Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2023 23:02 - Кратко послание към боящите се от Бога в Света Русия
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 739 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Яви се свърх-голяма прелест дяволска, над Русия, от която гинат милиони вярващи, очакващи Руския Православен Цар. Тази прелест е многовекова тайна, с която Господ, премъдро е подготвил свидетелство за Посланника Свой, в последните времена. Понеже, да разбере тази тайна и да я открие на хората, е дадено само на един човек в Православието. Затова откриващият тази тайна, на всички хора, и потвърждащ всичко със Светото Писание, Наистина е Посланникът Божий, и не приемайки него, хората не приемат и Господа, Който Го е пратил. 
Като съсредоточил всичките очавания на руския народ, върху Последния Православен Цар, на врага му е допуснато да направи така, че хората да престанат да четат Светото Откровение на Апостола Йоан Богослов, който е казал: "Блажен е който в последното време ще чете и ще пази пророческите думи на тази Свята Книга. От която ясно узнаваме и чрез тълкуването на Светите Отци на Православието, и подтвърждаваме, че Пророкът Божий Илия е и Последният Руски Православен Цар. И ако не знаят тази тайна, хората ще чакат Последния Цар, без Свети Пророк Илия. И така, едни съзнателно, а други несъзнателно, ще се молят за антихриста и ще очакват именно него, намирайки се в страшно прелъщение. В светлината на този факт стават разбираеми Думите на Господа: «А като дойда, ще намеря ли Вяра на земята?». Понеже малцина ще повярват на това свидетелство, защото много хора почитат Сетото Писание, само докато не (започне да) ги разобличава.  Привеждаме кратко обоснование, по Светото Писание и Учението на Светите Отци: 
1. В Откровението е казано, че Господ в последните времена ще съхрани Църквата Си, чрез Свети Илия. Ангелът от изгрева на слънцето, имащ Печата на Живия Бог (Откр. 7:2) е Свети Илия (виж тълкованието на Свщмч. Викторин Петавийски). Запечатаните с този Печат, ще са Църквата Христова, в последното време. 
Но също и, Последният Руски Цар, според пророчествата трябва, именно, да Очиства и възстановява Православната Църква (виж пророчествата на Серафим Саровски). Еднаквото служение на Пророка Илия и на Православния Цар  показва, че това е един и същ човек. 
Всички Светци единодушно пророчестват, че Възраждането на Православната Вяра в Света Русия, ще започне от Православния Цар. Но Светото Писание ни открива, че без Пророк Илия това Възраждане, не е възможно. От тук следва извода, че Пророкът Божий Илия ще е Православният Цар на Русия.   2. В образа на Ангела от 14-та глава на Откровението, хвърчащ посред небето, Светите Отц виждали Свети Илия, предварващ царството на антихриста. А да предвари световното царство на антихриста може само Царят. А значи, Свети Илия ще има и Царско Помазание, и властта му ще е над целия свят. 
Както пророчествали Светците – под скипътра на Последния Русски Цар, ще се събират хора от цялата Земя (виж пророчествата на Пелагя Рязанска). 
Не разберете ли, че Светият Пророк Божий Илия е и Последният Руски Цар, и ако допускате, че това са двама различни човека – значи извращавате Светото Писание и ставате еретик. И именно тази измама натрапи сатаната, на рода човешки, в последните времена. 
3. Предсказаният от Светите Отци кратък срок на управление, на Последния Цар, 3 и половина години, точно съвпада с времето на служене, на Свети Пророк Илия, указани в Откровението, а именно 42 месеца. 
4. В Светото Откровение се казва, че Свети Илия, ще изобличава антихриста, а в края на Своего служене ще бъде убит. Точно такива са и пророчествата на Светците, за Последния Руски Цар. 
В средите на вярващите хора битува твърдото убеждение, че Свети Илия трябва да се яви и да проповядва, през цялото време, в Йерусалим. Но потвърждение за това убеждение не намираме, ни в Светото Писание, ни в тълкуването на Светите Отци. Намираме само пророчество, че телата на двамата Последни Пророци ще бъдат изхвърлени в Йерусалим, за да им се подиграват 3 дни и половина. 
Затова днес, всеки който иска да се спаси, и очаква Последния Руски Цар, трябва да престане да се заблуждава. С приемането на антихристовите документи и цифровите имена, както ни учи Преподобният Паисий Светогорец и много други Светци, всички хора са нарушили Светото си Кръщение, и са направили невъзможно своето Спасение. 
И само възстановяването на Кръщението, в Таинството Миропомазание, в Руската Православна Църква на Царската Империя, се открива възможност за хората, както се говори в Светото Писание, чрез Свети Пророк Илия, да бъдат записани в Книгата на Живота. Понеже чрез него Господ възражда Църквата Си, като е опазил Свети Пророк Илия, да не приеме никакви антихристови документи, нарушаващи Светото Кръщение. Но само малък брой хора ще повярват в Проповедите на Илия и Енох, пише Св. Ефрем Сирин. 

Грешные рабы Бога Живаго Илия и Енох. 


Превод, Григор Симов



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28399193
Постинги: 4306
Коментари: 7565
Гласове: 8249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930