Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2012 13:47 - Българинът изтрещя
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 34369 Коментари: 30 Гласове:
43

Последна промяна: 08.06.2012 23:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Българинът изтрещя

Интересно, как може да възмутиш от момиче с разголена рокля, или липса на такава, но приемаш с "пълно разбиране" пъпчив дангалак с дамски чизми, пухче на задника и маникюр?

Възмущава се и кряка за приличие - при вида на някоя по-шантава абитуриентка (един път имат бал в живота си децата), а никой няма против - облеклото на Азис, голото му шкембе, обръснатите му бутове, гей паради с набучили метли в задника траверси и дръгливи мъжки индивиди по прашки и червило.

image

Липса на вкус ли? Кое от двете - Азис или момичето е по-безвкусно и грозно?

image 


Горката Настя! Ако Елза Парини се бе появила с твоя тоалет, в най-гледаното време на телевизията, всички щяха да му ръкопляскат ...

image

Интересно, как може да възмутиш от момиче с разголена рокля, или липса на такава, но приемаш с "пълно разбиране" пъпчив дангалак с дамски чизми, пухче на задника и маникюр?

image

image

Момичетата са "курви", "разпоретини" и зле облечени, според моралистите...
А това долу?

image

"Стилно облечени", девствени траверси? Как пък за тия някой не каза "курви" - не, че те няма да се зарадват на това :)))


image

Очаквам скоро, морална полиция съставена от лелки, гейове и сменящи резбата  чичковци да обикалят улиците, да удрят печати по бедрата на всяко момиче с къса пола и да гонят с пръчки тези които не са облечен според вкусовете им, или имат наглостта да се целува със същество от другия пол, неприлично.

image

По време на комунизма нямаше толкова "моралисти" колкото сега и слава богу!  

image

Радвам се, че Венера Милоска и Трите грации не са в България, а в Лувър.  Агитка муджахидини щеше да ги натроши с чукове, или най-малко да ги облече "прилично"...

image

Намирам за по-нормално някое момиче на 18 г. да се облече веднъж в живота си като кукла Барби - има бал, ако иска и с вестници ще се покрие....

image

... отколкото мъж да го направи... Кифла или тутманик е това горе на снимката?! 

image

Зле облечено момиче и "добре" облечено момче - според розовите талибани и климактричните лелки моралистки ... Чудя се кое е по-голям кич?! Да се правиш на брадясал  Робокоп и Тенекиеният човек с балончета, или веднъж в живота си да се облечеш така ако си момиче? 

image

Красота, стил и елегантност .... :))) Момичетата са "проститутки" и "кифли", ясно! А това какво е? 

image

Една снимка въртяна из нета от няколко години. Прекалоло със солариум момиче в розово. И ако това Барби облякло се веднъж в живота си така е кифла,  проститутка и какво ли не... що за дзер е това под нея?

image 


... What is this? Beauty?.... ↓↓↓

image

Предпочитам блондинката пред чудовището от горната снимка! Има много стилна рокля и татус, но все пак ... :)))

imageimage

След анатемосването на Мадона и Лейди Гага от изперкало попче, очаквам скоро и атака, подкрепена във Фейсбук, срещу чалга звездите, абитуриентските балове и неприличните дрехи...


image

.... докато я докараме до тук... Абитуриентски рокли в моралните норми - колеция 2018 г. ↓↓↓

image

Ако не си гей нямаш право на такава неприлична рокличка... ↓

image

image

Травестит отнесе титлата „Мистър България” 2012  ↓↓↓ Това чудо с перуката долу .......  Мартин Иванов - или по-известен като Мис Вероника, спечели мъжки конкурс. За неговите дрешки и вкус, нито гък!
 

image

След публикуването на тази снимка в списание "Elle" на 8 Май 1950 г., започва шеметната кариера на 15-годишната Бриджит Бардо. Горката Бриджит! В България днес, щяха да те обявят за "разпоретина" и "кифла"

image

Преди месеци, някаква грозновата буля се възмущаваше, че сервитьорките в "Хепи" били с къси поли, най-интересното бе, че след нея имаше цяла плеада мъжове кимащи и с разбиране, за които това също явно бе възмутително!

image

"Сексуално експлоатираните" и "неприлично облечените" момичета от варненската верига за бързо хранене

image

Пък аз и съпругата ми само сме яли там и се чудя къде са ни били очите, че не сме забелязали това "безсрамие" и "сексуална експлоатация"?! Дори на ум не ми е минавало да обсъждам нечия униформа, дължина на рокля, дори не бях обърнал внимание за дължината на полите в "Хепи", за толкова нормално имам всичко което днес вече е неприлично.

image

Преди 20 г. това почти никому нямаше да направи впечатление, но времената се променят. 

image

Розовият националсоциализъм е по-опасен и от комунизма, с глобите си за пушене, по-голяма от това да не спреш на зебра и да сгазиш дете и "заплахата" от  разголени  рокли, носени от ....... момичета.  

image

Мъжете почти изчезнаха в страната, но оставете поне момичетата на мира.  Нямам нищо против мъже с рокли и бикини - ако искат и перо от паун да си сложат и така да ходят по улицата, но позволете на момичетата също да ги носят, все пак са измислени за тях!

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ







Гласувай:
44



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tutankhamon661 - borsi
21.05.2012 14:09

Хайде де, колко пъти задавaм същия въпрос!
А те и паради правят. Не дай си Боже някой да им каже думичка. Дискриминация било! Нямам представа защо се приема за нормално да ни навират постоянно в лицето сексуалността си.
В същото време разголена жена било пошло и не знам си още какво.
"Изтрещя" е слаба дума. По-силна трябва.
цитирай
2. borsi - . . . Простотията е невероятна. П...
21.05.2012 14:27
tutankhamon661 написа:
...
Простотията е невероятна. Преди месеци махнаха скулптура от центъра на Варна, защото била гола (!!!), а гънките на това което я покрива от кръста надолу, не падали правилно...
цитирай
3. анонимен - Статийката май много притесни някой в Блог.бг :))))
21.05.2012 17:52
Статийката май много притесни някой в Блог.бг :)))) Виждам часа и на написване, виждам и броя посещения, но в 'Най-популярни блогове" има 2 с много по-малко посещения!
цитирай
4. tomcat2 - ужас...
21.05.2012 18:02
ужас...
цитирай
5. анонимен - На въпроса- това кифла ли е или ту...
21.05.2012 18:08
На въпроса- това кифла ли е или тутманик- отговора е "кроасан"( мъжка кифла)
цитирай
6. borsi - На въпроса- това кифла ли е или ту...
21.05.2012 18:09
анонимен написа:
На въпроса- това кифла ли е или тутманик- отговора е "кроасан"( мъжка кифла)

+++++++ :)))))))))
цитирай
7. borsi - Някой от вас забелязва ли, че във всички десетки публикации от поредните дни и дума на упрек няма срещи момчета?
21.05.2012 19:03
Някой от вас забелязва ли, че във всички десетки публикации из медиите, от поредните дни и дума на упрек няма срещи момчета. Според вас на какво се дължи това? Момченцата са примерни, винаги са в тон, облечени стилно, не цупят устнички като кокоше дупе и не се снимат с плюшени мечта, или просто са слабост на пишещите и от двата пола? ;)
цитирай
8. анонимен - ЧУДЕСЕН ПОСТИНГ
21.05.2012 19:49
Истински и сърдечни поздравления. Определение от бъдещето за хетеросексуален мъж - гей със сексуални отклонения... Това ли ще чакаме да ни се случи след като агресивната педерастия победи!? Било човешко и нормално, трябвало да проявяваме търпимост и разбиране, така било в Европа, толерантността била изпит за демокрация... АЙСИКТИР!!! Долните педали станаха 'модни' дори. И това ако не е подмяна на ценности - здраве му кажи. Тези, и онези защитници на помиярите, всички водени от 'хуманни' съображения просто са проводници на гибелта на обществото.
цитирай
9. анонимен - муспи
21.05.2012 20:08
Турското робство ще е единствения начин за излизане от ада.
цитирай
10. bigbro - Нормалните хора си харесват голите ...
21.05.2012 20:24
Нормалните хора си харесват голите момичета и не харесват азис. Тия които пишат по медиите /думата журналисти не е удачна/ харесват азис и не харесват момичета...
цитирай
11. romanticgirl25 - ne mi haresa postinga!
21.05.2012 20:34
Azis moje da e pederast, gei ili kuku no pee s vul6eben glas, protiv geiovete i trqvestitite sum, no sega6nite zavur6va6ti sa izkukali! iskat da razorqt semeistvata si, obli4at se brutalno zle;D davat lo6 primer na drgite deca...ujasno e da se oble4e6 na bala si kato prostitutka a posle i na snimkite sled 10 godini da te e sram da se vidi6 s priateli i suu4enici poneje 6te gledate snimi...Vsi4ko tova sum go sre6tala... posle se sramuvat da izleznat na ulicata....Nqma zna4enie...vseki si ima mnenie!
цитирай
12. balgarski7vinarki - taka se otklonjava-ot-klon-java vnimanieto ot problemite na bezrabotiza,otrovni hrani,elektronni scenarii
21.05.2012 21:20
Nito geiovete, nito bezdomnite ku4eta sa iniziatorite na nastroeniata.../nastro-enia=nastro-iki-N.B./...
Tova e 4ast ot strategiata- ja po- dobre naroda da se "zanimava" s tova, otkolkoto da psuva upravljavashtata sistema i da prechi po-osmisleno.
Gledaite, no i vijdaite.
цитирай
13. анонимен - Ну и пошли...
21.05.2012 22:04
Пидараски блядские!
цитирай
14. bale14 - Дойде пролетта
21.05.2012 22:20
и хората се поразгониха.
цитирай
15. kostadin - Всичките и женичките и гейчетата го ...
22.05.2012 00:12
Всичките и женичките и гейчетата го правят за да ни впечатлят.
Его и пак Его!

Срината ое бразователна система Не е луд който яде баницата...

От великото до смещното какво разстояние ни дели ?

И все пак, ако беше само това ...
цитирай
16. balkanec - Що се връзвате на телевизията??
22.05.2012 01:10
Кой харесва травестити и мангали като Азис, освен други мангали?

Нормалния българин обича хубавото, харесва красивите чалга певици и грам не му дреме с какви кретении и психарии се опитват да го обработват медии, които така и никой не гледа и не слуша :)
цитирай
17. анонимен - Доста прибързани обобщения!
22.05.2012 11:07
Извода, че българина е изтрещял защото харесва мъжки задници, а се присмива на голите момичета е силно манипулативно направен! До голяма степен вярвам, че хората които смятат посочените облекла за грозни, не понасят и афишираната педерастия. И обратното, най-вероятно в къщите на въпросните девойки цял живот е кънтяла чалга и Азис е идол ;) Естетическото чуство се изгражда цял живот и е натрупвано от древна Елада насам, ама трябва и да се чете!
Лично на мен розовото барби с правата коса ми харесва :)
цитирай
18. neptun2007 - Уф, не исках да съм "анонимен" :)
22.05.2012 11:23
"Интересно, как може да възмутиш от момиче с разголена рокля, или липса на такава, но приемаш с "пълно разбиране" пъпчив дангалак с дамски чизми, пухче на задника и маникюр?"

Теазта ми е, че този който не приема подбраните "тоалети" за случая, със сигурност не приема с "пълно разбиране" и пъпчивите дангалаци да си развяват сексуалността!
цитирай
19. borsi - Отвори кой да е коментар из мрежата, под коя да е малко по-провокативна снимка на абитуриенткаа
22.05.2012 11:24
.. и ще се убедиш, че въобще не е прибързано. И жени и мъже масово плюят момичетата, а в нито една публикация или коментар не се критикуват момчета (!!!) - в нито една, което ме навява на извода, че огромната част от мъжете в страната са не само мишки, ами и с някаква неясна ориентация щом изпитват злоба към младите момичета, по принцип.
цитирай
20. kass - e, чак пък изтрещял за такова нещо
22.05.2012 13:33
предполагам, че критикуващите смятат момичетата за нормални, средно интелигентни млади хора, завършващи училище, а не за хора с отклонения каквито са травеститите. Тук задължително ще уточня, че под "хора с отклонения" визирам онези които се представят за артисти чрез своята сексуална ориентация, а не хомосексуалистите, каквито е имало винаги, но не са парадирали с това... В този ред на мисли и всичко, което се доближава до подобно сценично и театрално парадиращо поведение чрез облекло и сексуалност на места или при поводи с друго значение е странно и неприемливо. Лично аз нямам навика да коментирам облеклото на другите, но донякъде не харесвам прекалената показност дори на баловете... нали затова е бал, а не маскарат :)))...
Поздрави!
цитирай
21. borsi - Шофьор на такси отвлече абитуриентка
27.05.2012 17:45
http://news.ibox.bg/news/id_956224370
цитирай
22. borsi - Простреляха 19 г. девойка в главата с въздушна пушка
27.05.2012 17:47
http://www.dnes.bg/crime/2012/05/27/prostreliaha-devoika-v-glavata-s-vyzdushna-pushka.159718

Коментарите под статията са показателни какъв педал и дебил е 90 % от българския мъжьььь...
цитирай
23. анонимен - Lan
27.05.2012 19:45
Аз страшно харесвам банските костюми, НО не мога да приема на официален обяд с кралицата например да се "барнеш" в такъв.
Много харесвам разголени и якосексуално облечени момичета (макар да съм жена), ама вечер по някой розов канал, а не на официално събитие каквото е балът. Официално вечерно облекло не върви с бикини - факт.
Момчетата с пухчетата в дупето, не ми харесват въобще, но всеки има правото да си се облича както си иска, а аз имам правото да не го харесвам. ПРАВОВА държава е това. Липсата на вкус е точно това - липса на вкус и е честно някой да ги осветли тези девойки, че дори и метресите, ако искат да са добре платени, се учат на вкус.
цитирай
24. анонимен - . . . . анонимен - Lan И какъв ти е в...
28.05.2012 14:09
анонимен написа:
.... анонимен - Lan
И какъв ти е вкуса? Значи според теб ако си травестит и педал имаш права, но ако си момиче нямаш вкус. Не е лъжа, че повечето български мъже вече са педали
цитирай
25. borsi - "Да се подиграваме с лекота на ...
28.05.2012 15:17
"Да се подиграваме с лекота на днешните абитуриенти, без да погледнем себе си по-внимателно, е много жалко."
цитирай
26. liliyanaandreeva - Тоталитаризмът и развратът се с...
28.05.2012 15:37
Тоталитаризмът и развратът се създават от една и съща централа на Тартюфите! Все таки и двете противоположни крайности са кич, плод на уродлив разум и извратен дух!
цитирай
27. анонимен - Азист
07.06.2012 12:31
http://www.youtube.com/watch?v=6tvyfh_dzTM&feature=player_embedded
... и тва е реклама ?!
мен ако питат е направо АНТИреклама
цитирай
28. patilan - Твърде елементарно и подвеждащо е
09.06.2012 10:30
да сравняваш момичета с гейове ?
Опитваш се да ни подведеш, като сравняваш едно малко гротеско събитие с едно много по-гротеско такова, и то при положение че двете са несравними. По този начин се опитваш да омаловажиш първото.
Това е като да твърдиш че няма нищо лошо в домашното насилие, и да се малтретират деца или жени, защото ...ама видиш ли как са ги избивали в концлагери през втората световна война !
С две думи, целият ти пост е не само подвеждащ , но и абсурден !

Проблемът в тои блог и в обществото ни, е че сме неспособни да разграничим красота от сексапил.

Ще се опитам набързо да ги опиша от позицията на мъж и чувствата които будят:

Женската красота е трудно описуемо чувство, което те кара да замлъкнеш, да забравиш къде се намираш. В главата ти става каша. Обзема те чувство на лекота и лека еуфория. Изведнъж излизат непривични (поне за мене) пориви, да рисуваш или да възпееш жената.

Сексапилът е чувство от което също настъпва каша в главата ти. Усещат се пориви в слабините, последвани от повишаващо се ниво на агресия. Иска ти се да я хванеш да разкъсаш дрехите и (когато пречат) и да ....... сещате се. С чиста съвест мога да продължа с доста напръв поглед неприлични излеяния. Със сигурност ще бъда цензуриран !!

Сега се запитайте какви чувства искате да будят дъщерите ви ?

Просто е нали ?
цитирай
29. анонимен - Здрасти! 100% съгласен с тебе!
09.06.2012 12:24
Според мен е време за парад на нормалните!
цитирай
30. alexanderherzdorf - С голямо отвращение понасям тези ...
10.06.2012 03:32
С голямо отвращение понасям тези гей-паради, тъй като те напрапват своята гледна точка по особено агресивен начин на всички останали, а когато някой не е съгласен с нея - веднага става хомофоб, фашага, хитлерист и го погват един милион фондации за защита на правата и прочие... А на разни моралисти, които претендират своя морал за върховен и се стремат да налагат някакви морални представи, мога само да им се изсмея. Особено на разни чичовци и лелки, които са си втълпили, че те са образецът на ценностна сисмета, комуто ние дължим всичко... Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 6019490
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930