Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2013 15:10 - ГЕРБ организира блокада на Евксиноград
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 66498 Коментари: 11 Гласове:
17

Последна промяна: 02.08.2013 16:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ГЕРБ организира блокада на Евксиноград

Сухопътни сили откъм магистралата и велика армада от дюшеци, лодки, катери и плувци по бански ще атакуват двореца и плажа

Младите от  ГЕРБ и още няколко “десни” партии  – Варна, организират блокада на Евксиноград, за да развалят почивката на депутатите. Сама по себе си тази идея не е лоша, но като знаем кой стои зад “спонтанно възникнала идея” и че нямаше и помен за такава, когато само преди седмица-две, бутчета на плажа в резиденция Евксиноград,  печаха Бойко, бившия министър Делян Добрев, бившата здравна министърка Деси Атанасова, бившият министър Миро Найденов – сега уж защитен свидетел срещу съпартийците си,  русенският шеф на ГЕРБ Пламен Нунев, бившият министър на транспорта Ивайло Московски, ексдепутатката от Атака и тв водеща Калина Крумова, флагманът  на протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски в София - шефът на Българския хелзинкски комитет (БХК) Красимир Кънев,   шефът на СЕМ - Гого Лозанов и други!  От ГЕРБ се обявиха против парламентът да излиза август във ваканция и защо не! Те вече си починаха на същата тази резиденция юни и юли.  

image

Ще стане ли двореца в Евксиноград българския  дворец Тюйлери?

Най-комично в ситуацията е, че младите партийци и дакели (малка секта, пробутана в края на февруарските протести  от  Красен Кралев и неговите медии, близък до Общинския съвет,  държащ монопол над билбордовете във Варна), група  която успя с помоща на медиите  да разбие протестите от февруари,  да спаси Общинския съвет и да подкрепи  кандидатурата на Портних за кмет, явно успя да убеди част от водачите на протестите за Морската градина, да се присъедини към партийната агитка пред резиденцията. Дали последните от глупост се заловиха с вчерашните си врагове за ръка, или поради  други  причини, не зная.  

image

Щурмуването на двореца Тюйлери! Санкюлоти и якобинци в бой с тогавашното НСО - швейцарската гвардия

Комично е, точно тези който наричаха тъпанари, лумпени и простаци варнеци, протестиращи за Морската градина и бълваха..... срещу всеки видим и невидим враг на партийния им кмет Кирчо и общинарите, сега водят пилешките глави..........  За обединяване на Морската с парка Евксиноград!  Нещо на което ГЕРБ, Бойко, Кирил Йорданов, Областния управител и общинарите категорично се противопоставяха - миналата  година!  Което и в бъдеще е невъзможно, предвид това кой води “протеста” сега!  След като на протестите против Орешарски, ГЕРБ и дакелите не можаха да изведат повече от 50 тина заблудени във Варна, сега най-яростните защитници на Общинския съвет,  точно тия които саботираха февруарския протест, надъхват по фейсбук групите варненци за новата си “спонтанна идея”.  Герберите вече се завърнаха от почивка в Евксиноград, та блокадата може да започне!  Медиите на Кралев също се включиха в кампанията, като започнаха отразяване на още неслучилия се протест, но с ентусиазъм достоен за Културната революция в Китай и ако ги чете човек ще остане с убеждение, че на Евксиноград ще се събере едва ли не половината град и ще щурмува резиденцията. Дали ще е така? Съмнява ме!  В групата за щурма,  членуват около 317 човека засега.  Дори аз бях напъхан в нея, без никой да ме пита дали искам или не, от някой си Валентин Стоянов.  Ако в пъпа на града, не се събират повече от шепа хора за протести против Орешарски, то колко ли биха се помъкнали в летния пек за да скандират пред портите “Ти си льош!” на всеки който минава от там??!  Милото обръщение към варненци сега е “ Приятели” Варненци са “приятели” обаче до мига в който не започнат да задават неудобни въпроси! 

После стават фесове, комунисти, платени драскачи и т.н.  Да ти казват “приятел”  хора които само до февруари те наричаха лумпен, хулиган, андрешко, просяк е голямо постижение и несъмнено най-интелигентните варненци се радват на милото обръщение от страна на Бойковата и Портнихова младеж. 

image

На 10 август 1792 г. настъпва кулминацията. Якобинците и простолюдието превземат  двореца Тюйлери, избиват швейцарските гвардейци и прислугата, плячкосват кой каквото може да отмъкне, а до вечерта успяват да унищожат и запасите от алкохол в двореца.  Предвид това, че в резиденция Евксиноград също има изба, то би имало и награда за щурмуващите.  Обаче се съмнявам въпреки обявения щурм на 2 фронта по суша и по море, обсадата на Евксиноград да успее. Повечето днешни якобинци не са ходили в казарма, а НСО и полицията не са швейцарци (което си е жив късмет за протестиращите), но въпреки това.... Пък и липсва крал  за сваляне! Той е Банкя, все още детрониран, сам като куче, рисува и свири на китара, само с няколко журналистки за антураж, под формата не на Луи XVI, а на Ивайло.

Както е писал млад фен на Портних и ГЕРБ -  “Започва да узрява идеята за едновременна сухопътна и морска блокада. С плуване, дюшек или лодка, от Траката лесно се стига до плажа на Евксиноград.”  

Идеята като гледам е  нещо като десанта в Нормандия и Великата Армада на испанския крал!  Силно се надявам да няма вълнение или мъртво течение, така, че феновете на стария-настоящ Общински съвет и новия варнски кмет Портних, плюс пилешките глави които им се връзват, да могат да сгащят депутатите на 2 фронта, като хитлеристите в 1945 г.  Каква по-весела гледка от това партийци да дебнат депутати – гледка радостна за всяко закоравяло в последните 24 години на “промени”, сърце. Личното ми мнение? Като буржоа, капиталист и  консерватор, на мен са нелицеприятни всички  форми на БКП – ГЕБР,  БСП и т.н. Магистрала Хемус я няма, по вина на депутатите и най-разумно би било всички управляващи в последните 24 години да се натирят на юг, щом магистрала Тракия им е по-скъпа от Варна!  А парка в Евксиноград,  да се отвори и съедини с Морската градина, нещо за което варненци от години настояват. Деленето на депутати обаче - на добри и лоши, не ми е по вкуса и не бих взел участие  в събор на Хамас, само защото не харесвам другите!  Да избирам между Хамас и Хизбула, както казах на 05.07.2013 - това не е избор.  Ако ще се чисти – следва да се чисти всичко наред и първо да започнем от собствения си дом – Общинския съвет например и провеждане на ревизия в Община Варна. Всичко останало е отбиване на номер и повеждане на стадото преднамерено в грешна посока.  Касапите като водят говеда и овце към кланицата, за да ги превърнат в пържоли, саздърма или колбаси, използват следния трик - Слагат водач на стадото и чифтокопитните кротко го следват, смятайки вероятно, че ги водят към овчия рай.


Кой разединява Варна?
Варна в плен на талибаните – 2012 г.
Правителството забрани носене и издигане на българското знаме във Варна
Убийства на деца в България
Приходите в бюджета са се свили драстично за 5 години

image

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ, ОПЦИИ, ОБЛИГАЦИИ




Гласувай:
17



1. sande - Мирният протест се пренася от жълтите плочки - в Евскиноград! Боят настана!
28.07.2013 16:27
Мирно протестиращите щели да изпозват метода "изтласкване" на депутатите по посока на морето. Депутатите предвидливо са се запасили с бира, с дюшеци и тюфлеци. Натам се насочва и яхтата на другаря Доган Дръндарски. Ако стане много напечено - всички на яхтата! Спокойно, господа!
цитирай
2. bojinkata - Ще има ли кифтета и бира за обсадата?
28.07.2013 17:03
Ще има ли кифтета и бира за обсадата?
цитирай
3. svilen75 - Авторе, може ли един въпрос: Ти ...
29.07.2013 00:12
Авторе, може ли един въпрос:
Ти червена бабичка ли си? Защото, ако не си, то си платен провокатор.
Защо смятам така ли? По същата причина, поради която ти ме обиждаш с "гербер".
Е, да ти обясня - аз не съм гербер. Ходил съм на протести за Морската градина. Ходил съм на протести за дюните и Иракли през зимата преди февруарските протести. Ходил съм и на февруарските протести. Общо-взето съм един от най-големите критици на Бойко Борисов още от времето му на главен секретар на МВР.
Ходя и на сегашните протести. Не само защото БСП (с ДПС и Атака) управляват по абсолютно същия начин като ГЕРБ. Не само защото винаги съм бил против червените наглеци, които се наричат комунисто-социалисти. Ходя по протести не просто да свалим този или онзи. Ходя на протести против политическата клика, протестирам, за да има морал в политиката.
Не знам дали Бойко е бил на море в Евсиноград по времето, за което говориш. Но знам, че когато той управляваше аз протестирах. Знам, че в момента управлява (уж) БСП. Знам, че в началото на сегашните протести, когато според твоите думи Бойко е бил на море, когато се назначи Пеевски, с приятели сме говорели, че ако издържи това правителство до лятната ваканция на парламента - ние сме на протести пред Евсиноград. Един от тези приятели направи група за тези протести.
Ако не те е страх - заповядай: ;)

https://www.facebook.com/groups/1391174587770159/

Аз не съм гербер, но това не ми пречи да протестирам за оставка на Орешарски. Моите приятели също. И никой не ни плаща.
Ето една много добра статия по темата:

http://offnews.bg/index.php/225404/evgenij-dajnov-vsepriizhdashtata-konspiratsiya

Да, аз не съм се издигнал до висотата на хората, за които говори Дайнов. Да, може и да не си платен. Но докато ме наричаш гербер, аз ще те наричам червена бабичка.
цитирай
4. borsi - Един от най-активните агитатори за "протеста"... Димитър Анастасов Карбов български политик
29.07.2013 03:55
През 2007г. член на съвета на директорите на ”ПАЗАРИ” ЕАД - Варна.
Член на политическа партия Атака. Избиран за районен координатор на район ”Приморски” и зам.председател на общинския сбор. През 2008г. оглавява областната структура на Атака във Варна, а по-късно става и председател на варненската общинска организация. Член на РИК – Варна (избори за членове на европейския парламент - 2009г.), на местните избори през 2007г. и 2011г. е избран за общински съветник в ОС - Варна. Кандидат за кмет на морската столица 2011г. Депутат в 41 Народно събрание. - Член на комисията по икономика, енергетика и туризъм - Член на комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения - Член на комисия за наблюдение на дейността на ДКЕВР
На 21 декември 2011 година, след разногласия с лидера на Атака - Волен Сидеров, заедно с още трима народни представители Огнян Тетимов, Борислав Стоянов и Петър Хлебаров напуска парламентарната група на Атака.....

цитирай
5. borsi - Един от най-активните агитатори за "протеста"... Димитър Анастасов Карбов български политик
29.07.2013 04:05
Един от най-активните агитатори за "протеста"... Димитър Анастасов Карбов - български политик. През 2007г. член на съвета на директорите на ”ПАЗАРИ” ЕАД - Варна. Бивш член на политическа партия Атака. Районен координатор на район ”Приморски”. През 2008г. оглавява областната структура на Атака във Варна, по-късно председател на варненската общинска организация. На местните избори през 2007г. и 2011г. е избран за общински съветник в ОС – Варна (точно по времето на най-големите далавери на бившия кмет Кирил Йорданов). Кандидат за кмет на Варна през 2011г. Депутат в 41 Народно събрание. Член на комисията по икономика (видяхме до къде я докараха) , енергетика (която в момента е колапс и няколко милиарда дългове) и туризма (който изчезна от Варна). Член на комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения. Член на комисия за наблюдение на дейността на ДКЕВР – явно обаче е пропускал да наблюдава, иначе нямаше да ги има февруарските протести. На 21 декември 2011 година, след разногласия с лидера на Атака - Волен Сидеров (явно не са успели да си поделят баницата), заедно с още трима народни представители Огнян Тетимов, Борислав Стоянов и Петър Хлебаров напуска парламентарната група на Атака..... https://m.facebook.com/groups/1391174587770159?view=permalink&id=1396532520567699&__user=100000826918292 Та тоя политически-комуноиден-псевдонационалист, нагъл общинар и депутат, участвал в разграбването на страната, последните години - щом е бил в парламента, но е мълчал. Вероятно и в далаверите с тока, щом като член на парламентарна комисия за контрол на ДЕКВР не е спрял или поне алармирал за нито едно от ставащите престъпления в системата която е с няколко милиарда на червено, откак такива като него почнаха да я контролират – от едно котило с Воленовци, Бойковци, Серговци, Догани, Семерджиевци и т.н., си позволява да нарича мен – редовия обикновен гражданин, с разни епитети, защото съм от тия, които преди да хукнат да спасяват планетата, първо проучват с кого си имат работа.
цитирай
6. alhimik1 - Вероятно и в далаверите с тока, щом като член на парламентарна комисия за контрол на ДЕКВР не е спрял или поне алармирал за нито едно от ставащите престъпления
29.07.2013 11:30
Ако ще се чисти – следва да се чисти всичко наред и първо да започнем от собствения си дом – Общинския съвет например и провеждане на ревизия в Община Варна. Всичко останало е отбиване на номер и повеждане на стадото преднамерено в грешна посока. Касапите като водят говеда и овце към кланицата, за да ги превърнат в пържоли, саздърма или колбаси, използват следния трик - Слагат водач на стадото и чифтокопитните кротко го следват, смятайки вероятно, че ги водят към овчия рай.

цитирай
7. alexs - С какво социалистите са по-добри от ...
29.07.2013 11:38
С какво социалистите са по-добри от Герберите ???"И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? " Казал Бай Ганьо..
Нима ще отменят плоския данък въведен за обогатяване на мутроолигархията ....
Нима имат намерение да излизат от колониалния модел който се крепи от валутния борд и неолибералния икономически модел!
Но със сигурност ще работят за увеличаване на циганската раждаемост и затриване на етническите българи чрез хуманен геноцид, които скоро ще станат малцинство.....и просто България няма да я има
цитирай
8. tryumfan - ХИТЛЕР
29.07.2013 12:58
Струва ми се че партиите със своята наглост,ще докарат Българският Хитлер!
цитирай
9. borsi - Братът на Безуханова – ченге в ДС!
29.07.2013 13:57
Хайде на "новата" "дясна" партия. Записвай се народе! Братът на Безуханова – ченге в ДС! Тези, които създадоха ГЕРБ, сега създават и "новото" "дясно".
цитирай
10. borsi - Иначе. . . . Вода в коляното и пясък в ...
03.08.2013 05:53
Иначе.... Вода в коляното и пясък в бъбреците - Ей тоя плаж, пожелавам на депутатите от всички партии!
цитирай
11. borsi - Гей парад ще подкрепи недоволните срещу кабинета Орешарски
17.09.2013 09:37
http://pik.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-news100788.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 6023419
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930