ма колеги властта не е повдигнала обвинение. Той е човек на Цар Киро, а вие само полицаи.  Децата които пребивате по чужда заповед на улицата, бедния книжар изръкопляскал на флага тази вечер, те бяха  и във ваша защита. Спомнете си това, всеки път когато вдигнете палка срещу тях.  

image

Нещо интересно за финал – Сред документите намерени след пожарите в тайници в къщите на Цар Киро, има и голямо количество акции, включително и на банки, където се оказа, че той е крупен, ако не и основен акционер. Тъй като едва ли е станал крупен акционер от Дойче Банк, предполагам, че става дума за български финансови институции.   Лично аз не бих държал спестявания в банки чиито голям, а може би и главен акционер е лице известно с това, че се препитава от кражби.

Предаването на Бареков:  tv7.bg/news/966872.html


image

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ 






Гласувай:
54


Вълнообразно


1. strannica - За Варна
28.09.2011 02:29
"Кой си играе с огъня, Борисов?! Кой? Защо не покриха тази „гореща точка” точка меверейците? Трябваше ли ние да ходим да търсим жандармеристи по „Владислав Варненчик”, за да ги запознаем с оперативната обстановка, пардон?! Борисов, сдържаме се. Дори не можеш да си представиш колко сме пестеливи. Не знаем кой е в отпуск и кой е на работа в МВР, но видяхме безхаберие и безотговорност.
...
Ако и през следващите дни шефовете на полицията във Варна планират заградителните си мероприятия по този начин, кървищата са сигурни. Това да не е Катуница, Борисов, че да бъде обезпечен лесно периметърът? На излизане от ада, Борисов, видяхме идващ автомобил на ПАБ-Варна. Нищо не гореше, Борисов. Горяха очите на ромите, наплашени, но и гневни, въоръжени и чакащи нападение. И нито един полицай през двата часа, докато бяхме там. Нито един. Всичко се размина на магия и благодарение на няколко куражлии българи, „магьосници”. Какви ги плещи Калин Георгиев, Борисов? Какво може да овладее МВР? Какво овладя във Варна? Това са долнопробни лъжи. Нищо не овладя МВР във Варна – сблъсъците се разминават засега само заради убедените да проявят (до момента, в който пишем) законопослушание гневни роми. Калин Георгиев на кой свят се намира, Борисов?!"

Цялото: http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=19374&Itemid=1

цитирай
2. borsi - И като си помислим, че всичко може да ...
28.09.2011 04:02
И като си помислим, че всичко може да приключи точно за 2 часа. Само ако арестуват Кирил Рашков зрелищно и го осъдят по бързата процедура, но не! Те предпочитат да потопят страната в кръв, да пребиват 15 годишни момичета по улиците и да арестуват патриоти, но не и да посегнат на един техен кръвен брат рецидивист ....
цитирай
3. borsi - Осъдиха 90-годишни старци за това, че протестират
28.09.2011 04:04
http://novini.dir.bg/news.php?id=9571336 Няколко 90-годишни старци са били сред задържаните и осъдени за дребно хулиганство от Софийския районен съд (СРС). Възрастните мъже са участвали в понеделник в митинга в столицата, организиран заради безредиците в Катуница.
Днес СРС е разгледал 11 административно-наказателни производства, внесени по Указа за борба с дребното хулиганство, съобщиха от пресцентъра на съда.
За виновни са признати десет човека. Имената им не се съобщават, в списъка с глобите те са изписани с инициали.
Размерът на наложените санкции е между 100 и 500 лева. Двама от задържаните участници в митинга са непълнолетни и затова делото срещу тях е прекратено. К.И. (94-годишен) е наказан с обществено порицание.
Други трима старци - Б.К. (90 г.), М.Н. (93 г.) и Ч.Ч. (93 г.) пък са оправдани.

Какви глоби наложи СРС:

М.Д. - глоба 200 лева
П.М. - глоба 150 лева
В.И. - глоба 200 лева
Х.Т. - глоба 200 лева
Т.Д. - глоба 200 лева
И.К. - глоба 100 лева
Я.Н. - глоба 100 лева
Р.В. - глоба 100 лева
И.Н. - глоба 500 лева
Т.Л. - глоба 500 лева
цитирай
4. borsi - Етичен кодекс на служителите от министерството на вътрешните работи с полицейски правомощия
28.09.2011 04:06
http://www.mvr.bg/About_Us/Codex/default.htm
цитирай
5. borsi - 54 арестувани във Варна, между тях и репортер на Дарик
28.09.2011 04:09
Сред десетките арестувани тази вечер по време на протеста се оказа и Калин Руменов - репортер на Дарик-Варна. Калин Руменов беше арестуван в продължение на около 20 минути.Eто и неговият разказ:

Бях в района на Козирката, когато видях сблъсък на няколко души на около 20 метра от мен. Затичах се натам, за да видя какво става, размахвайки журналистическата си карта. Без да се усетя, бях повален с три удара на палка. Успях да кажа на двамата полицаи, които ме държаха, че съм журналист, и им показах документа си. „А, журналист, добре...”, каза единият и отслаби хватката си. Вече изправен, ги попитах за техните имена. Отговорът беше: „Щом питаш за имена...” и ми сложиха белезници.

http://www.moreto.net/novini.php?n=147906
цитирай
6. borsi - Арестуваха цигани с "коктейл Молотов"
28.09.2011 04:10
Във Варна са били задържани и трима роми. Те били спипани с 20 бутилки със запалителна течност тип “коктейли Молотов”. http://www.moreto.net/novini.php?n=147908
цитирай
7. borsi - Фотогалерия: Втори протест в София в подкрепа на Катуница
28.09.2011 05:40
http://www.dnevnik.bg/photos/2011/09/27/1164375_fotogaleriia_vtori_protest_v_sofiia_v_podkrepa_na/?pic=18#picture
цитирай
8. boristodorov56 - Това е от Фейсбук! Да подкрепим и...
28.09.2011 09:28
- Това е от Фейсбук! Да подкрепим исканията!


Списък с искания на българският народ на общодържавният протест от 1 октомври 2011!



1. Oставка на правителството в 7 дневен срок (до 7 октомври), заради неизпълнение на основни негови конституционни задължения, явна некадърност, очебийна обвързаност с криминалната престъпност и изпълнение на антибългарски проекти(Аец Белене, концесията за шистов газ, ГМО) .

В срок от един месец съставяне на Правителство на националното спасение под егидата на ЕС с участието на експерти и хора необвързани с политически партии, бившата ДС, комунистическата номенклатура, икономическите мафиотско-бандитски структори и преди всичко: Патриоти.



2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях.



3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев).



4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство.



5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.

Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров.



6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убиство.



7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическият чадър“ (прокуратура, данъчно, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков.



8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство.



9. Искаме оставки на Главния Прокурор на РБ за неадекватната му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.

Искаме нови хора в щялата съдебна и административна структора на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хомелиони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава.



10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация.



11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система.

Искаме нова Конституция на Република България!





ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
цитирай
9. hamstera - ПОСЛЕ КОИ СА ТИ Я А???
28.09.2011 10:02
Нещастници! Тия са за разстрел не циганите!
цитирай
10. lubomir33 - Браво продължавайте в същият дух
28.09.2011 10:47
Сега се води битката за България - да я бъде или не,за това какви ще сме и занапред - роби или ГОСПОДАРИ В СВОЯ ДОМ
цитирай
11. ivoel - Какво доживяхме! Да не можеш да вееш ...
28.09.2011 11:09
Какво доживяхме! Да не можеш да вееш българското знаме! Ми турското ли да нося?! Ромите нали също се считат за българи или носенето на трибагреника е обида към малцинствата? Това е противоконституционно. Мога да ги съдя в международния съд!
цитирай
12. carmen - като гледам глобите те са долу горе ...
28.09.2011 11:17
като гледам глобите те са долу горе като на циганина Рашков глобите по размер, а казваш че нямало равноправие, ц ц ц ц, не си прав
цитирай
13. feq - ВСЕКИ трябва да носи ЛИЧНА отгов...
28.09.2011 11:30
ВСЕКИ трябва да носи ЛИЧНА отговорност пред закона и да не се намесва етническа и религиозна принадлежност! ИСТИНАТА трябва да се чуе и да ОТСТОИ! Демокрацията го изисква, съвестта ни го изисква, децата ни го изискват...

ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СА БЪЛГАРИ.ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНИТЕ. Това са текстове от Конституцията на Република България...
цитирай
14. asthfghl - ...
28.09.2011 11:32
> Носещите националния български флаг са бити, арестувани, заплашвани от полицията да свалят и скрият веднага българското знаме.

А доказателства за това имаш ли? (Освен цитати от блогове)
цитирай
15. krizata - Катуница - символ на новото българско Пробуждане?:
28.09.2011 11:51
http://krizata.blog.bg/politika/2011/09/27/katunica-simvol-na-novoto-bylgarsko-probujdane.826481
цитирай
16. despinida - Мисля, че снежната топка се затъркаля вече по нанадолнището...
28.09.2011 13:03
ако властите в страната продължават да се държат неадекватно още няколко дена, очаквам преврат във властта...
цитирай
17. sparotok - !
28.09.2011 13:31
Станало е страшно!!!
цитирай
18. borsi - . . . В предаването на Бареков, също ...
28.09.2011 14:59
asthfghl написа:
...

В предаването на Бареков, също се говори за това. И все пак съм и от Варна ..........!
цитирай
19. borsi - По последни данни от пиипълметр...
28.09.2011 15:04
По последни данни от пиипълметричните агенции, в последните три дни, БТВ е загубила 27 % от гледаемостта си в праймтайма.
За два дни 17 рекламодатели са поискали да "преразгледат" рекламните си договори с БТВ медиа груп.
цитирай
20. borsi - Няма да си купя нито един продукт рекламиран по БТВ
28.09.2011 15:22
Няма да ползвам нито една услуга рекламирана при тях. Ще гледам да избягам компании ползващи ги за реклама.

След като за тази медия българския народ са пияници и лумпени, нека тогава Цар Киро им е клиент.

цитирай
21. borsi - Анкета в www.dnes.bg
28.09.2011 15:30
Кой е виновен за събитията в Катуница?

Бездействието на държавата, което продължава повече от десетилетие - 70%
Цар Киро и роднините му, които се държат като деребеи в селото - 15%
Протестиращите, които проявиха повече агресия от необходимото - 1%
Всички са виновни, затова държавата е на това дередже - 11%
Хубаво, че емигрирах навреме от тази държава - 3%

Общо гласували: 7035
цитирай
22. borsi - Цар Киро бил заграбил 80 декара о...
28.09.2011 15:57
Цар Киро бил заграбил 80 декара общинска земя?! И къде е била полицията, прокуратурата, държавата?

Връщала е на Цар Киро всички жалби срещу него, за да може той да си отмъщава.
цитирай
23. borsi - Операция Респект срещу протестиращите, стотици арестувани
28.09.2011 16:02
Жандармерия и полиция организира операция Респект срещу хилядите протестиращи заради смъртта в Катуница. Тълпата бе разбита с щитове пред храм Св. Петка, след което униформените подгониха хората.
цитирай
24. borsi - Изтриха от Фейсбук най-голямата ...
28.09.2011 16:19
Изтриха от Фейсбук най-голямата група с над 78 000 човека. "В подкрепа на арестуваните българи в сало Катуница!"
цитирай
25. borsi - Списък с искания на българският народ на общодържавният протест от 1 октомври 2011!
28.09.2011 16:26
1. Оставка на Правителството в седемдневен срок - до 7 октомври, заради неизпълнение на неговите основни конституционни задължения, явната некадърност, очебийната обвързаност с криминалната престъпност, чужди икономически интереси и обвързване с антибългарски проекти(АЕЦ Белене, концесията за шистов газ, ГМО).
В срок от един месец съставяне на Правителство на националното спасение под егидата на ЕС съставено от приемливи за цялото общество личности, които са експерти необвързани с досегашните политически партии, комунистическата номенклатура и тайни служби.
Насрочване на парламентарни избори за Велико народно събрание в срок до 6 м. след президентските от 23.Х.2 011 г..
2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях.

3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев).

4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство.

5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.

Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров.

6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убиство.

7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическият чадър“ (прокуратура, данъчно, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков.

8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство.

9. Искаме оставки на Главния Прокурор на Република България за неадекватната му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.

Искаме нови хора в цялата съдебна и административна структора на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хомелиони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава.

10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация.


11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система, което да се осъществи чрез Нова Конституция на България.
В нея да бъде регламентирана опростена процедура за провеждане на референдуми по въпроси касаещи национални интереси по искане на 5% от населението.



ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
цитирай
26. borsi - Олигарсите на дръвника
28.09.2011 16:41
........
цитирай
27. borsi - Искаме оставки на Главния Прокурор ...
28.09.2011 16:49
Искаме оставки на Главния Прокурор на Република България за неадекватната му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.
Този предател не само нищо не е направил срешу нито един престъпник за всичките тези години в които бе на поста си, но заповяда и арести и съд за всички патриоти по бързата процедура.
Същия той и колегите му от прокуратурата са връщали на Цар Киро всички жалби срещу него, за да може циганинът да си отмъщава! Незабавен съд и присъда за такива приятели на мафията!
цитирай
28. valena - Възмутително е да арестуват за п...
28.09.2011 16:57
Възмутително е да арестуват за притежание и развяване на българското знаме. Нали трябва да гледаме на него като на светиня... Как, щом се оказва, че е престъпно? И какво свято остава за хората в такава жалка държава? За истински престъпления няма арести, а за това...
цитирай
29. borsi - Около 100 транзакции от придобиване на акции от банки от рода на Цар Киро
28.09.2011 19:19
Освен това са били открити около 100 транзакции от придобиване на акции от банки от рода на Цар Киро...Попитан дали документите според него са истински той отговори: „Документите за придобиване на акции бяха истински..."
цитирай
30. didoda - Какво доживяхме! Да не можеш да вееш ...
28.09.2011 19:55
ivoel написа:
Какво доживяхме! Да не можеш да вееш българското знаме! Ми турското ли да нося?! Ромите нали също се считат за българи или носенето на трибагреника е обида към малцинствата? Това е противоконституционно. Мога да ги съдя в международния съд!

Не е ли по добре да вдигнем свастика след като не искат да се вее национално знаме .?
цитирай
31. napeto - bolka
28.09.2011 19:55
не знам защо фразата <гяури> се подминава... спряга се това за за сапуна. В чужбина съм, но всичко , което става в родината ме вълнува много. Горда съм с вас БЪЛГАРИ носещи знамето. И аз не мога да бъда с вас , но синовете ми- дааа. Това са първите капки роса , даващи живот на пробуждането.
цитирай
32. didoda - Нещастници! Тия са за разстрел не ...
28.09.2011 19:57
hamstera написа:
Нещастници! Тия са за разстрел не циганите!

Не те зная какъв си но май или си пиян ,или някой ти диктува какво да пишеш. Какво да защитавам циганите бе селяндур за да ни тъпчат ли ?
цитирай
33. didoda - Сега си пишем много но искам да вляза ...
28.09.2011 20:03
Сега си пишем много но искам да вляза след две седмици и да видя пресни изказвания.Всичко изведнъж ще изчезне и ще чакаме следващия ТРУП за да се направим на патриоти . Няма по добър момент от този ,сега трябва да не спираме ида се направи всичко необходимо за да не се повтарят грешките. Но едва ли ....
цитирай
34. canis - Отидох, видях и се отвратих. Оти...
28.09.2011 20:49
Отидох, видях и се отвратих.
Отидох, стоях 15 минути и като видях, че е пълно със скинари си тръгнах.
Виковете "България събуди се", кой знае защо ми напомниха за сър Осуалд Моузли....
"Britain awake"...
цитирай
35. asthfghl - 18.
28.09.2011 20:50
В предаването на Бареков се говорят много неща. Аз питам за доказателство.

Като си от Варна, сигурно си го видял това с очите си?
цитирай
36. borsi - ... Не пише ли ...
28.09.2011 21:37
asthfghl написа:
...

Не пише ли ...
цитирай
37. borsi - . . . Ако фашизъм е викането "...
28.09.2011 21:38
canis написа:
...
Ако фашизъм е викането "България събуди се" как да наречем виковете "Махате тия знамена" ... ? Иди кажи на някой американец вдигнал флага пред къщата си "фашист" ...
цитирай
38. borsi - Само разтреперани от страх управници могат да арестуват хора, защото написали нещо в интернет, да арестуват деца и 90-годишни старци, само национални предатели
28.09.2011 21:59
Мнение на мой колега - "Само разтреперани от страх управници могат да арестуват хора, защото написали нещо в интернет, да арестуват деца и 90-годишни старци, само национални предатели могат да арестуват хора, излезли на улицата, "въоръжени" единствено с националният флаг!"
цитирай
39. penchoan - Правителството показва с дейст...
28.09.2011 22:09
Правителството показва с действията си паника и нисък интелект. Иначе не може да се обясни подобно поведение три седмици преди изборите. Ако бяха малко по-умни, щяха да предприемат някакви показни действия срещу циганската престъпност и да дават празни обещания. Но мутрите това умеят - да размахват палки и не си дават сметка какво ги чака на изборите и след тях.
цитирай
40. borsi - Сериозни сблъсъци между роми и протестиращи в Благоевград. Чуват се изстрели
28.09.2011 22:39
Поредна вечер на протести в страната. Положението излезе от контрол в Благоевград, където се стигна до сериозни сблъсъци между роми и протестиращи. Подходите към ромската махала са отцепени от полицията.
По думите на кореспонденти на Нова телевизия се чуват и изстрели. Силите на реда са изтласкали ромите обратно в махалата, но положението още не е овладяно. http://www.novatv.bg/news/view/2011/09/28/21369/
цитирай
41. canis - Аз много ясно съм го написал. Не и...
28.09.2011 22:44
Аз много ясно съм го написал. Не искам да ме колят и не искам да плащам чужди сметки. Къде съм писал, че някой трябва да бъде избит, на сапун и прочее диващини??? Пък и как ще се съгласува това с влечението ми към дебелогъзите циганки?...:).
цитирай
42. canis - Шкембето люто като уасаби пор...
28.09.2011 23:16
Шкембето люто
като уасаби пори
моето дупе
цитирай
43. asthfghl - 37.
28.09.2011 23:25
Говориш несвързано. Какво пише и къде.
цитирай
44. nutzki - Още едно рвеме Паисий е казал- &q...
29.09.2011 07:09
Още едно рвеме Паисий е казал- " О неразумни юроде- поради что се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН?" та така и нашите политици- предават интересите на БЪЛГАРИТЕ заради своите лични такива.А...и още нещо се сетих да попитам- къде е сега големия патриот Волен?
цитирай
45. borsi - България влиза в учебниците по физика, като единствената държава, която се управлява от елементарни частици...
29.09.2011 15:29
България влиза в учебниците по физика, като единствената държава, която се управлява от елементарни частици...
цитирай
46. borsi - Изумен съм от политическата паплач ! Това са думи на член на ВМРО за протестиращите варненци !
29.09.2011 20:12
Милен Славов - http://www.facebook.com/profile.php?id=1458134222 - във Варна иска нов кмет ! - по повод протеста ...... за кое е прав? Че ругае или че е участвал като масовка в платеното мероприятие на една телевизия? Та ти самия написа нещо в тази връзка по-напред. Много сълзливо искат да се представят сега някои заблудени лумпени. А къде бяха преди месец, преди година или две? Преди 6 години аз съм участвал в организирането на протести срещу корупцията и беззаконието в Община Варна. Тогава някои новоизлюпени "патриоти" не бяха още "прогледнали". Трябва ли да загиват всеки път по 2 българчета за прогледнат някои лумпени? Едвам се събираха по 50-100 човека на протестно мероприятие.
Евала на Костадин Костадинов (ВМРО), че той и неговите съмишленици ни подкрепяха и твърдо излизаха с нас.
цитирай
47. borsi - И след като от ВМРО така плюят по варненци да им напомня нещо !
29.09.2011 20:27
Само ще питам, с кого бяха на последните парламентарни избори ВМРО?! Ами заедно с Ковачки, който е човек на ДПС! За това, бих помолил за това представителите на тази партия да си спомнят, че във Варна може да простим всичко, но не и когато някой ни плюе зад гърба и ни изменя като фурнаджийска лопата!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 5984331
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031