Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2013 23:30 - Пеевски, Борисов, #ДАНСwithme и Луканов
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 6981 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 10.10.2013 01:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Пеевски, Борисов, #ДАНСwithme и Луканов

Навремето, запалените глави най-много да се сбият след 2-3 водки за някое момиче на "Аксаковска панорама" или дискотеката в Аврен, а сега се бият заради мъж - Пеевски и то в столицата! Извратено!

С шегата до тук, а сега сериозно. Бойко е наясно, че ще има огромен риск да го убият като Луканов слезе ли от общественото внимание (на прекалено много бизнеси е сложил насила ръка за да му се размине),  затова използва субсидията на партията си, в размер на 35 000 лв. на ден, да "надъхва"  #ГЕРБwithme. Слезе ли от сцената, от заглавията по ТВ, падне ли охраната му от НСО, всеки ден ще му е подарък и понеже го съзнава, съдиите от Конституционния съд които са от квотата на ГЕРБ - тоест, на негово подчинение, са гласували за Пеевски.

image

Няма друга логика защо
ГЕРБ да иска Пеевски в парламента (!), освен ако не иска да подържа затихващото обществено недоволство, след като дори по-наивните се усетиха, че ги водят за носа. Ако се извърши една ревизия на партийната каса сега,  на ГЕРБ и се проследят парите, ще се види, че една голяма част от тях са изчезнали... Изпарили са се, няма документи за тяхното изразходване, тъй като в бързината от ГЕРБ дори не са осигурили фактури за разходите и парите раздавани на ръка. Колкото до Пеевски, все ми е тая! Както съм казвал, истинските протести против него бяха първите няколко дни, всичко после е цирк.

image

Съдиите върнали Пеевски в парламента


Пеевски е създание на Доган, Станишев, Първанов, Бойко и е тяхна грижа. Дори не зная кои точно вестници са негови, по причина, че от години не си купувам такива. Но забелязвам, че във Варна, хората които в края на февруари и март защитаваха корумпирания Общински съвет със зъби и нокти, най-много реват "да се протестира" сега, нищо, че никой не ги е виждал нито на протестите за дупките във Варна, нито на тия за горивата, против Цар Киро, за Морската градина и в началото на февруарските  за тока, докато партията и вождът им бяха на власт. Както каза един колега преди няколко години, по повод борсовия срив на БФБ  "Га, ядохте кюфтета не ревахте?!... А сега ревете!"

* Андрей Луканов е 40-ият министър-председател на България и седмият, който е убит. По времето, когато е застрелян, вече е минал зенита на политическата си кариера. На 2 октомври 1996 г.   излиза пред дома си. Докато шофьорът изкарва колата, Луканов е застрелян с четири куршума. Застрелян е от упор с 9 мм. пистолет „Макаров”. Предполага се, че е отгатнал намеренията на убиеца и е побягнал към дома си. Вероятно е звънял по домофона, за да му отворят, и да потърси закрила в къщата, когато го настигат куршумите. Няколко години по-рано, подобно на Борисов и правителството на Андрей Луканов пада след истински масови протести в цялата страна, предизвикани от икономическата му политика и мизерията в която е хвърлена от кабинетът му по-голямата част от българския народ („Луканова зима“).

Котките враг номер 1 за властта във Варна!
Не-протестиращия прагматизъм


image

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ, ОПЦИИ, ОБЛИГАЦИИ




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 6004030
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930