Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 19:33 - Реформаторите и Боко в провинциална прегръдка
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 4004 Коментари: 6 Гласове:
23

Последна промяна: 01.10.2013 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

    Както читателите на блога ми знаят на последното заседание на Общинския съвет гр.Оряхово беше поискана оставката на Председателя на Общинския съвет поради груби нарушения в организацията и работата на съвета. Върху колегите общински съветници беше оказван невероятен натиск за да не бъде сменена удобната фигура. Човек би си помисли, че става въпрос за гербер. Да ама не… Г-н Николов беше в листата на съветници на СДС. Наистина интересно…докато „реформаторите” в София се кълнат, че нямат нищо общо с ММ-партията на Боко, в провинцията те откровено се прегръщат. Преди време имаше една политическа реклама – гласуваш за Боко, получаваш Костов, аз бих добавил „и обратното” J  Изключително популистка беше защитната реч на лицето-кмет. В нея в абсолютно нарушение на Правилника индивидът сипеше хули по мен, бившият му довереник Ивайло Вагенщайн и бившият кмет Христо Иванов. Нищо по същество – но и никаква забележка от пуделчето му. От същата тази реч стана ясно, че ние, кой знае защо само ние сме искали да пречим на кметчето да работи. Иначе Общинския съвет две години работил перфектно. Тогава защо беше сменен Вагенщайн? По този въпрос лицето-кмет гузно мълчи. А то е защото още му държи влага дърпането на ушите заради тоталната загуба на изборите през май.

   На сесията стана ясно още нещо – в община Оряхово „калинки” няма. Гарантирано от…Филанкишията. Била назначена комисия и към момента на питането ми /27.06.2013 г./ „не са констатирани случаи на назначени служители с постоянни трудови правоотношения сключени в разрез с нормите на КТ, ЗДСл. И новият КДА, по отношение на притежавана „образователна степен” и „професионален опит””. Поисках от лицето-кмет да ми предостави протоколът от работата на комисията за да видя кои точно служители са стигнали до тези заключения. Дали пък не се е получило така именно тези, за които има съмнения да са разследвали сами себе си? Като знам каква община на абсурдите сме, то нищо чудно да е така.

   По-долу публикувам откъс от несвързаната реч на видимо уплашеното кметче на община Оряхово. За съжаление така наречения председател на Общинския съвет не присъстваше в залата – стоеше отвън и нервно пушеше, зер кокала може пък да се изплъзне J. Явно въпреки безпрецедентния натиск над общинските съветници заинтересованите от статуквото господа не бяха сигурни в нищо. Поради тази причина, дори направиха всичко възможно да осигурят присъствието на госпожицата, която бързо напусна заседанието след важното гласуване „по здравословни причини”. Вероятно хормоналния дисбаланс и дългите самотни нощи водят до физиологични проблеми J

   Също така публикувам откъс от анализа на лицето-кмет на моята лична работа като съветник. Бих се притеснил ако я беше оценил положително и поради тази причина съм му изключително благодарен. Колкото до притесненията му от броя на гласуванията ми „сам срещу всички” съвсем скоро ще се види кой е бил прав. Също така се насладете и на несвързаните обяснения на същата особа за така наречената магистрала „Селановци”, изключително шумно рекламирана от същия този индивид. Когато обаче се оказа, че „пътищата като магистрали” не издържаха и два месеца кметчето по стар тиквенски обичаи хвърли вината на другите – АПИ и фирмата-изпълнител J (едно време народът казваше иронично – виновни са кишата, Гришата и международното положение и явно бившите членове на БКП и сегашни горди на ГЕРБ не са измислили нищо ново J) Горкото човече – то иска да работи ама все му пречат. За такива хора народът е казал – на крива ракета, космоса и пречи J В крайна сметка кмет ли имаме или ЛГ? Публикувам и изказването на г-н Христо Иванов, който директно обвини кметчето за провала на така наречения „воден цикъл” в община Оряхово, както и в откровена некомпетентност и ликвидиране на града ни. Приятно гледане.
image










Гласувай:
23



1. abc2013 - Г-н Петранов, ако това, което ви е ...
01.10.2013 20:15
Г-н Петранов, ако това, което ви е отговорил лицето кмет не отговаря на истината, какви са последствията? Тук вече той, определено, лъже!!!
цитирай
2. petranov - Много хора твърдят същото. Остава ...
01.10.2013 21:08
Много хора твърдят същото. Остава да сезираме органите, които могат да извършат проверка и ако открият нарушения да наложат съответните наказания.
цитирай
3. petranov - След като публикувах този постинг ...
01.10.2013 21:47
След като публикувах този постинг ми попадна клип на лицето-кмет, което доказва абсолютната му "политическа незрялост" по собствените му думи и абсолютно неадекватното му изкаване, което показва липсата на всякаква компетентност у този индивид. Клипът е последният от трите. Наистина жалко за града ни...
цитирай
4. vra4anin - Г-н Петранов, тя секретарката още и ...
01.10.2013 21:57
Г-н Петранов,тя секретарката още и маналата година защити магистърска степен по специалност "Свирки и близалки" и дори докторат по "Групови изпълнения" в Селановския свободен университет.Не сте прав да я атакувате!!!!!
цитирай
5. oryah - Прост и тъп помак!Срам. . . . . . срам. ...
01.10.2013 22:33
Прост и тъп помак!Срам......срам.......
цитирай
6. 4ukaistan4o - без заглавие
03.10.2013 08:35
Както и да се очаква, всичко е прилкючено леко и лежерно. До кога ще се въртят двама, трима съветници. Не си спомням да съм гласувал за мишка. А кметчето с боядисаната прическа става символ на града. Е, няма вече бюлетини. Сори, мен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5797848
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031