Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2013 01:28 - Отвличането
Автор: borsi Категория: Политика   
Прочетен: 2585 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 03.12.2017 18:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отвличането

Ако дъщерята на Брендо не се намери от мощната ни полиция с нейните 60 000 служители, най-голяма като процент от населението в ЕС, с най-голям бюджет в Европа - това ще е ясен сигнал за всеки гангстер решил да забогатее чрез отвличания, да накара да замълчат, или да изтика от пазара съперници, че може да отвлече кое да е дете, на конкурент, политик, съдия, митничар, прокурор, олигарх и обикновен богаташ.

Достатъчно ще е да дебне край Италианският лицей в Горна баня или някое друго елитно училище – може и частно (деца на политици рядко има в частните – не са на аванта), да си побере жертва, да стовари един-два приклада по главите на охраната или родителите и да извърши деянието си безнаказано. Това не е първото отвлечено дете в страната, но е първото от тоя ранг и ако полицията не го намери, това ще означава, че ръцете на тия които биха отвличали са развързани, а вероятността да ги заловят е малка. Сега, освен общи приказки от страна на министъра, няма извършени кой знае какви действия по овладяване на ситуацията, освен тараша на няколко вили около София.

image

Структурите на МВР и ДАНС да се занимават с нещо повече от обичайното – да следят в Интернет кой пише против властта и да се занимава с политически поръчки.  Абстрахирам се от това, чие е детето. Това утре може да е някоя от дъщерите на така забогателите ни политици, вече  милионери и милиардери, но те си знаят. Недосегаеми няма!  Ето на и железния Бойко се гътна, точно дни преди Брендо да се яви в съда. Силно се надявам отвличането да е за откуп. Защото, ако хлапето е отвлечено за да накарат баща му да мълчи, то никога няма да го върнат, за да гарантират мълчанието на баща му, който от страх дали дъщеря му е жива или не ще мълчи, дори да не я види повече никога! Неизвестността какво става с детето му, ще е най-силния ключ който ще държи устата му затворена до неговата смърт. И точно тук, бездействието на властите ни, ни навява големи съмнения кой точно е поръчал отвличането.  

Брендо нямаше как да се занимава с това което правеше, без силни протекции на много-много високо ниво в България. Опитите на медиите да не говорят за това, а да хвърлят вината върху някакво отмъщение, италианска, колумбийска и друга мафия (ако бе така, Брендо отдавна щеше да е мъртъв), говори само, че някой горе – на власт в страната си умира от ужас Брендо да не проговори. Не съм религиозен, но се моля “Дано хлапето се намери!”  

image

image
 
FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ



Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 5986067
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031