Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2021 08:55 - Свързване на точките: кой е истинският произход на глобалната смъртоносна пандемия COVID-19, Китай, Италия или САЩ? Какво ни донесоха биотехнологиите? КРАЙ
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2566 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.01.2021 09:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Свързване на точките: кой е истинският произход на глобалната смъртоносна пандемия COVID-19, Китай, Италия или САЩ? Какво ни донесоха биотехнологиите? 

От  VT редактори  - 5 януари 2021 г. 


image  


Тийнейджърите, изправени пред COVID-19 и EVALI, показват подобни симптоми

19 ноември 2020 г.

https://www.news-medical.net/news/20201119/Teenagers-facing-COVID-19-and-EVALI-show-s similar-symptoms.aspx

[Има много прилики между симптомите на EVALI и COVID-19, лабораторни резултати и рентгенологични находки. Честите симптоми включват висока температура, кашлица, гадене, коремна болка и диария . И двете състояния също показват двустранна непрозрачност на шлифовано стъкло при изображения на гърдите.

 

С пандемията на COVID-19 е лесно да пропуснете диагностиката на EVALI. Пациентите от серията случаи се появиха с висока температура, гадене и кашлица . Те имаха учестен пулс, учестено дишане и ниски нива на кислород в кръвта. Техните лабораторни резултати сочат към възпаление, което често се наблюдава при COVID-19, с по-висок брой на белите кръвни клетки (WBC) и повишено възпаление. Изображенията им на гърдите разкриват неспецифични непрозрачни стъкла . Докато всичко показваше инфекция с COVID-19, тестването им за SARS-CoV-2 се оказа отрицателно.

 

Доставчиците проучиха тийнейджърите и техните родители за всяка история на изпадане през последните 90 дни. Когато пациентите споделят информация за скорошно изпаряване, доставчиците могат да диагностицират EVALI и да ги лекуват успешно с кортикостероиди.]

 

Както е анализирано по-горе, vaping не трябва да причинява симптоми на COVID-19 и да уврежда белия дроб с непрозрачни стъкла.

 

Последното изброено по-горе проучване обаче даде два забележими аргумента:

 

(1) „тяхното тестване за SARS-CoV-2 е върнато отрицателно“

(2) „лекувайте ги успешно с кортикостероиди“

 

Моите доводи:

 

(1) Съществуват доказателства, които показват неуспешен тест или повтарящ се неуспешен тест на вируси COVID-19. В Китай има съобщения за няколко редки случая, които са били подложени на 5-10 теста с отрицателни резултати преди най-накрая да бъдат положителни. В краен случай пациентът е бил тестван 14 пъти преди потвърждаване:

 

研究 显示: 有 患者 共 进行14次 核酸 检测 , 最后 粪便 拭子 呈 阳性

(Проучване: пациент е направил общо 14 теста за нуклеинова киселина и накрая тампонът на изпражненията е положителен)

2020 年 03 月 04 日

http://k.sina.com.cn/article_5044281310_12ca99fde020017lnn.html

 

Гореспоменатите случаи, диагностицирани като EVALI, подложени ли са на достатъчно тестове за COVID-19? Ефективни ли бяха тестовете?

 

(2) Кортикостероидите също могат да бъдат лечение на COVID-19:

 

Установено е, че често срещаният стероид намалява смъртните случаи при най-болните пациенти с COVID-19

16 юни 2020 г.,

https://news.yahoo.com/common-steroid-found-reduce-deaths-150158637.html

[Общо стероидно лекарство, което се използва от десетилетия за лечение на състояния от височинна болест до възпаление на очите, е доказано, че намалява смъртността с една трета при най-болните пациенти в болницата с COVID-19, казват британски учени.

 

Това е първият път, казват изследователите, че е доказано, че едно лекарство има ефект върху смъртността от вируса, който е убил повече от 110 000 души в САЩ]

 

Кортикостероидите могат да се използват при лечение на COVID-19, показват нови проучвания

2 септември 2020 г.

https://www.npr.org/2020/09/02/908874072/corticosteroids-can-be-used-in-covid-19-treatment-new-studies-show

[Нови проучвания категорично подкрепят използването на кортикостероиди за лечение на COVID-19. Тези лекарства са евтини и широко достъпни. Ранните противоречия относно тяхната ефективност вече могат да бъдат решени.

 

Три нови проучвания категорично подкрепят използването на евтини и широко достъпни лекарства за лечение на хора, тежко болни от COVID-19. Лекарствата са клас стероиди и те се оказват най-ефективното лечение, установено до момента.]

 

Какво представляват кортикостероидите и защо те са ефективни в борбата с тежкия COVID-19?

8 СЕПТЕМВРИ 2020 г.

https://medicalxpress.com/news/2020-09-corticosteroids-effective-severe-covid-.html

[Световната здравна организация вече предложи това потвърждение. Той публикува анализ, показващ, че преживяемостта на тежко болните пациенти с COVID-19 се е подобрила, когато са били лекувани с дексаметазон и други кортикостероиди.

 

Проучването на СЗО обединява данни от седем различни проучвания, които оценяват ефективността на тези лекарства, като се разглеждат резултатите от 1 703 пациенти с тежък COVID-19. Лекуваните с един от трите кортикостероиди - хидрокортизон, дексаметазон или метилпреднизолон - са имали риск от смърт след 28 дни от 32%. За тези, които получават обичайни грижи или плацебо, рискът е бил 40%.]

 

Кортикостероидите трябва да бъдат първа линия на лечение при тежък COVID-19, казва СЗО

12 септември 2020 г.

https://www.verywellhealth.com/who-recommends-corticosteroids-severe-covid-19-5077300

[Световната здравна организация сега препоръчва предимно кортикостероиди (особено дексаметазон) като първия курс на лечение за пациенти с тежък COVID-19.

 

Кортикостероидите не са лек и приемането на лекарствата, ако нямате тежка инфекция с COVID-19, може да бъде вредно.]

 

Разбирам, че това сравнение между EVALI и COVID-19 и хипотезата ще бъдат обвинявани или осъждани като „теория на конспирацията“, но е достатъчно просто, за да се докаже, че е правилно или грешно: тествайте кръвните проби или нещо, останало от пациентите, диагностицирани като вейпинг / Болест EVALI.

 

И това последно проучване със сигурност е достъпило една крачка по-близо до моята научно хипотетична прототипна епидемия COVID-19 в началото на юли 2019 г. в САЩ, прикрита като загадъчна епидемия от вейпинг / EVALI:

 

Новият вариант на коронавирус може да е в САЩ от октомври

1 януари 2021 г.

https://www.yahoo.com/news/now-coronavirus-variant-may-us-070003542.html

 

  1. Ключово доказателство, втора част: подсилени вируси COVID-19 бяха научно вмъкнати с гените на най-заразния и смъртоносен грип от 1918 г., които бяха пресъздадени и притежавани само от САЩ!

 

По-голямата част от човешкото общество има неразбираем въпрос: започвайки от биоатаката срещу Китай, защо вирусите COVID-19 са толкова заразни и се разпространяват 1000 пъти по-бързо от ТОРС?

 

Правилният отговор е: защото те са били вмъкнати с гените на най-заразния и смъртоносен грип от 1918 г.!

 

Научно, ако вирусите са били вмъкнати само с гените на вирусите на ТОРС или гените на сезонните грипни вируси в САЩ, те биха се разпространили толкова бързо, колкото ТОРС или грип, въпреки че са по-смъртоносни от ТОРС или грип поради вмъкването на гените на вируси ХИВ и Ебола.

 

С изключение на грипа от 1918 г. и COVID-19, може ли някой учен да се сети за друг вирус, който да е толкова смъртоносен и да се разпространява толкова бързо? Със сигурност няма.

 

И така, това е най-важното доказателство / хипотеза, че вирусите на COVID-19 са лабораторни / изкуствени в САЩ и САЩ са единственият произход на тази смъртоносна пандемия в целия свят , тъй като само САЩ притежават най-заразния и смъртоносен грип от 1918 г. вируси и техните гени.

 

Някои учени все още ще го обвиняват като „теория на конспирацията“, тъй като досега във вирусите COVID-19 не са открити гени на грипните вируси от 1918 г., но въпросът е:

 

Ако нямате вируса, неговите гени или генни последователности, можете ли да ги откриете? Ако гените са били така генетично конструирани или редактирани, че са неоткриваеми, можете ли да ги откриете?

 

Отново, като най-смъртоносен вирус, проектиран и планиран за смъртоносна пандемия в световен мащаб, може ли смъртоносните гени, които се вкарват, да бъдат толкова лесно открити?

 

Дори самият вирус COVID-19 не може да бъде открит чрез нормално вирусно тестване, но изисква специални тестови комплекти , как би могъл толкова лесно да бъде открит смъртоносните гени, вмъкнати във вирусите COVID-19?

 

Ако просто го разглеждате като въпрос на „виждането е вяра“, тогава то не съществува. Но науката е доказала това тя СЪЩЕСТВУВА , както е научно доказано в точка 15 по-горе.

 

Както научно играта с химерни / рекомбинантни коронавируси в лаборатории от американски учени разтревожи отговорни и добри учени, така беше и с отдиха на най-опасните грипни вируси от 1918 г. И фактът показа, че тези отговорни и добри учени определено са прави.

 

Учените пресъздават смъртоносен испански грип

06 октомври 2005 г.

https://www.abc.net.au/news/2005-10-06/scientists-recreate-deadly-spanish-flu/2118740

[Американски учени, възкресили вируса на испанския грип от 1918 г., който уби около 50 милиона души, казват, че започват да разбират защо той е причинил такава смъртоносна пандемия]

 

Страховете от сигурността след пресъздаването на грипния вирус, убил 50 милиона

06 октомври 2005 г.

https://www.theguardian.com/society/2005/oct/06/health.medicineandhealth3

[Учените са пресъздали вируса на испанския грип от 1918 г., един от най-смъртоносните изобщо изобщо, по тревога на много изследователи, които се страхуват, че представлява сериозен риск за сигурността .

 

Неразкрити количества вирус се съхраняват в правителствена лаборатория с висока степен на сигурност в Атланта, Джорджия, след деветгодишни усилия за възстановяване на агента, който за рекордно кратко време погълна света и отне живота на около 50 милиона души.

 

Генетичната последователност също се предоставя на учените онлайн, ход, от който някои се страхуват, добавя допълнителен риск от създаването на вируса в други лаборатории.]

 

Учени: испанският грип от 1918 г. е бил птичи грип

9 ноември 2005 г.

https://www.foxnews.com/story/scientists-1918-killer-spanish-flu-was-a-bird-flu

[Учените, пресъздали испанския грип от 1918 г., казват, че убиецът на вируса първоначално е бил птичи грип, който се е научил да заразява хората. Тревожно те откриват, че днешният птичи грип H5N1 започва да учи същите трикове.

 

Възкресеният вирус сега живее в хранилище на високо ниво в CDC . Но не това притеснява служителите в общественото здравеопазване.

 

Решението за пресъздаване на жив вирус от 1918 г. е взето само след консултация с няколко консултативни органи, казаха Гербердинг и Фаучи .]

 

Учените пресъздават смъртоносен испански грип

13 юни 2014 г.

https://au.news.yahoo.com/scientists-recreate-deadly-spanish-flu-24235189.html ]

[Има опасения, че възкресението на испанския грип, който уби 50 милиона души в началото на миналия век, би могло да бъде използвано от био-терористите за причиняване на глобална пандемия .

 

Американски учени се надяват изследването на вируса да помогне за разработването на лечения за нови вируси.

 

Но австралийски експерт предупреждава, че рисковете надвишават потенциалните ползи .]

 

Американски учени противоречиво пресъздават смъртоносния вирус на испанския грип

11 юни 2014 г.

https://www.independent.co.uk/news/science/american-scientists-controversially-recreate-deadly-spanish-flu-virus-9529707.html

[Учените казаха, че изследването включва заразяване на лабораторни порове с близки копия на вируса от 1918 г.]

 

Учените осъждат „лудото, опасно“ създаване на смъртоносен въздушен грипен вирус

11 юни 2014 г.

https://www.theguardian.com/science/2014/jun/11/crazy-dangerous-creation-deadly-airborne-flu-virus

[Учените са създали животозастрашаващ вирус, който много прилича на щама на испанския грип от 1918 г., който уби около 50 милиона души в експеримент, означен като „ луд “ от опонентите.

 

Най-смъртоносният грип: пълната история за откриването и реконструкцията на пандемичния вирус от 1918 г.

17 декември 2019 г.

https://www.cdc.gov/flu/pandemic-resources/reconstruction-1918-virus.html

 

Учените възобновяват усилията за създаване на смъртоносен грипен вирус с благословията на правителството на САЩ

4 март 2019 г.

https://www.forbes.com/sites/stevensalzberg/2019/03/04/scientists-restart-research-on-creating-deadly-bird-flu-with-nihs-blessing/

[Не е изненадващо, че много учени яростно се противопоставят на това . В средата на 2014 г. група от тях сформира Кембриджската работна група и излезе с изявление, в което предупреждава за опасностите от това изследване . Изявлението е подписано от стотици учени на практика във всеки голям американски и европейски университет.

 

В отговор на тези и други опасения, през октомври 2014 г. американското правителство призова за „пауза“ в това опасно изследване . Директорът на NIH Франсис Колинс заяви, че неговата агенция ще проучи рисковете и ползите, преди да продължи напред.

 

Е, четири години по-късно рисковете и ползите не са се променили, но NIH (тихо) току-що позволи изследването да започне отново, както научихме миналата седмица в ексклузивния доклад на Джоселин Кайзер от Science.

 

За онези, които може да не знаят, пандемията от грип от 1918 г., която убива между 50 и 100 милиона души по целия свят (3% от цялото население на света по това време), е причинена от щам на птичия грип, който е скочил в хората. Грипът от 1918 г. е толкова смъртоносен, че „убива повече американски войници и моряци по време на Първата световна война, отколкото вражеските оръжия.“]

 

Нашето собствено правителство финансира спокойно изследването на птичия грип, което може в крайна сметка да ни убие всички

8 март 2019 г.

https://www.theorganicprepper.com/bird-flu-research/

[Още през 2014 г., поради опасения за безопасността, правителството спря опасни изследвания, които биха могли да направят вируса на птичия грип по-лесен за предаване на хората .

 

Това беше мъдро решение, но за съжаление, краткотрайно.

 

През февруари сп. Science разкри тревожно откритие: Миналата година правителствена комисия за преглед на правителството на САЩ реши да позволи изследването да се възобнови. Те всъщност искат учените да разберат как да направят по-вероятно птичият грип да убие всички нас и нещо повече, те не ни казват защо.

 

Искат ли пандемия? Защото по този начин получавате пандемия . Всеки, който е чел книга като The Stand, знае, че по този начин получавате пандемия.

 

Липсата на информация за решението и как то е било постигнато предизвика възмущение от много учени .

 

Те се противопоставят на изследването, защото казват, че то може да създаде мутантни вируси, които биха могли да причинят смъртоносна пандемия, ако бъдат разгърнати от лабораторни произшествия или тероризъм.

 

Още през 2012 г. Ебрайт заяви пред Scientific American, че смъртоносният вирус може да представлява значителна заплаха за хората :

 

„Основните рискове са случайно освобождаване чрез случайно заразяване на лабораторен работник, който след това заразява други - за което има много прецеденти - и умишлено освобождаване от обезпокоен или недоволен лабораторен работник, за което пощата от антракс в САЩ от 2001 г. е прецедент. Биотероризмът и биологичната война също са рискове. "

 

Те се опитват да превърнат птичия грип в човешки грип.

 

Това изследване има потенциал да причини милиони смъртни случаи.

 

Още през 2013 г. Лизи Бенет предупреди за рисковете от тези експерименти в статията Създаване на чудовище: Ще доведе ли изследването на птичия грип до смъртоносна пандемия?

 

Има ли възможна заплаха, за която не ни се говори? Може би е отминало време да започнем да се подготвяме за пандемия, тъй като тя вероятно е природна или създадена от човека .]

 

……….

 

Известно е, че американски учени и дори американското правителство с ентусиазъм създават опасни и смъртоносни вируси в биохимични лаборатории под предлог за борба с биотерризма или за по-добро разбиране, за готовност или за биозащита.

 

И също така е добре известно, че тези лаборатории по биохимични изследвания понякога неволно изпускат опасните и смъртоносни вируси.

 

Мистериозен въпрос, който все още не е обяснен задоволително, е защо военната биохимична лаборатория Fort Detrick беше затворена само месеци преди избухването на COVID-19 в Китай? Но всъщност той беше затворен точно след избухването на така наречената епидемия от vaping / EVALI в САЩ !

 

Военна лаборатория, която борави с ебола и други опасни патогени, е спряна след неуспешна проверка на CDC

7 август 2019 г.

https://www.foxnews.com/health/military-lab-ebola-suspended-failing-cdc-inspection

[Военна лаборатория в Мериленд, използвана за изследване на биологичната отбрана, в която се помещават едни от най -опасните патогени в света , беше наредена да прекрати изследванията миналия месец, след като не беше извършила проверка.]

 

Смъртоносната лаборатория на военните се затваря поради небрежна работа, течаща техника

06.06.19 12

https://gizmodo.com/militarys-deadly-germ-lab-shut-down-due-to-sloppy-work-1836999279

 

Констатациите от проверката на CDC разкриват повече за спирането на изследванията на Fort Detrick

24 ноември 2019

https://www.military.com/daily-news/2019/11/24/cdc-inspection-findings-reveal-more-about-fort-detrick-research-suspension.html

[CDC инспектира USAMRIID през юни, като част от стандартните разпоредби, които включват планирани и непланирани посещения, според предишни отчети на News-Post. CDC изпрати тревожно писмо на 12 юли , последвано от писмо за прекратяване и отказ от 15 юли.

 

Малко след това регистрацията на USAMRIID във Федералната програма за избор на агенти, която регулира избрани агенти и токсини, като ебола или бактериите, причиняващи чумата , е спряна. По това време USAMRIID провеждаше работа с ебола и агентите, за които е известно, че причиняват туларемия, чумата и венецуелския конски енцефалит.]

 

Лабораторията на армейските зародиши, затворена от CDC през 2019 г., имаше няколко „сериозни“ нарушения на протокола през тази година

23 януари 2020 г.

https://wjla.com/news/local/cdc-shut-down-army-germ-lab-health-concerns

[Самата лаборатория съобщи, че заповедта за спиране се дължи на текущи инфраструктурни проблеми с обеззаразяване на отпадъчни води и CDC отказа да посочи причината за спирането поради опасения за националната сигурност.]

 

CDC Botched боравене със смъртоносен грипен вирус

11 юли 2014 г.

https://www.sciachingamerican.com/article/cdc-botched-handling-of-deadly-flu-virus/

[Превозът на грипния вирус беше третата скорошна грешка от правителствена лаборатория при боравене с опасни патогени . Миналия месец лаборатория на CDC подготви проби от антракс, но не успя да дезактивира бактерията. И преди 10 дни шест флакона едра шарка, може би най-опасният известен вирус, бяха открити в кутия в необезопасено складово помещение в кампуса на Националния институт по здравеопазване (NIH) в Бетесда, Мичиган.]

 

СМЪРТНО ПАТОГЕНИ ПОВТОРЕНО РАЗПРОСТРАНЕНИ ОТ ЛАБОРИТЕ НА САЩ ДА НЕОСИГУРЯВАТ САЙТОВЕ

23 септември 2016 г.

https://publicintegrity.org/national-security/deadly-pathogens-repeatedly-dispatched-by-us-labs-to-unsecure-sites/

[Публични, академични и частни лаборатории, които работят със смъртоносни заболявания, погрешно са прехвърлили силно заразни вируси и бактерии на незащитени места през последните 13 години , честота повече от два пъти повече от длъжностните лица, които контролират подобна работа, преди това казаха своите данни показан]

 

CDC пази в тайна своите злополуки със смъртоносни микроби

4 януари 2017 г.

https://www.usatoday.com/story/news/2017/01/04/cdc-secret-lab-incidents-select-agents/95972126/

[CDC пази в тайна голяма част от информацията за десетки скорошни инциденти, включващи някои от най -опасните бактерии и вируси в света

 

CDC затъмнява много подробности, включително видовете вируси и бактерии, участващи в злополуките и често пълните описания на случилото се

 

Разследването на USA TODAY „Biolabs in Your Backyard“ разкри стотици инциденти за безопасност в публични и частни изследователски съоръжения в цялата страна и подчерта колко много университетски, правителствени и частни лаборатории са се борили, за да пазят в тайна архивите за инциденти и регулаторни санкции. Разследването в САЩ ДНЕС разкри също, че над 100 лаборатории, работещи с потенциални патогени на биотеррора, са били изправени пред тайни федерални санкции за нарушения на безопасността, но регулаторите им позволяват да продължат да експериментират, докато не са се инспектирали, понякога в продължение на години.

 

USA TODAY също разкри подробности за операциите и досиетата за безопасност на повече от 200 лаборатории с висока степен на задържане в цялата страна, съоръжения, чиято самоличност е избягала дори от правителствената служба за отчетност.]

 

Сега прототипните вируси COVID-19 и убийствените вируси COVID-19 неволно ли са изтекли от лаборатория в САЩ?

 

Изглежда не. Както беше анализирано и хипотезирано по-горе, леките прототипи на вируси бяха умишлено пуснати известно време в края на юни 2019 г., за да могат американците да придобият „стаден имунитет“, за да се подготвят напълно за евентуална „реакция“ от подсилените вируси месеци по-късно.

 

Леките прототипи на вируси COVID-19 са били донесени в Европа от американци или европейци са ги върнали от САЩ. Ето защо по-късно Италия откри вирусите на COVID-19 още през септември 2019 г.

 

И беше почти същата ситуация с двупосочна инфекция с леките прототипи COVID-19 вируси в Китай. Ето защо няколко проучвания твърдят, че по-късно вирусите на COVID-19 са били открити в Китай през август / ноември 2019 г. преди смъртоносната епидемия в началото на януари 2020 г.

 

Коронавирусът циркулира в Европа и Китай месеци преди служителите да идентифицират огнището в Ухан, показват проучвания

23 декември 2020 г.

https://www.yahoo.com/news/coronavirus-circulating-europe-china-months-205102397.html

[Нарастващият брой доказателства сега предполага, че е циркулирал месеци преди първите случаи (31 декември 2019 г.) да привлекат глобалното внимание в Ухан, Китай.

 

Изследвания от Китай показват, че хората се разболяват в Ухан през ноември и началото на декември : Един анализ, базиран на сателитни снимки на болници в Ухан и онлайн търсене на симптоми на COVID-19 в района, предполага, че вирусът може да е започнал да циркулира там още късно лятото.

 

Според SCMP, китайски медицински експерти определиха 60 случая на коронавируси от ноември и декември, като повторно анализираха проби, взети от пациенти, наблюдавани през това време.

 

В друго проучване изследователи от Харвардския университет са използвали сателитни изображения на Ухан за измерване на трафика към шест градски болници. Те видяха възход, започнал през август 2019 г. , който достигна своя връх шест месеца по-късно. Тази хронология съвпадна с увеличаването на онлайн трафика за търсене на термини като „диария“ и „кашлица“, установиха авторите на изследването.]

 

Ами ако COVID всъщност пристигне в САЩ далеч по-рано, отколкото смятаме в момента?

22 декември 2020 г.

https://www.yahoo.com/news/covid-actually-arrived-us-far-154225895.html

[С ваксините, които сега се разпространяват в цялата страна, повече от 18 милиона случая и близо 320 000 смъртни случая по-късно, Торнбург заяви, че се надява откритията на нейния екип да подтикнат други изследователи да анализират повторно своите образци, за да продължат да съставят график, който да продължи да прекроява цялата национално разбиране за развитието на пандемията.

 

"Това е едно парче в пъзела", каза Торнбург. „Надявам се, че други учени, ако имат неща във фризера си, могат да ги разгледат и имат различни начини да го разгледат , надявам се, че могат да влязат във фризерите си и да разгледат проби, за да видят дали имат други части от пъзела, които може по някакъв начин да попълни картината. "]

 

  1. Защо прототипът COVID-19 вируси циркулира в САЩ от началото на юли 2019 г. до края на февруари 2020 г. и може би мълчаливо се разпространява в Европа от септември 2019 г. толкова по-малко инфекциозни и смъртоносни от вирусите убийци?

 

Първата причина е, че те не са били включени с гените на най-смъртоносните грипни вируси от 1918 г., но биха могли да бъдат гените на сезонния грип, тъй като те са били дори много по-малко инфекциозни и смъртоносни от епидемията на ТОРС в Китай през 2003 г.

 

Втората причина е, че гените на вирусите на ХИВ и Ебола са много отслабени по заразност чрез генно инженерство или редактиране.

 

Тъй като това беше свръхсекретен план и притиснат за времето преди глобалното освобождаване, участващите американски учени и служители може би не са провели тест, за да се уверят, че американците, заразени от леките прототипи вируси, имат антитела, силни и достатъчно дълги, за да се борят с подсилени вируси в рамките на или имунитет период.

 

Но иронията е: тъй като антителата, индуцирани от убийствените вируси COVID-19, са краткотрайни за 2, 3, 4, 5 или 6 месеца, как могат антителата, предизвикани от прототипа COVID-19 вируси, да продължат по-дълго ? Също така, как могат антителата на отслабения вирус да имат способността да се борят с неговата много подсилена версия?

 

Ето защо, макар да са получили „избелване“ от лекия прототип на вируси COVID-19, американците са били толкова силно засегнати от подсилените вируси COVID-19 7 месеца по-късно, с 334 836 смъртни случая и 19 301 543 потвърдени случая до началото на 28 декември 2020 г.

 

Антителата срещу COVID-19 могат да избледнеят само за 2 месеца, се казва в изследването

24 юни 2020 г.

https://abcnews.go.com/Health/covid-19-antibodies-fade-months-study/story?id=71406787

 

Антителата срещу COVID-19 могат да изчезнат след 2-3 месеца

22 юни 2020 г.

https://www.webmd.com/lung/news/20200622/covid-19-antibodies-can-disappear-after-2-3-months

 

Проучванията показват, че антителата срещу COVID-19 продължават най-малко 3 месеца

12 октомври 2020 г.

https://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2020/10/covid-19-antibodies-persist-least-3-months-studies-show

 

Проучване: Антителата срещу COVID-19 могат да продължат 4 месеца

3 септември 2020 г.

https://www.webmd.com/lung/news/20200902/study-suggests-covid-19-antibodies-may-last-4-months

 

Антителата срещу COVID-19 могат да продължат 6 месеца или повече: проучване

06 ноември 2020 г.

https://nypost.com/2020/11/06/coronavirus-antibodies-could-last-6-months-or-more-study/

 

Антителата намаляват с времето след появата на симптома на COVID-19

2 октомври 2020 г.

https://www.drugs.com/news/antibodies-decrease-time-after-covid-19-symptom-onset-93154.html

 

Антителата срещу COVID-19 забелязват спад в месеци след инфекцията: проучване

27.10.20г

https://thehill.com/homenews/news/522921-covid-19-antibodies-see-drop-in-months-following-infection-study

 

  1. Ключови доказателства, трета част: САЩ се подготвят за био нападение или пандемия в продължение на най-малко 12 години, а през последните години се подготвят изцяло за синтетична / лабораторна / изкуствена био атака, която накрая изглежда „брат“ на глобалната смъртоносна пандемия COVID-19.

 

Фактите показват, че САЩ се подготвят за биоатака или биотероризъм или биозащита или пандемия от около 12 години, а освен това през последните години те се подготвят изцяло за синтетичен биотероризъм или просто за атака от лабораторна / изкуствена епидемия / причиняващи пандемия патогени или вируси. По-долу са някои от доказателствата:

 

План за готовност за биотероризъм: Шаблон за здравни заведения

13.4.999

https://emergency.cdc.gov/bioterrorism/pdf/13apr99apic-cdcbioterrorism.pdf

 

Тъмна зима. Резюме на упражнението

Юни 2001 г.

http://www.upmc-biosecurity.org/website/events/2001_darkwinter/summary.html

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/events-archive/2001_dark-winter/about.html

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/events-archive/2001_dark-winter/Dark%20Winter%20Script.pdf

 

„Операция„ Тъмна зима “на Пентагона: юни 2001 г. Упражненията за биотеррор предвещават атаки от 11 септември и антракс

https://www.globalresearch.ca/the-pentagons-operation-dark-winter-june-2001-bioterror-exercise-foreshadowed-911-and-anthrax-attacks/5407575

 

Ученията за биотеррор показват необходимост от преразглеждане на плановете за готовност за извънредни ситуации

1 юни 2002 г.

https://www.reliasmedia.com/articles/119804-bioterror-drills-show-need-to-revise-emergency-preparedness-plans

 

Болниците се подготвят за страх от биотероризъм

10 юли 2002 г.

https://news.stanford.edu/news/2002/july10/bioterror_drill.html

 

Градове, готови с фиктивни тренировки за биотеррор

1 януари 2003 г.

https://www.ph.ucla.edu/epi/bioter/mockbioterrordrills.html

 

Терористични тренировки в ход в Сиатъл

13 МАЙ 2003 г.

https://www.cbsnews.com/news/terrorism-drills-underway-in-seattle/

 

Спиране на биотероризма преди да започне

САЩ трябва да поемат пътя за насърчаване на глобалната биосигурност

8 януари 2004 г.

https://yaleglobal.yale.edu/content/stopping-bioterrorism-it-starts

 

Тридневна тренировка за бедствия в целия град ще симулира атака на биотероризъм

20 май 2013 г.

https://www.oregonlive.com/portland/2013/05/three_day_metro-wide_disaster.html

 

Биотероризмът - заплаха за сигурността на САЩ

26.02.2014г

https://journal-neo.org/2014/02/26/yet-another-us-insider-warns-of-an-imminent-biological-attack/

 

Не се тревожете: Биотеррористична тренировка, планирана преди атаките в Париж

16 НОЕМВРИ 2015г

https://timesofsandiego.com/politics/2015/11/16/dont-be-alarmed-bio-terror-drill-planned-before-paris-attacks/

 

Активистите се регистрират като „Кризисни актьори“, проникват в правителствената тренировка на правителството, преди да бъдат изгонени за заснемане

12 януари 2016 г.

http://thefreethoughtproject.com/activists-sign-crisis-actors-govt-terrorism-drill-kicked-filming

 

Предложена рамка за идентифициране на потенциални уязвимости на биозащитата, поставени от синтетичната биология: междинен доклад

2017 г.

https://www.nap.edu/read/24832/chapter/2

 

Федерални агенти, подготвени за възстановяване на подлези в случай на биотерористична атака

1 април 2018 г.

https://americansecuritytoday.com/feds-prepared-restore-subways-event-bioterrorist-attack

 

Проект за подобряване на атаките на метрото срещу биотероризма

5 април 2018 г.

https://teamstersafety.org/project-improve-response-to-bioterrorism-attacks

 

Синтетичният биотероризъм е сериозна заплаха, предупреждават военните служители

22 юни 2018 г.

https://sciencetrends.com/synthetic-bioterrorism-is-a-serious-threat-military-officials-warn

 

Подготовка и планиране за спешни случаи на биотероризъм

30 юли 2018 г.

https://emergency.cdc.gov/bioterrorism/prep.asp

 

Студенти се присъединяват към местни и държавни агенции в симулирана атака на биотероризъм

4 ноември 2018 г.

https://www.liberty.edu/news/index.cfm?PID=18495&MID=294029

 

UH College of Nursing поставя умения на тест по време на тренировка за атака на биотероризъм

29 април 2019 г.

https://www.uh.edu/news-events/stories/2019/april-2019/042919-nursing-simulation-anthrax.php

 

EHS Drill симулира бързо разпространение на антибиотици след атака на биотероризъм

29 юли 2019 г.

https://ncifrederick.cancer.gov/about/theposter/content/ehs-drill-simulates-speedy-distribution-antibiotics-following-bioterrorism-attack

 

Биотероризъм и готовност за наркотици

14.08.2019

https://www.fda.gov/drugs/emergency-preparedness-drugs/bioterrorism-and-drug-preparedness

 

От „Тъмна зима“ (юни 2001 г.) и „Събитие 201“ (октомври 2019 г.) Симулации на атаки на DC Anthrax (октомври 2001 г.) и Plandemic Covid 19 (2020 г.) (Интервю и статия на Уитни Уеб)

4 май 2020 г.

https://911nwo.com/?p=8799

 

Откриване на биотерористични атаки

14 юли 2020 г.

https://www.dhs.gov/biowatch-program

 

Здравните експерти издадоха зловещо предупреждение за пандемия на коронавирус преди 3 месеца. Тяхната симулация показа, че може да убие 65 милиона души.

23.01.2020

https://www.pulse.com.gh/bi/tech/health-experts-issued-an-ominous-warning-about-a-coronavirus-pandemic-3-months-ago/p2czdxw

 

Шокиращи 65 милиона души бяха убити в рамките на 18 месеца от избухването на пандемия в симулация, създадена от експерти по обществено здраве два месеца преди избухването на коронавирус.

28 февруари 2020 г.

https://metro.co.uk/2020/02/28/pandemic-simulation-killed-65000000-months-real-outbreak-12318182

 

Експертите симулираха пандемия на коронавирус миналата година и уби 65 милиона

https://nymag.com/intelligencer/2020/02/a-simulated-coronavirus-pandemic-in-2019-killed-65-million.html

 

……….

 

Всъщност подготовката за биотероризъм е само един от аспектите на играта за готовност на САЩ и може би второстепенен аспект, тъй като от преди 12 години до сега е имало много малко или дори никакви биотерористични атаки срещу САЩ. Но защо САЩ са били толкова упорити в мащабна готовност?

 

Като притежател на най-голямо количество и видове най-опасните и смъртоносни бактерии, вируси и патогени в стотици биохимични лаборатории в САЩ, правителството на САЩ знае по-добре от всеки друг, че САЩ могат да бъдат засегнати от самоизработени смъртоносни биооръжия по всяко време , или ако САЩ био атакува друга държава, като Китай или Русия, със смъртоносни вируси, смъртоносните вируси могат да се върнат у дома и да причинят смъртоносна епидемия или пандемия. Така че САЩ трябва да се подготвят добре или напълно да се подготвят главно за биоатака от самоизработени смъртоносни вируси , освен най-шумно заявения биотероризъм, който се е случвал рядко или незначително.

 

Когато САЩ създадоха друг смъртоносен нов коронавирус (първият е коронавирус на SARS), способен да причини смъртоносна глобална пандемия през последните години и най-накрая реши в началото на 2019 г. да освободи смъртоносните вируси за глобална атака, тяхната готовност за смъртоносна коронавирусна пандемия всъщност беше симулираща избухването на пандемията COVID-19, която изглежда е била двама „братя“.

 

Тази последна симулация, само около 2 месеца преди биоатаката срещу Китай, може да се разглежда като категорично предупреждение към американците и техните съюзници.

 

Но за съжаление почти никой друг, включително американците, не обърна необходимото внимание на това на пръв поглед нормално предварително предупреждение, с изключение на американските експерти и служители, участващи в симулационната тренировка, докато окончателната симулация се превърна в истинска биоатака на най-смъртоносните Вируси COVID-19 от САЩ !

 

  1. Ключови доказателства, четвърта част: Президентът Тръмп не се хвали, а казва истината за отличната готовност на САЩ и планира незабавна тотална лесна победа, когато подсилените смъртоносни вируси COVID-19 най-накрая отвърнаха на САЩ през януари и февруари 2020 г.

 

Както беше споменато по-горе, европейците и американците просто гледаха кога Китай беше сериозно и конкретно атакуван от ТОРС през 2003 г., защото изглеждаше имунизиран срещу коронавирусите на ТОРС.

 

В началото на вирусната атака на COVID-19 срещу Китай почти всички от тях си мислеха, че отново могат да бъдат зрителите на късмета: това не е тяхна работа.

 

Но нещата направиха бърз обрат и европейците също бяха тежко атакувани, не по-малко тежко от китайците, първо Италия, после Испания и след това всяка държава.

 

Когато европейците бяха измъчени от вирусите, САЩ се изправи на сигурно място. Защо бяха толкова уверени, че са достатъчно сигурни?

 

(1) Тъй като те прекъснаха преките връзки с Китай, като например забрана на взаимни полети, входящи китайски американци и т.н., почти веднага щом разбраха, че в Китай е избухнала нова пандемия, подобна на ТОРС. Ако САЩ, както и други страни, бяха на тотална загуба от смъртността на вирусите COVID-19, как биха могли да предприемат толкова дълбоки професионални действия?

 

(2) САЩ от години се подготвят напълно (научно, публично, военно и парично) за епидемия. Те разполагат с най-добрите длъжностни лица, експерти, съоръжения и образовани граждани в света, за да смажат епидемия, когато тя се появи. Те дори превърнаха антибиотеризма и антибиоатаките в приоритетна двупартийна политика.

 

(3) Най-важната причина е, че смъртоносните вируси COVID-19 са създадени в САЩ и те вярват, че знаят всичко за това и са напълно готови да го убият без никакви затруднения.

 

Моля, прочетете британския брифинг на президента Тръмп на 26 февруари за доказателства и проверка:

 

Изказвания на президента Тръмп, вицепрезидента Пенс и членове на оперативната група за коронавируса в пресконференция

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/remarks-president-trump-vice-president-pence-members-coronavirus-task-force-press-conference

 

[Току-що получих пореден брифинг от страхотна група талантливи хора за вируса, който се разпространява в различни части на света. С някои много добри ранни решения - решения, които всъщност бяха осмивани в началото - затворихме границите си за полети, идващи от определени райони, райони, които бяха засегнати от коронавируса и удариха доста силно. И го направихме много рано.   Много хора си мислеха, че не е трябвало да го правим толкова рано и го направихме, и се оказа много хубаво нещо.

 

Поради всичко, което направихме, рискът за американския народ остава много нисък .  Имаме най-големите експерти в света - наистина, в света, точно тук - хора, които са призовани от други страни, когато се случват подобни неща.

 

Ние - ние сме готови да се адаптираме и сме готови да направим каквото трябва, докато болестта се разпространява, ако тя се разпространява. Както повечето от вас знаят, нивото, което сме имали в нашата страна, е много ниско и тези хора се подобряват, или ние смятаме, че в почти всички случаи те са по-добри или се получават. Имаме общо 15.

 

Започнахме, като разгледахме някои неща. Работим с Хил много, много внимателно, много силно. И мисля, че имаме много добър двупартиен дух за пари . Искахме два милиарда и половина и смятаме, че това е много, но демократите и, предполагам, сенатор Шумер искат да имаме много повече от това. И обикновено в живота бих казал: „Ще го вземем. Ще го вземем. ”

 

Ако искат да дадат повече, ще направим повече. Ще похарчим каквото е подходящо. Надяваме се, че няма да ни се налага да харчим толкова много, защото наистина смятаме, че сме свършили чудесна работа, свеждайки я до минимум. И отново, постигнахме огромен успех - огромен успех - извън това, което хората биха си помислили.

 

Сега, в същото време, имате някои огнища в някои страни. Италия и различни страни изпитват известни затруднения. Китай, вие знаете за него, откъде започна.

 

Привличаме специалист - много високо ценен специалист - утре, който всъщност работи в Държавния департамент.  Много, много невероятно талантлив в това.

 

Това, което направихме, е, че спряхме гражданите на САЩ да не идват в Америка от Китай.  Това беше направено много рано . Проверяваме хората и сме били на много високо ниво - проверяваме хората, идващи в страната от заразени райони.

 

В карантина има заразени и изложени на риск. Имаме много страхотни карантинни съоръжения .  Ние бързо разработваме ваксина и те могат да говорят с вас - професионалистите могат да говорят с вас за това.  Ваксината се предлага добре . И в разговор с лекарите, ние смятаме, че това е нещо, което можем да разработим доста бързо , ваксина за бъдещето и да координираме с подкрепата на нашите партньори. Имаме страхотни отношения с всички държави, за които говорим. Доста голям брой държави. Някои са един човек и много страни нямат никакъв проблем. И ще видим какво ще стане.

 

Но ние сме много, много готови за това, за всичко - независимо дали ще бъде пробив с по-големи пропорции или дали ние не - знаете ли, ние сме на това много ниско ниво и искаме да го запазим по този начин .

 

Така че сме на ниското ниво . Тъй като те се подобряват, ние ги изваждаме от списъка, така че ще бъдем доста скоро само на петима души. И бихме могли да бъдем само при един или двама души през следващия кратък период от време. Така че имахме много късмет.

 

Предполагам, че Джон Хопкинс е изключително уважавано, страхотно място - те направиха цялостно проучване: „Най-добрите и най-лошо подготвените за епидемия държави“. А САЩ сега са - ние сме класирани номер едно.  Ние сме класирани номер едно, че сме подготвени . Това е списък с различни държави.

 

Не искам да ви преча, особено след като вършите толкова добра работа .

 

Това е списък на различните държави.  Съединените щати са класирани номер едно най-подготвени . Обединено кралство, Холандия, Австралия, Канада, Тайланд, Швеция, Дания, Южна Корея, Финландия. Това - това е списък с най-добре оценените държави в света от Джон Хопкинс.

 

А Майк ще работи с професионалистите, лекарите и всички останали, които работят.  Екипът е брилянтен . Прекарах много време с екипа през последните няколко седмици, но те са напълно брилянтни и се справяме наистина добре .]

 

Като президент на САЩ Тръмп трябваше да е добре информиран за вирусите COVID-19 и американските програми за биологично оръжие, така че казаното от него по-долу не трябва да се разглежда само като самохвалство, защото трябваше да бъде добре информиран за всичко за вирусите COVID-19 преди да одобри стартирането на смъртоносната биоатака срещу Китай:

 

Тръмп казва, че лекарите продължават да питат откъде знае толкова много за коронавируса

7 март 2020 г.

https://theweek.com/speedreads/900702/trump-says-doctors-keep-asking-how-knows-much-about-coronavirus

ТРЪМП: ВСЕКИ ОТ ТЕЗИ ЛЕКАРИ МИ КАЗВА КАК ДА ЗНАМ ТОЛКОВО ЗА ВИРУСА; „МОЖЕ ДА ИМАМ ПРИРОДНА СПОСОБНОСТ?“

https://news.grabien.com/story-trump-every-one-these-doctors-say-me-how-do-i-know-so-much-a

[ТРЪМП: „Хората са изненадани, че го разбирам. Всеки един от тези лекари казва откъде знаете толкова много за това ? Може би имам естествена способност. Може би трябваше да го направя, вместо да се кандидатирам за президент. Но знаете ли какво?Това, което са направили, е много невероятно . Разбирам целия този свят . Обичам този свят. Наистина. Обичам този свят. "]

 

Когато целият свят, включително СЗО, бяха напълно озадачени, уплашени и тотално загубени от внезапното избухване на смъртоносните вируси COVID-19, президентът Тръмп, неговата администрация и неговите експерти бяха единствените, които се чувстваха толкова щастливи, толкова щастливи, така че лекомислено . Това не е ли достатъчно странно, за да заслужава дълбоко мислене? Ако вирусът COVID-19 не беше произведен от САЩ, все още ли можеха да се чувстват на върха на света?

 

Никой няма да каже нещо за нищо при важни случаи, по време на които често казва нещо с подразбиращ се / скрит смисъл.

 

Дори и да не сте езиков анализатор, можете ли да помислите два пъти и да разберете подразбиращия се / скрит смисъл на излишно зарадваните изказвания на президента Тръмп по-горе, докато други международни лидери бяха точно обратното?

 

Мисля, че беше почти на ръба да каже „Ние знаем всичко за вируса COVID-19. Направихме вируса. Пуснахме вируса за биоатака срещу Китай, Италия и Иран и той може да причини международна смъртоносна пандемия, но никой не може да направи нищо за нас, защото сме напълно подготвени. Ще обвиним само Китай за произхода ... ”

 

  1. Ключови доказателства, пета част: Президентът „Америка на първо място“ Тръмп и хората му бяха омагьосани със „стаден имунитет“, дори искаха здрави американци да бъдат заразени. Тъй като те не се интересуват от здравето и живота на американците, как биха могли да се противопоставят нечовешки да започнат глобална смъртоносна пандемия само за интереса на САЩ?

 

Въпреки пренаситеното доверие на президента Тръмп и неговите хора, както е описано по-горе, нещата направиха обрат през следващите няколко месеца и САЩ се превърнаха в най-силно засегнатата страна, вместо в най-добре подготвената. Защо така?

 

(1) Тъй като лекарствата, които те приготвиха, бяха само за леките прототипи COVID-19 вируси, а не за подсилената версия; или подсилените вируси са толкова мощни, че приготвените лекарства не са имали малък ефект върху тях, така че убийствените вируси просто се разпространяват свободно в най-добре подготвените САЩ като диви пожари.

 

(2) Тъй като Тръмсите знаеха добре, че са пуснали прототипите на вируси в САЩ и сега американците трябва да имат антитела за борба с подсилените вируси, но трагично е, че антителата са продължили само около 3 месеца и дори някои американци да са имали антитела задействани от прототипите на вирусите, те не могат да се сравнят с подсилените най-смъртоносни вируси, така че почти всички американци всъщност са под заплаха от смъртоносните вируси.

 

(3) Тъй като козовете бяха омагьосани със „стаден имунитет“ . Тъй като „стадният имунитет“ за прототипите на вирусите като цяло беше успешен - само около 2800 случая бяха потвърдени и повече от 70 американци бяха убити, президентът Тръмп и хората му вярваха, че все още могат да настояват за „стадния имунитет“ да отблъсне успешно подсилените вируси.

 

Следователно, когато пандемията скоро излезе извън контрол, на Тръмпс всъщност нямаше много какво да разчита, така че те трябваше да излязат с „стаден имунитет“, дори досега, и резултатът е, че САЩ се трансформира No1 трагедия COVID-19 на земята!

 

"Искаме да бъдат заразени": назначеният от Тръмп поиска стратегия за "стаден имунитет", разкриват имейли

17 декември 2020 г.

https://www.yahoo.com/news/want-them-infected-trump-appointee-171003633.html

[„Няма друг начин, трябва да установим стадо и става въпрос само за това да позволим на групите с не висок риск да се изложат на вируса. ПЕРИОД,"

 

„ Бебетата, децата, тийнейджърите, младите хора, младите възрастни, на средна възраст без условия и т.н. имат нулев до малък риск ... така че ние ги използваме, за да развием стадо ... искаме те да бъдат заразени ...“, добави Александър.

 

„(I) t може да е най-добре, ако отворим и наводним зоната и оставим децата и младите хора да се заразят“, за да получим „естествен имунитет ... естествено излагане“

 

„Докато вирусът се разпространява в страната, тези служители безчувствено пишат„ кой го е грижа “и„ ние искаме те да бъдат заразени “, добави Клибърн. „Те признаха частно, че„ винаги са знаели “, че политиките на президента ще доведат до„ повишаване “в случаите, и те планираха да обвинят разпространението на вируса върху кариерните учени.“]

 

„Нуждаем се от стаден имунитет“, за да ни помогне да излезем от пандемията: Litjen Tan на IAC за ваксина срещу COVID-19

17 декември 2020 г.

https://news.yahoo.com/herd-immunity-pandemic-immunization-action-155008982.html

 

" Искаме да бъдат заразени:“ Назначеният от Тръмп HHS настоява за стадния имунитет

17 декември 2020 г.

https://news.yahoo.com/want-them-infected-trump-hhs-003949605.html

 

„Като ръчно хващане“: Назначените от Тръмп описват смачкването на CDC

16 декември 2020 г.

https://news.yahoo.com/hand-grasping-trump-appointees-describe-133636121.html

 

Тръмп омаловажи скока в случаите на COVID-19, обвинява медиите, засиленото тестване за високи цифри

24.10.2020

https://thehill.com/homenews/administration/522581-trump-downplays-spike-in-covid-19-cases-blames-media-increased

 

Президентът Тръмп и хората му са били толкова безпощадни, че искат мнозинството здрави американци, включително заразени деца, да установят така наречения „стаден имунитет“.

 

Тъй като президентът „Америка на първо място“ Тръмп и хората му са толкова безчувствени за здравето и живота на по-голямата част от американците, които ще повярват, че не са били достатъчно сърдечни, за да атакуват два пъти Китай и да атакуват Иран и Италия с усилени Вирусите на COVID-19 и причиняват глобална смъртоносна пандемия?

 

  1. Ключови доказателства, шеста част: САЩ е единствената регистрирана държава, която предприема мащабни биохимични атаки за свой интерес след Втората световна война. Не е изненадващо, че SARS и COVID-19 са биооръжия, произхождащи от САЩ и че САЩ може да предприеме още подобни био-атаки в бъдеще, ако не бъде ограничено чрез международни съвместни усилия.

 

След Втората световна война горещите оръжия и ядрените оръжия са разработени до такава степен, че са достигнали баланс на ужасите.

 

Тъй като мащабна гореща война или ядрена война с колега могат да бъдат взаимно разрушителни, САЩ се фокусират върху разработването на бездимни биохимични оръжия като „цивилизовани“ оръжия, за да завладеят света, цивилизовани, тъй като биохимичните оръжия, като най-новото , най-евтиното и най-модерното оръжие за масово унищожение , може да убие голям брой хора или дори да геноциди етническа нация без кръвопролитие.

 

И така, всъщност, започвайки от Студената война, САЩ се фокусира силно върху изследванията и разработването на биохимични оръжия.

 

А САЩ е единствената регистрирана държава, която предприема мащабни биохимични атаки за свой интерес след Втората световна война.

 

КОРЕЙСКА ВОЙНА: ДОКУМЕНТ НА ​​ЦРУ ПРЕДЛОЖИ НАС ЛИШЕНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА БИОЛОГИЧНО, ХИМИЧНО ОРЪЖИЕ В КОРЕЙСКАТА ВОЙНА

DEC 10 2013 https://shadowproof.com/2013/12/10/cia-document-suggests-us-lied-about-biological-chemical-weapon-use-in-the-korean-war/

[„Меморандумът за разговор“ - в действителност протоколът от срещата - се отнася до дискусия за трудностите, които американските експерти по псивара имаха да накарат академиците да подкрепят собствената пропагандистка критика на правителството на заключението на Международната научна комисия (ISC), подкрепено от Световния съвет за мир Съветски, китайски и севернокорейски твърдения, че САЩ са използвали нападателни биологични оръжия в Корея . Ситуацията беше решаваща, тъй като доказателствата бяха подкрепени от изявленията на редица заловени американски въздухоплаватели, включително някои офицери , които даваха признания за използване на BW и даваха подробни описания на това кой е поръчал и как е направено.

 

Американските самолети по различни поводи са използвали задушаващи и други газове или химическо оръжие поне от 6 май 1951 г. “, пише комисията на IADL. „Комисията взе свидетелски и експертни показания. Следкланичните изследвания и резултатите от аутопсията твърдят, че е бил използван някакъв химикал с „неприятна миризма, наподобяваща миризмата на хлор…. В засегнатата област на града беше отбелязано, че тревата става жълтокафява, предметите, съдържащи сплав мед, стават синьо зелени, а сребърните пръстени стават черни. "

 

Жертвите на друго предполагаемо нападение „усетиха сърбеж по откритите части на тялото .... те наблюдават червени петна, които нарастват до размер като фасолевите зърна, които след това се подуват и се пълнят с гной. " Някои имаха наранявания като „изгаряния от втора степен, но с много по-сериозно ерозивно действие и отнема по-дълго време за възстановяване“.

 

..., чийто обвинителен акт беше изготвен от бившия генерален прокурор на САЩ Рамзи Кларк, САЩ бяха признати за виновни в използването както на химическа, така и на биологична война по време на Корейската война .

 

китайците и севернокорейците имаха достатъчно основания да вярват, че САЩ са способни да използват биологична или химическа война. Тогава САЩ отказаха да подпишат Женевския протокол от 1925 г. срещу използването на химическо или биологично оръжие. Китайците и корейците знаеха, че САЩ са амнистирали японските учени от отдел 731, които са предприели фатални експерименти както върху BW, така и върху CW върху затворници. Всъщност докладът на ISC включваше глава за Раздел 731.

 

Списък на японските химически наредби и оборудване, заловени от САЩ в края на Втората световна война, наскоро беше разсекретен и, разкривайки тук за първи път, документацията показва, че химическото оръжие е изпратено до армейския арсенал „Edgewood“ „за подробно проучване“.

 

по време на Корейската война определено са били използвани химически оръжия. САЩ широко използва напалм в мащабна бомбардировачна кампания, която унищожава повечето градове на Северна Корея и убива стотици хиляди цивилни. Според един източник, „По време на Корейската война САЩ са изпускали приблизително 250 000 паунда напалм на ден.“ По-късно, в края на 60-те години на миналия век, САЩ разпръскват дефолиантния агент Orange, който също се използва широко във войната във Виетнам, близо до демилитаризираната зона в Корея.

 

документът и доказателствата, които изложих по-горе, трябва да накарат всеки да помисли два пъти, ако не и три пъти, да разчита на американските уверения или пропаганда относно използването на химическо оръжие от някого. Гражданите на САЩ трябва да призоват за отваряне на всички архивни материали, които след 60 или повече години не могат да представляват заплаха за националната сигурност, въпреки че може да представлява национален срам и смущение за правителството на САЩ .]

 

Съединените щати и биологичната война: тайни от ранната студена война и Корея

22 октомври 2007 г.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11720378/

https://www.publishersweekly.com/978-0-253-33472-5

https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/13623690108409596

[САЩ прибягват до бактериологична война по време на голям военен стрес по време на Корейската война. През декември 1951 г. тогавашният министър на отбраната на САЩ разпореди ранна готовност за офанзивна употреба на биологични оръжия. Скоро след това армиите на Северна Корея и Китай обвиниха САЩ, че са започнали мащабен експеримент за биологична война в Корея.]

 

Биологична война на САЩ по време на Корейската война: реторика и реалност

https://www.yorku.ca/sendicot/ReplytoColCrane.htm

[В продължение на половин век една от най-строго пазените държавни тайни на правителството на Съединените щати са неговите мащабни полеви експерименти с биологични оръжия по време на Корейската война. Тази тайна може би не е изненадваща, тъй като, както отбеляза виден американски учен, ако се докаже, че САЩ участват в германна война, тогава ще се покаже и че САЩ в очите на по-голямата част от света са извършили голяма международна война престъпление. Подобно признание би било непоносим удар по престижа на правителство и нация, много от чиито граждани вярват, че Съединените щати са естественият лидер на морала и правата на човека в света.

 

Разочарованието, изразено от американското военно ръководство от напредъка на програмата им за биологична война до 1953 г., е в съответствие с китайските доклади за резултатите от експерименталната употреба на биологично оръжие в Китай и Корея. Експериментите били неуспешни при започване на мащабни епидемии в бойната зона или по транспортните линии на врага. Официалната китайска история на корейската война гласи, че китайската армия е претърпяла по-малко от 400 жертви от нападенията с биологични оръжия през 1952 г. Този доклад, ако е точен, има тенденция да потвърди чувството на разочарование на американците от техните усилия. Китайските сметки дават много примери за цивилни жертви в резултат на това, което се счита за нападение от зародишна война срещу населението, но не и всички цифри.

 

Докато американските учени и военни инженери не са успели да постигнат смъртоносен, лесно разпространяващ се епидемичен агент, произвеждащ зародиш, който да се използва в условията на бойното поле, доказателствата сочат, че в продължение на повече от година и половина САЩ се опитват да направят точно това и все още го отричат. Това е черна дупка във военната история на САЩ.

 

Заплахата за планетата от оръжия за масово унищожение (биологично, химическо и ядрено) се крие не главно в някои слаби, бедни световни държави, а главно в мощни държави като самите САЩ и най-близките им съюзници . Заплахата идва от политическа култура, която позволява на изпълнителната власт и военните да лъжат Конгреса и американския народ и да продължат, въпреки моралните и законовите ограничения, да въведат оръжия за масово унищожение като биологични оръжия по време на криза . Правителството на САЩ все още прикрива своите експерименти с биологична война в Корейската война. Може ли да се вярва на хората, които правят фалшиви откази да спазват обещанията си?]

 

Експерт разкрива биологичната война на САЩ по време на Корейската война

23 октомври 2017 г.

https://portside.org/2017-10-23/expert-exposed-us-biological-warfare-during-korean-war

https://www.telesurenglish.net/opinion/Expert-Exposed-US-Biological-Warfare-During-Korean-War-20171005-0006.html

[Книгата разглежда задълбочено употребата и прикриването на забранени биологични оръжия на американските военни срещу корейския и китайския народ по време на корейската война от 1950-53 г.

 

За Endicott използването на Съединените щати на микроби по време на войната срещу Корея е както лично, така и професионално. Той каза пред teleSUR, че баща му Джеймс Г. Ендикот, канадски и бивш мисионер в Китай, „е бил свидетел на американската кампания за зародиш по време на ответно посещение в страната през 1952 г. Канадското правителство заплаши да го съди за предателство заради доклада му, потвърждаващ обвинения, направени от Китай и Северна Корея, че САЩ са участвали в биологична война. " Това беше тласък към академичните му изследвания по темата.

 

През зимата на 1952 г. китайските военни на север съобщават, че „американски самолети изпускат странни предмети“, включително живи паяци, мухи, пчели, змии, бълхи, кърлежи, мъртви плъхове и комари, затворени в американски военни тръби. Дори пускане на свинско, мъртва врана и пилешки пера.]

 

Дълго потисканият доклад на Корейската война за използването на биологично оръжие в САЩ, публикуван най-сетне

20 февруари 2018 г.

https://www.globalresearch.ca/the-long-suppressed-korean-war-report-on-us-use-of-biological-weapons-released-at-last/5629882

[включва стотици страници с доказателства за използването на американско биологично оръжие по време на Корейската война, достъпни за първи път за широката общественост.

 

Още в началото на 50-те години САЩ проведоха яростна бомбардировачна кампания по време на Корейската война, хвърляйки стотици хиляди тонове боеприпаси, голяма част от които напалм , върху Северна Корея. Бомбардировката, по-лоша от която и да е държава до този момент, с изключение на последиците от Хирошима и Нагасаки, унищожи почти всеки град в Северна Корея, допринасяйки за над милион смъртни случая сред цивилни




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739025
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031